2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba canım bende ilk ay 13 kilo verdim fakat tam 76 günlük oğlum ama gram kilo vermiyorum 80 kilocukum normal hayatımda bu kilo benim için kabus gibi bir şey olurdu ben 57 kilonun üstüne çıktığımda depresyona girerdim ama olsun meleklerimiz için herşeye değer....

valla ciddi ciddi diet yapmayı düşünüyorum...diyet dediysem öyle sıkı değil ama en azından tatlıyı keserim..ya acayip tatlı aşeriyorum hamileyken tatlıdan tiksindiydim belki d eondan kilo almadım şimdi yemesem tırmalıyorum gözümde ateş çakıyor...

iyüksel ne yapalım be canım süt vermesek bende diyete girecem ama melekler için dayan diyorum kendime.sayılı günler çabuk geçer diyelim.sağlık olsun.1 yılda ancak toplanırmış vücut.

ya kızlar ... benim bir sıkıntım var ..benim eşim öocuk doğduğundan beri habire internete girip bebekle ilgili şeyleri okuyor bu sırada kadın forumlarını da okuyor...bir iki kere bizim sitede de gördüm onu...benim nick de benim okuldaki mailimin ön kısmı yani biliyor .... vesselam yahu benim nicki nasıl değiştirebilirim...en baştan alıp mı girsem ki ....nihayetinde özel şeylerde konuşuyozççistemem benim yazdıklarımı okumasını

canm senn bebegn 2 aylık mı olcak ben yaptrmadm benm annem tecrübeli ablamda da olmş çok zor iki bacagına da cihaz giydiliyo rabbm kimseye vermisin tabi annem erken farkettgi için şimdi hiç bi sorun yok birde iki bacagını uzattn bebegnizn eşitse sorun yoktr biri kısa biri uzunsa sorun vardr

kızlar sizin bebeklerinizn uyku düzeni var mı yani belirli saatlermi yoksa rastgelemi uyyolar benm kız en fazla taş çatlasın 2 saat uyanık kalabiliyo sonra hemn ayagımda sallayarak 5 dk mı almıyo hemn uyyo birde gece hiç uyanmıyo 3 haftadr böleee

3 aylık olduk biz,evt öyle bakıyoruz bir sorun yok,hatta Dr umuz da kontrol etti,ama dün okuyunca üzüldüm miniklere.

ya kızlar birşey önericem bazı topiklerde gördm ordaki annelr birbirlerini unutmamak için hediyeleşiyolar ister bebeklere ister kendilerine böyle bi topik açsak fena olmaz ben açacaktım ama listelemeyi falan bilmedgm için açmak istemdm ne dersnzz

canım bazıları yönetimle konuşup nickini değiştiriyolar ama seninki geçerli bi neden midir bilemem. bi dene istersen

olabilir bence hoş bi fikir.

Ayyy evet,ben de düşünmüştüm bunu,hatta Şubat topiğindekileri okurken bile çok heyecanlandım,kim kime ne çıkmış,ne almış diye,bence de çok güzel olur.

merhaba arkadaşlar benim canım da devamlı tatlı istiyor. emzirdiğimizden mi oluyor acaba yoksa bizim pis boğazlığımız mı anlamadım. kahvaltılarda reçele bala dadanıyorum.
bu arada bizim kız 9.30 gibi çoğunlukla uyuyordu ama dün ben markete gitmiştim o uyuduktan sonra. uyanmış beni göremeyince de başlamış mızmızlanmaya. geldim marketten bi baktım babası ile turluyorlar. beni görünce de başladı ağlamaya sakinleşene ve uyuyana kadar 11 i buldu tabi. akşamları çok huysuz oluyor zaten bizim kız. akşam gezmelerine elveda dedikk

şirvan doğum yaptığımda beni görmeye hastaneye geldi, gelirken de minnoşuma külotlu çorap getirmiş sağolsun. onu gördükçe hep aklıma şirvan geliyor a.s.

istanbul grubu ne zaman toplanacağız biz. yakında herkes çalışmaya tekrar başlayacak zor toplanırız. gerçi yaz olduğundan herkes tatile gidiyor ama şirvan gelsin de bir organizasyon yapar artık. bende haftasonu yine bursaya gideceğim annemlerin yanına. 1-2 hafta kalırım yine

ya kızlar bişey sorcam siz burda baka nerde görşyosnz mesala msn de falan mı offf benm oturdgm yerde hiç yoktanıdık büyük şehirde oturmann faydaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…