2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ya canm çok sıkkn 3 dersten büte kalmştım şimdi bu derslere başlama zamnı geldi ama muhasebeyle başım belada anlayan falan var mı bana yardmcı olsa mafoldumben

çok kararsız kaldım kızlar
amasraya gidecektim ya keremide alıp kociş burda kalacak
9 temmuz evlilik yıldönümümüz 2. ylımız doluyor
o tarihte ben amasrada olacam gitsemmi gitmeseemmi
off

ya kıslar aranızda ayak numarası büyüyen var mı
eski ayakkabılarım hep sıkıyo. şiş falan mı die bakıyorum şiş de değil.

benimde ayakkabılarım doğumdan sonra 2 aya yakın olmuyodu.bende anlamıyodum şiş falan degil niye olmuyo diye büyüdüler sandım.ama artık oluyo

sultancım süt verebilirsin kereme...bebeğe anne sütünden geçmez merak etme ama maske tak emzirirken çünkü nefes yoluyla bulaşır....
birde amasraya gidicekmişsin gitme bence evlilik yıldönümünde evde ol...belki kutlamasız sıradan geçicek ama olsun gitme gitme:gitme:

Sütünün artması ne güzel.Darısı başıma deceğm ama artık zor gibi.

kızlar bizim kız gündüz uykularını iyice azalttı 2-3 saat falan uyuyo gündüz sizinki ne kadar?
bu normal mi anlamadım gece 10 saat uyuyo ama tabi 2-3 kez kalkarak

Benim oğlum da öyle.

off

Canım bence de erteleyebiliyorsan ertele.Olmuyorsa da gitme boşver.

bence de gitme bursasu erteleyebiliyorsan ertele. çünkü bu sizin bebişle ilk evlilik yıldönümüz olacak. o açıdan eğer gidersen, eşin öyle düşünmese bile bilinçaltında bebişin sizi engellediğini, aranıza girdiğini düşünebilir.

ayyy çokta gitmek istiyordum ama
zaten eşimde razı değil yani sen bilirsin dio ama istemiyo

gitmicem bu gidişle neyse zaten bu sene tatil bize haram:)

kızlar ya canm çok sıkkn 3 dersten büte kalmştım şimdi bu derslere başlama zamnı geldi ama muhasebeyle başım belada anlayan falan var mı bana yardmcı olsa mafoldumben

canım ya ben işletme mezunuyum ama muhasebeden kopyayla geçtim söylemesi ayıp. hemde ingilizceydi ıyyy

off

bence eşinin yanında ol evlilik yıldönümünü boşlarsan ileriki senelrde eşinde unutabilir bu da hiç hoşuna gitmez

nasıl bebişler bakalım!!
çiçekk yanlız sen varsın galibaa

heyyy kimse geldiğimi farketmedimi beeee

kızım uykudan kılkınca egzeriz yapıyoruz gerneşm anlamında hemde böyle iki elinde tutupkarın üstünde birleştiriyorum geriye doğru kaldırıyorum filan ve bunu yaparken çok tatlı bi şekilde ağzını açıyo hatta artık normaldede eline parmağımı tutturuyorum artık ondada açıyo sizdede varmı bunlar galiba ağzına götürmek istiyo ondanmı sizce

nasıl bebişler bakalım!!

farketmez olurmuyuz canım bi ara bahsin bile geçti nerde diye hoşgeldin amaaa bu hkadar ay olmayıp öyle sessiz gelinmez kaçırdıklarını yakala bakalı doğum hikayeni yaz sonraa bebiin senin resimlerini görelim anlat bakalı hiisttie kendini anacım durmaaadelikafadulden

olmazmı...
benimki zaten erkenden yürücek herhalde yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor.
iki elinden tutunca oturduğu yerden kalkıyo öle seviniyo ki çok hırslı maşallahh...
çok fırlama ya!!!
hamileliktede fırlama olcak bu derken valla öle oldu çıktı benimki
jimlastik oyun gülücük sohbet muhabbet aştı kendini..
şimdilerde gezmeye merak sardı..
sürekli gezcekk..
odaları incelicek..

nasıl bebişler bakalım!!

hoşgeldin canım
nerelerde kaldın arkandan çok konuştukkaydirigubbakcemile3

benim kızımı da bi elim karnında bi elim poposunda dik tutup zıplatıyorum. ayaklarını bacağıma basıyo. üç kere zıplatıyorum duruyorum. bekliyo bekliyo sonra kendisi bi zıplıyo
hadi durma der gibi. gülmekten ölüyos

ya anlatmak isterim de hikayemi ama aşmışsınız siz...
sıkılırsınız şimdi....doğum çok gerilerde kaldı diyerektennn..
3 ay oldu dün hızlı yorucu tuaf güzel geçti bu 3 ay...
yaramaz şımarık fırlama ama çok tatlı bi oğlum oldu..
ailenin ilk ve tek torunu göz bebeği..
benim canımm..
tombul yanağımmm:))))))
ee artık bende yakaladığım yerden devam ederim size..
fotolar yarına inşallahhhhh

bi de bizimkinin günün saatine göre istekleri var.
sabahları zıplamak hareket etmek istiyo.
öğlenleri konuşmamı ilgilenmemi istiyo
akşamüstü de gezmek istiyo.
ama gezme işi evin içinde biraz zor oluyo kucakta bütün odaları dolaş dolaş. bi de diğerlerinden daha uzun sürüyo. tatmin olmadan oturursam filan kıyamet kopuyo ciyak ciyak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…