canımcım ankaraya geldiğinde ara belki buluşma ayarlarız seninle.
ekim seni ii anlıyorum bende çok seviniyorum çünkü kakasıını yapınca senin bebiş neden kakasını yapamıyorduki
sürekli fitil ii değil bağırsakları tembelleştirir diyorlar sürekli fitil ister alışırsa
bu arada dozkana özel mesaj at
benim sauna şortum da geldi. giyiyorum gündüzleri 2-3 saat ama tuzunu sürmüyorum. sadece şortu giyiyorum. çıkarınca çok terlemiş olduğumu görüyorum inşallah bir işe yarar. yoksa şişman olarak kalacağım. ben çok şişmanımmmm.ya termal sauna şort kucağımda bi türlü giyemedim şimdi giyip biraz hareket yapayım diyorum ama bilgisayar başından kalkamadım. bende bahane çok ben zor veririm bu kiloları bu gidişle offfffffff
dozkan telefonnumaralarınz var mı birbirinzde varsa ben nasl vercem bu arada ank nersnde oturuyon
benim sauna şortum da geldi. giyiyorum gündüzleri 2-3 saat ama tuzunu sürmüyorum. sadece şortu giyiyorum. çıkarınca çok terlemiş olduğumu görüyorum inşallah bir işe yarar. yoksa şişman olarak kalacağım. ben çok şişmanımmmm.
inş canm yaaaaa valla çok ii olurr normalde hep eşimle gelirim ama böle buluşmada o beni bırakabilirr
evet dozkancım 6 nisanda doğum yaptım ve ikinci reglimi oldum bitti bile..sen her ihtimale karşıtestini yap bence noluur nolmaz..kızlar ya beni bir korku aldıki sormayın. ya ben ikinci reglimi olmadım daha ya.
yani ilkini oldum sanıyorum ona göre hesaplayınca 21 inde olmam lazımdı hala bişey yok.
acaba bi test falan mı alıp yapsam.aranızda 2 kere olan var mı????
benim geçen olduum regli deilmiş içimde kalanlar çıkmış dr ööle dedi belki seninde öyledir dilekim
bu arada eşim dün bi operasyon geçirdi. sırtında kocaman bi kitle oluşmuştu onu aldırdı çıkan parçayı patolojiye gönderdier şimdi sonucunu bekliicez bakalım inşallah kötü bişey değildir. işim zorlaştı şimdiş evde hem bebeğe hem eşime bakıorum öf beeeeee
benim geçen olduum regli deilmiş içimde kalanlar çıkmış dr ööle dedi belki seninde öyledir dilekim
bu arada eşim dün bi operasyon geçirdi. sırtında kocaman bi kitle oluşmuştu onu aldırdı çıkan parçayı patolojiye gönderdier şimdi sonucunu bekliicez bakalım inşallah kötü bişey değildir. işim zorlaştı şimdiş evde hem bebeğe hem eşime bakıorum öf beeeeee
geçmiş olsun canım.insallah kötü bi durum yoktur.evet hasta bakmak da zor bebeişlere bakmakta.eşin naz yapıyomu hasta diye
geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey çıkmaz..öff erkekler grip olsalar bile çekilmezler kaldıki senin eşin ameliyat olmuş işin zor valla kolay gelsin..
saol çiçekcim..tüh yaa ne çok istiyorum resmimizi koymayı hatta ben üçümüzün resmini koycaktım ama olmuyo işte kızlar bilen yokmuuuuuuuuuuuuu..:çok üzgünüm:canım dosyanın boyutu fazlaysa olmuyoooo bende telefonla çektiklerimi koyabiliom makineyle çektiklerimin pikseli fazla diye kabul etmio ama eşim bişiler yapıodu oluodu ama ben bilmiom vallahi üühühüh
evet dozkancım 6 nisanda doğum yaptım ve ikinci reglimi oldum bitti bile..sen her ihtimale karşıtestini yap bence noluur nolmaz..
bide bişey sorcam sadece emziriyosun ya özel bişey yiyomusun yada yemeni kısıyomusun..ben kafayı yiycem bu konuyu düşünmekten..sütüm olması için normal bi insanın 2-3 katı yemem gerekiyo..ee öyle yiyincede çok fena kilo alıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?