kızlar bi yöntem keşfettim bizde çok işe yaradı belk sizdede yarar böylece gece 5-6 saat uyuyo kuzum. bizimki bi 11-12 gibi gece mama yemek için uyanıo o zaman mamayı biraz daha kıvamlı tutuyorum yiyo yatı sırtüstü 2 saat sonra biraz hazmedince uyandırmadan yüzüstü yatırıorum o zaman sababh 6 ya kadar uyanmıo
çiçek ben bir yerde okumuştum araştır sende bi ama mamayı kıvamlı yaparsak bir organında hasar gibi birşeyler oluyor hatırlamıyorum sulu yapın ama kıvamlı yapmayın diye yazıyordu,yanlış hatırlıyor da olabilirim genede bir dr danış istersen cnmkızlar bi yöntem keşfettim bizde çok işe yaradı belk sizdede yarar böylece gece 5-6 saat uyuyo kuzum. bizimki bi 11-12 gibi gece mama yemek için uyanıo o zaman mamayı biraz daha kıvamlı tutuyorum yiyo yatı sırtüstü 2 saat sonra biraz hazmedince uyandırmadan yüzüstü yatırıorum o zaman sababh 6 ya kadar uyanmıo
kızlar bi yöntem keşfettim bizde çok işe yaradı belk sizdede yarar böylece gece 5-6 saat uyuyo kuzum. bizimki bi 11-12 gibi gece mama yemek için uyanıo o zaman mamayı biraz daha kıvamlı tutuyorum yiyo yatı sırtüstü 2 saat sonra biraz hazmedince uyandırmadan yüzüstü yatırıorum o zaman sababh 6 ya kadar uyanmıo
aynen canım benimde öyle gece mmama verip yatıyorum bide emilmediği için iicce şişiyo üstüne yatamıyorum sütlergidiyo zaten üzülüyorum sonraya kızlar siz sadece sırt ağrısından mı yüzüstü yatamıyosunuz.
ben de yatamıyorum ama göğüslerim acıdığı için. hele ki uyurken süt dolduğu için iice hassasiyet oluşuyo. sadece benim mi öle hassas yoksa sizde de var mı
merhaba kızlar.
sabah ilk iş koşa koşa test almaya gittim.testi yaptım sonuç negatif çıktı.
acayip rahatladım. ama piskolojik olarak midem bulanmaya bile başlamıştı heheh
şimdi ben demekki çiçek gibi kendimi regl oldum sandım ama daha olmamışım.
umarım en kısa zamanda olurumda heray ne oldu diye kalp krizi geçirmem.
daha önceden muhtara vermiştik biz telefonları sende kendini eklet bence istersen msn adresimi veririm özelden beni eklersen sana nisan annelerinin listesini gönderirim. sende kendini eklersin. ben ve arzu06 keçiören tarafında oturuyouz bizde daha buluşamadık arzu şimdi adanada döndüğünde buluşucaz inşallah.
aaaaaaaaa çok şaşırdımverebilirsin bursasu daha iyi bebişte bağışıklık kazanır...................
nasıl çözdün ekimkızlar çok şükür biz kaka sorunu nu çözdk artık günde 2 3 defa yapıyo kızım dünya varmş yani yoksa 2 güne bi fitil koymak zorun kalıyodm
nezle oluyorum galliba olursam bebişe süt verebilirmiyim
-
-
nasıl çözdün ekim
günde 2-3 defa kaka çok değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?