ne güzel canım ya sadece emziriyosun çok istedim hatta hamileyken hep derdim ilk 6 ay hiç bişey vermiycem sadece emzircem derdim ama demekle olmuyomuş..günde 2 litre su kesinlikle tüketiyorum ee çay meyve suyu filan derken 3 buçuk litreyi buluoo..yeşillik pek fazla yemiyorum acaba ondan mı olmuyo ki..işin açıkcası yememide baya kıstım madem süt olmuyo ne diye kilo alıyım dedim..inan mama vermek çok üzüyo beni vicdan azabı çekiyorum anlıycan..senağlamaben sadece emziyorum canım.ve cok yiyorum boğazıma hakim olabilsem iyi olacak ama yapamıyorum.
ama kilo da almıyorum yani doğumdan sonraki kilolar duruyo da onun üstüne almıyorum.
bi de sütün olması için çok yemene gerek yok.bol su bol yeşillik yetiyo hatta benim halam süt veren anne (afedersiniz) inek gibi beslenmeli der.
ne güzel canım ya sadece emziriyosun çok istedim hatta hamileyken hep derdim ilk 6 ay hiç bişey vermiycem sadece emzircem derdim ama demekle olmuyomuş..günde 2 litre su kesinlikle tüketiyorum ee çay meyve suyu filan derken 3 buçuk litreyi buluoo..yeşillik pek fazla yemiyorum acaba ondan mı olmuyo ki..işin açıkcası yememide baya kıstım madem süt olmuyo ne diye kilo alıyım dedim..inan mama vermek çok üzüyo beni vicdan azabı çekiyorum anlıycan..senağlama
hadi ben kaçıom temizlik var evde ben nette takılıom ayıp olcak valla..
kızlar bilen biri varsa yazsın olurmu..ne demek megapikseli uymuo yaaaaa..
resmin üzerine sağ tıklayıp birlikte aç yazan sekmeden painti aç ordan üstteki dosya yazan sekmenin yanındaki 4. sekme olan resim tuşunu tıkla uzat/eğ yazan yeri tıkla oradaki %100 olan boyutları %50 yap ve farklı kaydet . Sonra bu kaydettiğin resim ile tekrar dene. Yeterli olmazsa aynı işemi tekrarla.
benim geçen olduum regli deilmiş içimde kalanlar çıkmış dr ööle dedi belki seninde öyledir dilekim
bu arada eşim dün bi operasyon geçirdi. sırtında kocaman bi kitle oluşmuştu onu aldırdı çıkan parçayı patolojiye gönderdier şimdi sonucunu bekliicez bakalım inşallah kötü bişey değildir. işim zorlaştı şimdiş evde hem bebeğe hem eşime bakıorum öf beeeeee
benim geçen olduum regli deilmiş içimde kalanlar çıkmış dr ööle dedi belki seninde öyledir dilekim
bu arada eşim dün bi operasyon geçirdi. sırtında kocaman bi kitle oluşmuştu onu aldırdı çıkan parçayı patolojiye gönderdier şimdi sonucunu bekliicez bakalım inşallah kötü bişey değildir. işim zorlaştı şimdiş evde hem bebeğe hem eşime bakıorum öf beeeeee
saol çiçekcim..tüh yaa ne çok istiyorum resmimizi koymayı hatta ben üçümüzün resmini koycaktım ama olmuyo işte kızlar bilen yokmuuuuuuuuuuuuu..:çok üzgünüm:
evet dozkancım 6 nisanda doğum yaptım ve ikinci reglimi oldum bitti bile..sen her ihtimale karşıtestini yap bence noluur nolmaz..
bide bişey sorcam sadece emziriyosun ya özel bişey yiyomusun yada yemeni kısıyomusun..ben kafayı yiycem bu konuyu düşünmekten..sütüm olması için normal bi insanın 2-3 katı yemem gerekiyo..ee öyle yiyincede çok fena kilo alıyorum..
sauno şortu nerden aldınız tv den mi netten mi ...bir de ameliyat yerine bir şey yapmıyor mu...ay benim hepinizden daha şişmanımmm(((
çiçekim geçmiş olsun canım ............................
dozkan yanlışın var canım ya ben dün akşam hiç girmedim ..................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?