2009 Nisan Anneleri buraya

hadi ben kaçıom temizlik var evde ben nette takılıom ayıp olcak valla..

kızlar bilen biri varsa yazsın olurmu..ne demek megapikseli uymuo yaaaaa..

ne güzel canım ya sadece emziriyosun çok istedim hatta hamileyken hep derdim ilk 6 ay hiç bişey vermiycem sadece emzircem derdim ama demekle olmuyomuş..günde 2 litre su kesinlikle tüketiyorum ee çay meyve suyu filan derken 3 buçuk litreyi buluoo..yeşillik pek fazla yemiyorum acaba ondan mı olmuyo ki..işin açıkcası yememide baya kıstım madem süt olmuyo ne diye kilo alıyım dedim..inan mama vermek çok üzüyo beni vicdan azabı çekiyorum anlıycan..senağlama

selam arkadaşlar...

cicek cok üzüldüm eşine gecmiş olsun sana da kolay gelsin zor valla işin bebekleri ikiledin...inşallah hayılrı haberler gelecek..

sauno şortu nerden aldınız tv den mi netten mi ...bir de ameliyat yerine bir şey yapmıyor mu...ay benim hepinizden daha şişmanımmm(((

canım benim de ilk üç gün sütüm azdı mama verdiler hastanede.1 hafta falan bol komposto içtim.yesillik su bide humananın cayını içtim.

ama canım kendini suclama cünkü olmayınca olmuyor.benim kuzenimde bunların aynısı yaptı onun da cok azdı ve 2.ayında sütü bitti.o yüzden vicdanazbı cekme şimdiki mamalarda cok iyi diye biliyorum

Geçmiş olsun Çiçek. Acil şifalar dilerim.

çiçekim geçmiş olsun canım ............................

dozkan yanlışın var canım ya ben dün akşam hiç girmedim ..................................

Canım çok geçmiş olsun.İnşallah sonuç temiz çıkar.

saol çiçekcim..tüh yaa ne çok istiyorum resmimizi koymayı hatta ben üçümüzün resmini koycaktım ama olmuyo işte kızlar bilen yokmuuuuuuuuuuuuu..:çok üzgünüm:

canım resmi paint te aç orada resim seçeneklerinden uzat/eğ kısmına gir oraya yatay dikey hanelerine 50 gir tamama tıkla. resim küçülür. yeterince küçülmezse bir daha aynı işlemi yap.

Çok geçmiş olsun Çiçekim,inşallah olumlu bir sonuç çıkar.

yapma ya bende 6 nisan da doğum yaptım demekki şüphelerimde haklı olma ihtimalim yüksek ayyyyyyyyy.

çiçek çok geçmiş olsun canım. umarım sonuçlar temiz çıkar. bence yağ bezesidir.

bu arada umarım benimkide regl değildir yani daha başlamadığı için ikinciyi olmamışımdır. doktor nerden anladı onun regl olmadığını?

sauno şortu nerden aldınız tv den mi netten mi ...bir de ameliyat yerine bir şey yapmıyor mu...ay benim hepinizden daha şişmanımmm(((

ben internetten aldım canım. yazınca ilk çıkan siteden.dikkatet sahteleride varmış.

çiçekim geçmiş olsun canım ............................

dozkan yanlışın var canım ya ben dün akşam hiç girmedim ..................................

benim sana yazdığım sırada altta ismin vardı belki ben yanlış gördüm diycem ama o sırada sadece 2kişi görünüyodu. kociş yada oğluş yanlışlıkla açmış olmasın?

dozkancım bende 6 nisan ve 1 kez oldum 2 ye dah 1 hafta var benim 10 haziranda olmuştu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…