2009 Nisan Anneleri buraya

bebişlerimiz genelde aynı desenize sağlıklı olsunlarda, benim oğlişde öyle valla bazen uyurken parmağını emmeye başladı, bu sıcaklarda kucak zor oluyor valla.

bugün itibari ile sütümün bittiğine kanaat getirdim zira bugün 40 cc sağdım,,,eve götürdüğüme değmez hasılatı....tüm gün çalıştın bunu mu getirdin demez mi idil hatunu.....
giderken aptamil alayımda bak annecim bir defada 900 gr sağdım derim artık...yersekaydirigubbakcemile3

Ay şu oda dolaşma işi bizde de aynı :)

kızlar biz dün yine konserdeydik açık havaya rafet elroman geldi güzel bir geceydi
çektiğim resimlerden koyayım belki sevenleriniz vardır

moralim bozuk kızlar ya.doktordan yeni geldik.keremin doğduğundan beri cildi çok hassastı hemen kızarıyodu falan.ama son 3 gündür eklem yerlerinde sulanma kızarıklık vardı. bugun iyice artınca ve cok aglayınca doktora goturduk.
atopik dermatit dedi.canı çok yanarmıs cok kasınırmıs huysuzlugu ondanmıs.alerji testi için kan verdik.ne kadar kötüymüş ya tam 10 dakka sürdü.damla damla...o agladı ben agladım.Allah baska hastalık vermesin tabiki ama içi acıyo insanın ya.ben de test sonucu cıkana kadar katı diyetteyim.aman oğlum iyi olsunda ben yemem bi şey
kuzum aglamaktan bayıldı valla uyuyo simdi...

cnm çok geçmiş olsun neden olmuşkş
senin sütünden dolayımıymış

anne yüreği işte canları yanınca biizm canımız kopuyor seni çok ii anlıyorum

cnm çok geçmiş olsun neden olmuşkş
senin sütünden dolayımıymış

anne yüreği işte canları yanınca biizm canımız kopuyor seni çok ii anlıyorum

sagol canım.gıda alerjiside olabilirmiş.persembe belli olacak.o zamana kadar yumurta süt ve içinde yumurta süt olan bütün gıdalar peynir domtes falan yasak.
benimde bebekken aynıymıs eklem yerlerim hep yara olurmus.bende kalıcı oldu.hala egzamam vardır.bakalım keremde de kalacakmı.
evet ya gercekten beni en iyi siz anlarsınız.mosmor oldu yavrumun eli.kucagımda uyuyo hala.arada inliyo kuzucum.

geçmiş olsun canım ya. inş basit bişiydir

canım çok geçmiş olsun inşallah bişi çıkmaz ama bildiğim kadarıyla egzama olan annelerin bebeklerindede egzama oluyormuş allah şifasını versin kuzunun:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun canım. Bebeklerde atopik dermatit görülmesinin en büyük nedeni annede de bu hastalığın varlığıdır. Genellikle 3-5 yaşına kadar geçer, bazı vakalarda ileride de devam eder. ama bu zamana kadar iyi tedavi edilmesi gerekir. Cildin saf nemlendiricilerle nemlendirilmesi ve kısa süreli güneş ışığı atopik dermatite iyi gelir. Bir de terlememesi çok önemli. En kısa zamanda geçer inşallah.

çok geçmiş olsun arkadaşım..inşallah geçici bi durumdur da hemen iyişleşir kuzun..daha çok küçükler allahım hastalık vermesin minik bedenlerine..

canım çok geçmiş olsun inşallah bişi çıkmaz ama bildiğim kadarıyla egzama olan annelerin bebeklerindede egzama oluyormuş allah şifasını versin kuzunun:Saruboceq:

sagol canım.evet genellikle öle oluyomus.

canım çok ama çok geçmiş olsun.
için rahat tut arkadaşım
allah beterlerin korusun bütün bebeklerimizi...

sagol canım.amin........

sagol canım.bendede egzama var hemde atopik.hatta simdi elimde cıkmaya basladı.üzüntüden.hepsini yapıyorum canım.günese tutuyorum yaraları ama terlemesini engelleyemiyorum.bildiğin bi yöntem varmı

çok geçmiş olsun arkadaşım..inşallah geçici bi durumdur da hemen iyişleşir kuzun..daha çok küçükler allahım hastalık vermesin minik bedenlerine..

tesekkür ederimcanım.evet cok küçükler ve dertlerini anlatamıyolar.bu da insanı kahrediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…