kızlar ben avatarıma nerden resim koyucam farklı bir avatar nerden bulcam.
evt oğlumun resmini koydum nasıl?
Ah canım, gerçekten öyle. Benim de içim cız etti valla. Ama sen, ben garip değiliz. Ne garip anneler biliyorum ben. Çocugundan 24 saatlik idrar tahlili istediğimiz bir anne, çocugunu uyandırmaya kıyamayıp kendisi idrar verip getirmişti bize çocuğu yapmış gibi. Tahlil sonucundaki değerlerden anlaşılmıştı bir acayiplik oldugu da, itiraf etmişti sonra. Hepimiz deli gözüyle bakmıştık kadına ama şimdi azıcık da olsa anlayabiliyorum kadının hislerini.
Canım sen bir hastanede mi çalışıyorsun?O anne de iyi saçmalamış yani.Ben herkes gibi düşünmüyorum,aşı yapılırken ağlamasına mesela keşke bana yapılsa da ona ağlamasa falan die düşünmüyorum,sonuçta aşı onun sağlığı için yapılan birşey,ilerde de kızımı öyle aşıdan iğneden korkan bir çocuk olarak yetiştirmek istemem,onun iyiliği için yapılıyorsa yapılacak,öyle ağlama sızlama yok!
oğlumun adı melih canım.
meraklı misafir inşallah kızının ateşi bundan fazla çıkmaz.benim oğlumada olmuştu ama fazla çıkmadı.
öpüyorum herkesi hayırlı geceler.
38.2 ye çıktı fitil verdim yarım saat önce 37.9 larda şu anda. bilmiyorum ne olacak. inşallah gece fırlamaz. kalkıp kalkıp kontrol edeceğim artık. bu gece bana uyku yok. herkese iyi geceler.
selamlar bizde yeni aranıza katıldık.inşallah faydalı bilgiler paylaşırız.7 nisan doğumlu oğlum.her anne gibi bizde gaz sancısı sarılık ufak tefek şeyler atlattık.geldi geçti.ama büyüyorlar herşeyleri değişiyor.
sağsağlim büyüsünler inşallah.
Bu arada minikleri kaçta uyutuyorsunuz? Ya da şöyle sorayım kaçta uyutmaya başlıyosunuz kaçta uyuyorlar? Ve hangi yöntemle uyuyorlar?
ya kızlar şimdide avatarımı degiştremiyorum int yok diyoo nasl olcakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?