Ekim merak ettim.Sen nerde oturuyorsun?
En azından Ankara'ya yakınsın.Bu da bir şans.
kızlar bu seferki buluşmaya ben de katılmak istiyorum. ama ben yazlıktayım orada giremiyorum nete. arada istanbula gelince bakabiliyorum.buluşma ayarlanırsa bana cepten haber verirmisiniz.bazılarımızda var ya telefonlar.çok iyi olur. hediyeleşmeye ben de katılmak isterim. güzel olur.istanbul grubu ne zaman toplanacağız biz. yakında herkes çalışmaya tekrar başlayacak zor toplanırız. gerçi yaz olduğundan herkes tatile gidiyor ama şirvan gelsin de bir organizasyon yapar artık. bende haftasonu yine bursaya gideceğim annemlerin yanına. 1-2 hafta kalırım yine
yani kızlar ank yakın her hafta ank giderim ama en azından bulundgm şehirde olsa ii olurduuu
günaydın sinemsin 2811 bebeğin kaç aylık ne güzel ek gıdalara başlıyorsun geçen haftalarda benimkide malta eriği ile babamların bahçesinden çok güzel çilek topladık sularını vermiştim oğlum çok beğendi dr çilek suyu alerji yapabilir dedi ama tadlarını çok beğendi 40 cc içirdim.
günaydın..........oğlum rekor kırdı ya.tam 10 saat uyudu.bende doğumdan beri ilk defa bu kadar cok uyudum tam sekiz saat.çok güzeldi hep böle uyusa keske.
maşallah bebeğineee gece uykusunda en çok büyürmüş bebekler bir yerde okumuştum seninki bu gece büyüme atağı yaptı demek ki
maşallah bebeğineee gece uykusunda en çok büyürmüş bebekler bir yerde okumuştum seninki bu gece büyüme atağı yaptı demek ki
günaydın..........oğlum rekor kırdı ya.tam 10 saat uyudu.bende doğumdan beri ilk defa bu kadar cok uyudum tam sekiz saat.çok güzeldi hep böle uyusa keske.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?