2009 Nisan Anneleri buraya

selam annişler...

bende daha regl olmadım bebişim 77 günlük benim bildiğim süt veren annelerde doğum sonrası 5-6 ay gibi adet görülmüyor ama herkes için geçerli değil veeee bu durum lehimize çünkü hamile kalamayız.

çiçekcim geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar iyi çıkar,benim eşimde çarşamba günü beli tutulmuş bu arada eşim fizik tedavi uzmanı 1 gece hastanede yattı bende iki bebiş bakıyorum büyüğü çok nazlı onlara bakmaktan kendimi unuttum.

çiçek geçmiş olsun canım......
bende henüz adet olmadım.....böylesi zor oluyor yaa.....
dün rota aşımızı olduk....hastaneye gittiğimzde idlin huysuzluğu üstündeydi çünkü çok uykuluydu ee tabi soyunmaya başlayınca baastı çığlığı doktor kucağına aldı sakinleştirmeye çalıştı ama nafile yine ben alıp uçak pozisyonu yaptım ve biz uçtuk doktor ablamız bizi muayne etti....:))
sıkıcı bir pazar havada kötü,kız ayağımda ,topuklarm acıdı:a015:

bende regl olmayanlardanım göbeğim az kalmıştı ama gün geçtikçe çoğalıyor gibi inş.ağrısız sızısız olurum en kısa sürede.

canım ya senin yazılarını okudukça hep aklıma benim ilk çocuğumda yaşadıklarım geliyo.
aynı senin kız gibi saatlerce sallardım beş dakika uyurdu. geceleri kabus gibiydi.
umarım sende ikincide rahat edersin.

canım geçmiş olsun inşallah iyi sonuçlar alır iyi haberler verirsin bide geçende de sordum ama geçmişe bakamadın sanırım gece mamasını kullandın mı can beye yaradımı merak ediyorum biz devam ediyoruz her gece
ben 1 hafta önce regl oldum zaten 10 - 15 gün önce sütüm bitti ve memeyi bıraktık anlatmıştım da zaten daha önceki sayfalarda ama azda olsa verdiğim sürece regl olmamıştım 3 ay regl olmadım yaniiii

slm kızlar bu regl meselesi benim kafamı çok karıştırdı ben 15 gün önce oldum ama hala lekelnme şeklinde devam ediyor bitmedi daha ve sadece emziriyorum benim sütüm korumuyo anlaşılan birde bukadar uzun adet sürermi normalmi bu sizce..

bu regli benimde kafamı karıştırıyo ama benim hamile kalma şansım artık olmadığı için içim rahat sadece sağlık açısından korkuyorum ama 6.aydan sonra herkez eski düzenine girer sanırsam çiçek canım geçmiş olsun eşine ben kocişe hastalanınca koca bebek derim seninkide aynıdır eminim allah yardım etsin sonuçlarda temiz çıkar inşallah

kızlar günaydın herkese 1 haftadır yokum annemdeydim
şimdi geçmişi okumaya çalışıyorum kızım uyanmazsa tabi
bu arada misafir ve diğer yeni gelenler hoşgeldiniz

çiçek bende de süt yok fazla o yüzden yüztüstü yatmak istiyorum ama acaip ağrı yapıyo bu gece ööle yatmıştım bağırarak uyandım resmen acıdan kasılmış sırtım ne zaman geçerki yaa kesin epiduralden kızımı çok taşıyınca da yapıyo,bu arada yürüyüşlere devam mı bende başladım artık senin kilo vermende faydası oldu mu ?

Son düzenleme:
ya kızlar siz sadece sırt ağrısından mı yüzüstü yatamıyosunuz.
ben de yatamıyorum ama göğüslerim acıdığı için. hele ki uyurken süt dolduğu için iice hassasiyet oluşuyo. sadece benim mi öle hassas yoksa sizde de var mı

Ben de gögüslerim acıdığı için yatamıyorum üzerine.

SELAMMMMM KIZLARRR
Annemin ofisine geldim ordan bi bakayım dedim ama maelesef geçmişi okuyamadım çok az bi zamanım var. Uçak seyehatini merak edenlere hiç bir sorun yaşamadım oğlum kalkışta ve inişte mama emdiği için basınçtan fazla etkilenmedi. Uçakta yolculuk boyunca hep uyudu.Rahat bir yolculuktu Şu anda oğlumda bende gayet iyiyiz kızlar maşşallahh demek istiyorum kendime sütüm ilginç bir şekilde çoğaldı artık günde 2 sefer mama veriyorum oğluma çok mutluyumm.Sanırım şehir değişikliği yaradı.Öncelikle hasta olan aniş ve bebeklere acil şifalar diliyorum. aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum umarım iyi vakit geçirisiniz. Kızlar sizinle paylaşmak istediğim bişey var moralinizi daima yüksek tutun inanın sütü çok etkiliyor ben annemin yanına geldim canım annem bana daima moral aşılıyor geceleri'de artık uyuyabiliyorum Allah inşallah bozulmaz düzenimiz Cuma günü dönüyorum ankaraya daha sık görüşürüz inşallah ... Neyse ben kaçtım arkadaşlar hepinize bol sütlü ve mutlu günler diliyorummm

Son düzenleme:
kızlar bizim kız gündüz uykularını iyice azalttı 2-3 saat falan uyuyo gündüz sizinki ne kadar?
bu normal mi anlamadım gece 10 saat uyuyo ama tabi 2-3 kez kalkarak

dınozzo benımde 3 yada 4 saat uyuyo 45 dk yada en fazla 1 saat eklinde akşamda 8 yada9 u buluyo uyuması sabah 6 ya kadar arada 2 kez kalkıyo

günaydın kızlar bizim uykumuzda gündüz çok azaldı uyusafda hemen uyanıyo akşamüstü iice hırçınlaşıyo saat 9 gibi uyuyo bidahada sabah 5 6 gibi uyanıyo

Benimkinin gündüz uykuları belli olmuyor. bazen tüm gün düzenli uyuyor, bazen de 2-3 saat ancak uyuyor. gece 9-10 gibi yatarsa 3-4 saat falan uyuyor, sonrasında sabah 6 ya kadar 2-2,5 saatte bir kalkıyoruz. 6 dan sonra bazen uyuyor yine bir saat, bazen de uyumuyor, babası alıyor, ben uyuyorum :) 8-9 gibi babası gidince de o uyuyor sonra.

kızlar bi yöntem keşfettim bizde çok işe yaradı belk sizdede yarar böylece gece 5-6 saat uyuyo kuzum. bizimki bi 11-12 gibi gece mama yemek için uyanıo o zaman mamayı biraz daha kıvamlı tutuyorum yiyo yatı sırtüstü 2 saat sonra biraz hazmedince uyandırmadan yüzüstü yatırıorum o zaman sababh 6 ya kadar uyanmıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…