2009 Nisan Anneleri buraya

teşekkür ederim.canım bu arada herkesin kandili mübarek olsun.iyi kandiller herkese.sabahtan beri söylemeyi unuttum.

kızlar ben avatarıma nerden resim koyucam farklı bir avatar nerden bulcam.

ben de sabahtan beri onun için uğrasıyodum.buldum sonunda.tepede kullanıcı paneli var ona giriyosun.orda sol da avatarımı degiştir var ordan degiştiriyosun.

iyi kandiller............

Canım sen bir hastanede mi çalışıyorsun?O anne de iyi saçmalamış yani.Ben herkes gibi düşünmüyorum,aşı yapılırken ağlamasına mesela keşke bana yapılsa da ona ağlamasa falan die düşünmüyorum,sonuçta aşı onun sağlığı için yapılan birşey,ilerde de kızımı öyle aşıdan iğneden korkan bir çocuk olarak yetiştirmek istemem,onun iyiliği için yapılıyorsa yapılacak,öyle ağlama sızlama yok!

kızlar hepinizin kandili mübarek olsn biraz geç oldu ama k.bakmayın bugün mevlüd de okuttm ev baya kalabalıktı daha yorgunlugumu atamdım -tatlicadiarzu-

Çalışıyordum ayrıldım canım. İstanbul un ünlü özel hastanelerinden birinde çocuk poliklinik ve çocuk acil bölümünde hasta danışmanı olarak çalışıyordum.

Dediğin doğru. Ben de hiç kandırmam çocukları acımayacak diye. biraz acıyacak ama sağlığın için gerekli derim. Hatta kendine sorar seçme şansı oldugunu düşünmesini sağlarım. Bak, şimdi sana bu iğneden yapacağız. Bunu yaparsak iyileşeceksin. Eğer yaptırmak istemiyorsan gidebilirsin ama yapmadıgımız için daha çok hasta olacaksın ve sana bu iğneden bir değil on tane yapmamız gerekebilir gibi.

Kızlar bu arada benim kızın ateşi gidip geliyor 37,5-38 arasında. fitil vermedim henüz. Arada çok aglıyor sayıklıyor.Sonra biraz sakinleşiyor.Avutmaya çalışıyoruz.şimdi uykuya daldı birazcık. hiç böyle ağlamamıstı yavrum dogdugundan beri :çok üzgünüm: gece yatarken fitil vereyim diyorum ne olur ne olmaz.

oğlumun adı melih canım.
meraklı misafir inşallah kızının ateşi bundan fazla çıkmaz.benim oğlumada olmuştu ama fazla çıkmadı.
öpüyorum herkesi hayırlı geceler.

oğlumun adı melih canım.
meraklı misafir inşallah kızının ateşi bundan fazla çıkmaz.benim oğlumada olmuştu ama fazla çıkmadı.
öpüyorum herkesi hayırlı geceler.

38.2 ye çıktı fitil verdim yarım saat önce 37.9 larda şu anda. bilmiyorum ne olacak. inşallah gece fırlamaz. kalkıp kalkıp kontrol edeceğim artık. bu gece bana uyku yok. herkese iyi geceler.

38.2 ye çıktı fitil verdim yarım saat önce 37.9 larda şu anda. bilmiyorum ne olacak. inşallah gece fırlamaz. kalkıp kalkıp kontrol edeceğim artık. bu gece bana uyku yok. herkese iyi geceler.

geçmiş olsun canım.benim oğlanda da aşılar ateş yapmıştı 38.7e kadar çıktı canım .
calpol vermiştim iyi geldi 3 kere 6 saat arayla vermiştim.
umarım sizinkide daha fazla çıkmaz.

Aramızda kalça ultrasonu çektiren var mıydı,sonuçlar nasıl çıkmıştı?biz Pzt çektireceğiz,Şubat annelerinde böyle bir topik vardı da,çok üzüldüm,baya sorunla karşılaşan bebek var:gitme:

Ben yaptırdım. Hidroseli olduğu için skrotal usg ile beraber yapıldı. İyi ellerde yapılmasında fayda var. Çocuğun doğru pozisyonlanması çok önemli. Bizim kalça Usg yapılırken önce bir tarafı sorunlu dediler sonra tekrar baktılar açıları normalmiş.

Bu arada minikleri kaçta uyutuyorsunuz? Ya da şöyle sorayım kaçta uyutmaya başlıyosunuz kaçta uyuyorlar? Ve hangi yöntemle uyuyorlar?

merhaba hoşgeldin benim oğlum da 7 nisan doğumlu, aslında 27 olcaktı ama benimki duramadı

ya kızlar şimdide avatarımı degiştremiyorum int yok diyoo nasl olcakk

bende tam san diycektim avatarını değiştirde bebeğini görelim diye yazsam diyordum aynı düşündüüğümğzü gördüm hani daha koymamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…