2009 Nisan Anneleri buraya

Bu arada minikleri kaçta uyutuyorsunuz? Ya da şöyle sorayım kaçta uyutmaya başlıyosunuz kaçta uyuyorlar? Ve hangi yöntemle uyuyorlar?

aynı şeyleri merak etmişiz güzelim bende nisan annelerine a önce bu sorularla yeni konu açtım merakla bekliyorum cevaplarınızı

herkese gunaydın
valla bizim zilli 8 de başlıyo uyutma faslı beşiğinde sallayarak engeç 9 da nakavt bi ddaha sabah 5 yada6 keyfine göre pardon gazına göre değişiyo zillinin

Günaydın kızlar.Gece ateşimiz çıkmadı çok şükür. Şu anda biraz var ama ilaçlık durumda değil, takip ediyorum. Yalnız iştahı kesildi, çok zorlanıyorum emzirmekte. memeyi zorla alıyor, alınca da ağzında tutuyor emmiyor, bir iki emip bırakıyor. Bugünün sonuna kadar daha iyi olur inşallah.

misafircim adın ne senin bööle hitap etmek zor oluyo. alıştır bence kuzunu akşam uykusunu ayırt etsin yavaş yavaş yoksa hep bööle gider

misafircim adın ne senin bööle hitap etmek zor oluyo. alıştır bence kuzunu akşam uykusunu ayırt etsin yavaş yavaş yoksa hep bööle gider

adım ipek canım. gece uykularımızda bir problem yok çok şükür emmek için kalkıp yatıyoruz. yalnızca gece oldugunda yattıgı belirli bir saat olmuyor.

günaydın nisan anneleri ya bugün pek iyi değilim nedense içimde bir sıkıntı var .... aşı olan bebekleirmize geçmişler olsun zorlu gün dündü arkadaşlar bugün normal haline döner kzucuklar.... eşim şehir dışına çıkıyor bugün 2 gün olmayacak ben annemde olacam orada net var hafta sonuda bağlanırım normalde kendi evimde olmadığından akşamları yada h.sonları size katılamıyordum .... bu sabah çok zor ayrıldım kızımdan işe gelirken offf yaaa çalışmakta istemiyor bugün canım gidip kızımın huzurlu uyuyuşunu seyretmek istiyorum (((

merhaba hoşgeldin benim oğlum da 7 nisan doğumlu, aslında 27 olcaktı ama benimki duramadı

merhaba hoşbulduk.erken gelmiş annesini çok özlemiş demekki.sağlığı yeriden olsunda varsın erken gelsin.

çok şükür ateşi çıkmamış.iştahsızlığınıda en yakın zamanda atlatır inşallah.

sinemsin canım arada benimde canım sıkılıyor hala depresyona giriyorum atlatamıyorum.tavsiyem dışarı çıkabiliyorsan çık gez dolaş açılırsın.

herkese selam bu arada hafa başı arkadaşımın nişanı var ne giysem bu kilolarla göbekle şaşırdım offf.

selam arkadaşlar...

uzzzzuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn zamandır görüşemyorduk...şükür kavuştuk...........ben kızımın zor zamanlarımı iyi kötü atlattım gibi....gerçi tuttu mu tutuyor çığlık çığlığa ağlıyor ama buna şukur..

işe başlamışsınız Allah kolaylık versin zor yavrularımızı bırakıp gitmek ..ben daha izinliyim ama yavaştan ortama alışmaya çalışıyorum...

sinemcim havadandır sıkıntı bence

mirliz çiçek saolun kızlar inşallah öledir böle sıkıntılı olduğum günlerde hep kötü haber alıcakmışım gibi beklerim batıl inançlar işte ... çiçekcim bende dün seni merak ettim mamayı denedin mi sonucu merak ediyorum açıkçası umarım iyi gelmiştir can beye

arkadaşlar geçmişe bir baktım..bebeklerin ara ara sebepsiz öksürüğünden bahsetmişsiniz...benimki dde yapıyordu..dr. artık daha fazla ilgi ister kucak ister öksürme numarasını sık yapar sen şimdiye kadar her öksürdüğünde kucağına aldıysan öğrenmiştir demişti...
Bana mantıklı geldi..geröi sizin söylediğiniz boğazına kıl kaçması da mantılık hele benim sıpam omzumda kafasını boynuma sokuğ uyuyor..orda ne kadar kıl tüy vas topluyor...valla kuzuyu bir yıkıyoruz..filesinde elbise tüyü kıl görüyom...

bu arada kilo problemi de gündem maddesi imiş ya itiraf etmekten utanıyorum ama ben kilo aldım yaaaaaaa...hamileliğimde kilo almayan ben valla doğuma girdiğim kilodan sadece 4 kilo azım..oysa doğum yaptıktan sonraki ilk bir ay 7 kilo gitmişti...yalnız kaldım...sorunlar ...düzensiz hayat kendimi yemeğe verdim...of of benim en büyük zaafım..yiyerek kendimi rahatlatıyorum...şimdi bahar iki gündür rahat jeton düştü döndüm bir kendime baktım iğrenççççççççççççççç

sinemsin ....canım biraz da yorulduk artık galiba...düzenimiz bir değişti pir değişti arada psikoloji alt üst oluyor hayat anlamsız gelip içimiz sıkılıyor... Allahtan yavrularımıza bakıp rahatlayabiliriz... iyi şeyler düşünmeye çalış...

öyle yapıyorum canım beni en çok rahatlatan şey kızımla ilgilenmek şimdi öğle arası ve ben kızımın yanına gidiyorum huzur bulmaya :))) sölediklerinde de haklısın önceden iş ev eş derken şimdi çok büyük sorumluluk olan minik mucizelerimiz hayatlarımıza dahil oldu yorulmamk elde değil ......

iyüksel canım al bendende o kadar bende kilo aldım ve kendime bakınca içim sıkılıyor bende komşu gezmelerine ve misafir kabul ederek rahatlıyorum.başka çözüm yolu yok hafta sonlarıda eşim gezmeye çıkarıyor ama kısa tutuyoruz oğlumuz hasta olmasın diye.geçicek inşallah hepsi biraz daha sabır bebişler toparlanıncaya kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…