Bu arada minikleri kaçta uyutuyorsunuz? Ya da şöyle sorayım kaçta uyutmaya başlıyosunuz kaçta uyuyorlar? Ve hangi yöntemle uyuyorlar?
Bu arada minikleri kaçta uyutuyorsunuz? Ya da şöyle sorayım kaçta uyutmaya başlıyosunuz kaçta uyuyorlar? Ve hangi yöntemle uyuyorlar?
misafircim adın ne senin bööle hitap etmek zor oluyo. alıştır bence kuzunu akşam uykusunu ayırt etsin yavaş yavaş yoksa hep bööle gider
merhaba hoşgeldin benim oğlum da 7 nisan doğumlu, aslında 27 olcaktı ama benimki duramadı
Günaydın kızlar.Gece ateşimiz çıkmadı çok şükür. Şu anda biraz var ama ilaçlık durumda değil, takip ediyorum. Yalnız iştahı kesildi, çok zorlanıyorum emzirmekte. memeyi zorla alıyor, alınca da ağzında tutuyor emmiyor, bir iki emip bırakıyor. Bugünün sonuna kadar daha iyi olur inşallah.
sinemcim havadandır sıkıntı bence
sinemsin ....canım biraz da yorulduk artık galiba...düzenimiz bir değişti pir değişti arada psikoloji alt üst oluyor hayat anlamsız gelip içimiz sıkılıyor... Allahtan yavrularımıza bakıp rahatlayabiliriz... iyi şeyler düşünmeye çalış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?