2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bu seferki buluşmaya ben de katılmak istiyorum. ama ben yazlıktayım orada giremiyorum nete. arada istanbula gelince bakabiliyorum.buluşma ayarlanırsa bana cepten haber verirmisiniz.bazılarımızda var ya telefonlar.çok iyi olur. hediyeleşmeye ben de katılmak isterim. güzel olur.
bende de tatlı düşkünlüğü var ya.kilo almaya başladım galiba hafiften

ya termal sauna şort kucağımda bi türlü giyemedim şimdi giyip biraz hareket yapayım diyorum ama bilgisayar başından kalkamadım. bende bahane çok ben zor veririm bu kiloları bu gidişle offfffffff

GÜNAYDIN ANNELER VE MELEKLERıııı BU SABAH KıMSECıKLE YOK YALNIZ YALNIZ TAKILIYOM BENDE .... kızım ilk defa havuç suyunu denedi çok sevdi hatta 2 kaşık verdim daha bile istediğini düşündüm sonrasını mamayla kandırdık tabiii bugünde elma suyunun tadına bakıcak .... :)))))))

günaydın sinemsin 2811 bebeğin kaç aylık ne güzel ek gıdalara başlıyorsun geçen haftalarda benimkide malta eriği ile babamların bahçesinden çok güzel çilek topladık sularını vermiştim oğlum çok beğendi dr çilek suyu alerji yapabilir dedi ama tadlarını çok beğendi 40 cc içirdim.

kızlar toplanıp görüşme olduğunda bende katılmak istiyorum ama genelde arkadaşlar anadolu yakasında galiba ama yinede katılmak istiyorum şirvan böyle bişey organize ederse mail atar bize ....

günaydın..........oğlum rekor kırdı ya.tam 10 saat uyudu.bende doğumdan beri ilk defa bu kadar cok uyudum tam sekiz saat.çok güzeldi hep böle uyusa keske.

bebeğim 3 aylık 4. ayına gireli 1 hafta oldu ek gıda derken burada yalnış ahtırlamıyorsam didem yazmıştı havuç suyu anne sütüne en yakın olan diye o yüzden denedim birde elma suyunu deniycem bugün bakalım çileği bende alerji yapar diye bildiğimden vermiyorum zaten alerjik bir bünyesi var

arkadaşlar bu istanbul toplantısına bende katılmak istiyorum anadolu yakası olursa memnun olurum gebzede geleceğim için organizasyonu bekliyorum ....

günaydın..........oğlum rekor kırdı ya.tam 10 saat uyudu.bende doğumdan beri ilk defa bu kadar cok uyudum tam sekiz saat.çok güzeldi hep böle uyusa keske.

maşallah bebeğineee gece uykusunda en çok büyürmüş bebekler bir yerde okumuştum seninki bu gece büyüme atağı yaptı demek ki

günaydın güzel anneler..biz de bugün biraz fazla uyuduk çok şükür.. yine 2 saatte bi uyandı amasabah 7de uyandıktan sonra hiç uyumuyordu öğleye kadar emzirdim bıraktm yine uyumuş küçük kuzum..
maşallah bebeğineee gece uykusunda en çok büyürmüş bebekler bir yerde okumuştum seninki bu gece büyüme atağı yaptı demek ki

maşallah zeynocum bebeğine..iyide benim kuzu 2 saatte bi kalkıo çok verimli bi uyku uymuyo o yüzdenmi kilosu az yaa..:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…