ya kıslar aranızda ayak numarası büyüyen var mı
eski ayakkabılarım hep sıkıyo. şiş falan mı die bakıyorum şiş de değil.
SELAMMMMM KIZLARRR
Annemin ofisine geldim ordan bi bakayım dedim ama maelesef geçmişi okuyamadım çok az bi zamanım var. Uçak seyehatini merak edenlere hiç bir sorun yaşamadım oğlum kalkışta ve inişte mama emdiği için basınçtan fazla etkilenmedi. Uçakta yolculuk boyunca hep uyudu.Rahat bir yolculuktu Şu anda oğlumda bende gayet iyiyiz kızlar maşşallahh demek istiyorum kendime sütüm ilginç bir şekilde çoğaldı artık günde 2 sefer mama veriyorum oğluma çok mutluyumm.Sanırım şehir değişikliği yaradı.Öncelikle hasta olan aniş ve bebeklere acil şifalar diliyorum. aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum umarım iyi vakit geçirisiniz. Kızlar sizinle paylaşmak istediğim bişey var moralinizi daima yüksek tutun inanın sütü çok etkiliyor ben annemin yanına geldim canım annem bana daima moral aşılıyor geceleri'de artık uyuyabiliyorum Allah inşallah bozulmaz düzenimiz Cuma günü dönüyorum ankaraya daha sık görüşürüz inşallah ... Neyse ben kaçtım arkadaşlar hepinize bol sütlü ve mutlu günler diliyorummm
kızlar bizim kız gündüz uykularını iyice azalttı 2-3 saat falan uyuyo gündüz sizinki ne kadar?
bu normal mi anlamadım gece 10 saat uyuyo ama tabi 2-3 kez kalkarak
çok kararsız kaldım kızlar
amasraya gidecektim ya keremide alıp kociş burda kalacak
9 temmuz evlilik yıldönümümüz 2. ylımız doluyor
o tarihte ben amasrada olacam gitsemmi gitmeseemmi
off
kızlar ya canm çok sıkkn 3 dersten büte kalmştım şimdi bu derslere başlama zamnı geldi ama muhasebeyle başım belada anlayan falan var mı bana yardmcı olsa mafoldumben
çok kararsız kaldım kızlar
amasraya gidecektim ya keremide alıp kociş burda kalacak
9 temmuz evlilik yıldönümümüz 2. ylımız doluyor
o tarihte ben amasrada olacam gitsemmi gitmeseemmi
off
benimde ayakkabılarım doğumdan sonra 2 aya yakın olmuyodu.bende anlamıyodum şiş falan degil niye olmuyo diye büyüdüler sandım.ama artık oluyo
nasıl bebişler bakalım!!
çiçekk yanlız sen varsın galibaa
heyyy kimse geldiğimi farketmedimi beeee
kızım uykudan kılkınca egzeriz yapıyoruz gerneşm anlamında hemde böyle iki elinde tutupkarın üstünde birleştiriyorum geriye doğru kaldırıyorum filan ve bunu yaparken çok tatlı bi şekilde ağzını açıyo hatta artık normaldede eline parmağımı tutturuyorum artık ondada açıyo sizdede varmı bunlar galiba ağzına götürmek istiyo ondanmı sizce
nasıl bebişler bakalım!!
çiçekk yanlız sen varsın galibaa
heyyy kimse geldiğimi farketmedimi beeee
kızım uykudan kılkınca egzeriz yapıyoruz gerneşm anlamında hemde böyle iki elinde tutupkarın üstünde birleştiriyorum geriye doğru kaldırıyorum filan ve bunu yaparken çok tatlı bi şekilde ağzını açıyo hatta artık normaldede eline parmağımı tutturuyorum artık ondada açıyo sizdede varmı bunlar galiba ağzına götürmek istiyo ondanmı sizce
farketmez olurmuyuz canım bi ara bahsin bile geçti nerde diye hoşgeldin amaaa bu hkadar ay olmayıp öyle sessiz gelinmez kaçırdıklarını yakala bakalı doğum hikayeni yaz sonraa bebiin senin resimlerini görelim anlat bakalı hiisttie kendini anacım durmaaadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?