2009 Nisan Anneleri buraya

Çiçekcim biraz geç oldu ama geçmiş olsun eşine.Umarım iyidir.Gece yüzüstü yatırıyorum demişsin sanırım başını çevirebiliyor Can bey...

merhaba kızlar.
sabah ilk iş koşa koşa test almaya gittim.testi yaptım sonuç negatif çıktı.
acayip rahatladım. ama piskolojik olarak midem bulanmaya bile başlamıştı heheh
şimdi ben demekki çiçek gibi kendimi regl oldum sandım ama daha olmamışım.
umarım en kısa zamanda olurumda heray ne oldu diye kalp krizi geçirmem.

ben o yöntemi sanırım uygulayamam zeynep yüz sütü döndürüldüğünde önce biraz öle duruyo felan sonra çok kızıyo ve yüzünü hemen yastığa gömüyo yada burnun üstüne yatıyo sanırım bende biraz paniğim ama gece mamasıyla rahatı buldum gece 12-1 gibi yatırıyorum iyce karnını doyurup sabah 5 te kalkıyor hanım bi daha ....

çiçek ben bir yerde okumuştum araştır sende bi ama mamayı kıvamlı yaparsak bir organında hasar gibi birşeyler oluyor hatırlamıyorum sulu yapın ama kıvamlı yapmayın diye yazıyordu,yanlış hatırlıyor da olabilirim genede bir dr danış istersen cnm

Bizimki doğdugundan beri hiç yüzüstü yatırmadım. Dün denemek için yatırdım bakiim napacak diye.çok uykusu vardı şıp diye uyuyakaldı zaten koyar koymaz. bir süre öyle uyudu yarım saat kadar. sonra uyanmaya baslayınca kafayı gömmeye basladı.kafasını bizim gögsümüze gömmek gibi bir alışkanlıgı var ondan öyle yaptı sanırım. kafasını rahatlıkla sağa sola çevirebilmesine rağmen gömmeyi seçti.izledim bir süre, baktım burnu gömüldü iyice döndürdüm.bizimkini yüzüstü yatıramam anlayacağın. bir de biz sadece anne sütü emiyoruz henüz. belki mamaya geçince bizimki de uzun uykulara baslar.

aynen canım benimde öyle gece mmama verip yatıyorum bide emilmediği için iicce şişiyo üstüne yatamıyorum sütlergidiyo zaten üzülüyorum sonra

hadi gözün aydın cnmkaydirigubbakcemile5

bizimkide alıştı artık heleki geceleri sırtütü yatırırsan hayatta uyumuyor
çok alıştı kafasını sağa sola çevrebiliyo bağıra çağıra:)sinir oluyor

ya kıslar aranızda ayak numarası büyüyen var mı
eski ayakkabılarım hep sıkıyo. şiş falan mı die bakıyorum şiş de değil.

herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaa!!
geri geldiiimmmmmm....
doğum iznim bitti..
sonunda bilgisayarıma ve işime kavuştum..
hepinizi çok çok özledimmmm...

minik köfteyi evde ananesiyle bıraktımmm...

neler yaptınız bakalım bensiz????

herkezi karnı burnun bıraktımm.ama şimdi bebeğin yatıuş pozisyonu nasıl iyi olurunda buldumm hepinizi özledim!!!

slm kızlar

posiedon hoşgeldin hani hep girerim demiştin hiç girmedin merak ettirdin bizi..................

verebilirsin bursasu daha iyi bebişte bağışıklık kazanır...................

tamm canm ben özel msj açarım saol canm

kızlar çok şükür biz kaka sorunu nu çözdk artık günde 2 3 defa yapıyo kızım dünya varmş yani yoksa 2 güne bi fitil koymak zorun kalıyodm

verebilirsin bursasu daha iyi bebişte bağışıklık kazanır...................
aaaaaaaaa çok şaşırdım
saol selinay

kızlar çok şükür biz kaka sorunu nu çözdk artık günde 2 3 defa yapıyo kızım dünya varmş yani yoksa 2 güne bi fitil koymak zorun kalıyodm
nasıl çözdün ekim
günde 2-3 defa kaka çok değilmi

sultancım aptamıl comformıle başladın mı ben onu verdiğimden beri kızım kakayı kendi yapıyo hiç zorlanmadan her gun

-
-

nasıl çözdün ekim
günde 2-3 defa kaka çok değilmi

yok canm ya çok deglll bi sabah yapıyo birde akşam üzeri normal yani valla canm önce kuru kayısı almştım haşlayıp blendrdan geçiriyordm sonra bi kaç kaşık veriyodm ama işe yaramadı birde 4.ayın içinde oldgmz için normal kayısı deneyim dedim hem kendim yedim hemde kzıma yedrdm ama yarım kayısı iice ezdm 2 3 çay kaşıgı verdm çok şükür 3 gündr yapıyo zemuszemus hem dr sölemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…