sinemsin ....canım biraz da yorulduk artık galiba...düzenimiz bir değişti pir değişti arada psikoloji alt üst oluyor hayat anlamsız gelip içimiz sıkılıyor... Allahtan yavrularımıza bakıp rahatlayabiliriz... iyi şeyler düşünmeye çalış...
Aramızda kalça ultrasonu çektiren var mıydı,sonuçlar nasıl çıkmıştı?biz Pzt çektireceğiz,Şubat annelerinde böyle bir topik vardı da,çok üzüldüm,baya sorunla karşılaşan bebek var:gitme:
canm senn bebegn 2 aylık mı olcak ben yaptrmadm benm annem tecrübeli ablamda da olmş çok zor iki bacagına da cihaz giydiliyo rabbm kimseye vermisin tabi annem erken farkettgi için şimdi hiç bi sorun yok birde iki bacagını uzattn bebegnizn eşitse sorun yoktr biri kısa biri uzunsa sorun vardr
3 aylık olduk biz,evt öyle bakıyoruz bir sorun yok,hatta Dr umuz da kontrol etti,ama dün okuyunca üzüldüm miniklere.
ya kızlar ... benim bir sıkıntım var ..benim eşim öocuk doğduğundan beri habire internete girip bebekle ilgili şeyleri okuyor bu sırada kadın forumlarını da okuyor...bir iki kere bizim sitede de gördüm onu...benim nick de benim okuldaki mailimin ön kısmı yani biliyor .... vesselam yahu benim nicki nasıl değiştirebilirim...en baştan alıp mı girsem ki ....nihayetinde özel şeylerde konuşuyozççistemem benim yazdıklarımı okumasını
ya kızlar birşey önericem bazı topiklerde gördm ordaki annelr birbirlerini unutmamak için hediyeleşiyolar ister bebeklere ister kendilerine böyle bi topik açsak fena olmaz ben açacaktım ama listelemeyi falan bilmedgm için açmak istemdm ne dersnzz
ya kızlar birşey önericem bazı topiklerde gördm ordaki annelr birbirlerini unutmamak için hediyeleşiyolar ister bebeklere ister kendilerine böyle bi topik açsak fena olmaz ben açacaktım ama listelemeyi falan bilmedgm için açmak istemdm ne dersnzz
ya kızlar bişey sorcam siz burda baka nerde görşyosnz mesala msn de falan mı offf benm oturdgm yerde hiç yoktanıdık büyük şehirde oturmann faydaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?