bebişlerimiz genelde aynı desenize sağlıklı olsunlarda, benim oğlişde öyle valla bazen uyurken parmağını emmeye başladı, bu sıcaklarda kucak zor oluyor valla.bi de bizimkinin günün saatine göre istekleri var.
sabahları zıplamak hareket etmek istiyo.
öğlenleri konuşmamı ilgilenmemi istiyo
akşamüstü de gezmek istiyo.
ama gezme işi evin içinde biraz zor oluyo kucakta bütün odaları dolaş dolaş. bi de diğerlerinden daha uzun sürüyo. tatmin olmadan oturursam filan kıyamet kopuyo ciyak ciyak
nasıl bebişler bakalım!!
çiçekk yanlız sen varsın galibaa
heyyy kimse geldiğimi farketmedimi beeee
Olsun en azından 3 kişilik aile olarak geçirirsiniz, tatil bize seneye anca zaten o zaman bebişlerimiz kocaman olacak
bi de bizimkinin günün saatine göre istekleri var.
sabahları zıplamak hareket etmek istiyo.
öğlenleri konuşmamı ilgilenmemi istiyo
akşamüstü de gezmek istiyo.
ama gezme işi evin içinde biraz zor oluyo kucakta bütün odaları dolaş dolaş. bi de diğerlerinden daha uzun sürüyo. tatmin olmadan oturursam filan kıyamet kopuyo ciyak ciyak
cnm çok geçmiş olsun neden olmuşkş
senin sütünden dolayımıymış
anne yüreği işte canları yanınca biizm canımız kopuyor seni çok ii anlıyorum
moralim bozuk kızlar ya.doktordan yeni geldik.keremin doğduğundan beri cildi çok hassastı hemen kızarıyodu falan.ama son 3 gündür eklem yerlerinde sulanma kızarıklık vardı. bugun iyice artınca ve cok aglayınca doktora goturduk.
atopik dermatit dedi.canı çok yanarmıs cok kasınırmıs huysuzlugu ondanmıs.alerji testi için kan verdik.ne kadar kötüymüş ya tam 10 dakka sürdü.damla damla...o agladı ben agladım.Allah baska hastalık vermesin tabiki ama içi acıyo insanın ya.ben de test sonucu cıkana kadar katı diyetteyim.aman oğlum iyi olsunda ben yemem bi şey
kuzum aglamaktan bayıldı valla uyuyo simdi...
geçmiş olsun canım ya. inş basit bişiydir
moralim bozuk kızlar ya.doktordan yeni geldik.keremin doğduğundan beri cildi çok hassastı hemen kızarıyodu falan.ama son 3 gündür eklem yerlerinde sulanma kızarıklık vardı. bugun iyice artınca ve cok aglayınca doktora goturduk.
atopik dermatit dedi.canı çok yanarmıs cok kasınırmıs huysuzlugu ondanmıs.alerji testi için kan verdik.ne kadar kötüymüş ya tam 10 dakka sürdü.damla damla...o agladı ben agladım.Allah baska hastalık vermesin tabiki ama içi acıyo insanın ya.ben de test sonucu cıkana kadar katı diyetteyim.aman oğlum iyi olsunda ben yemem bi şey
kızlar biz dün yine konserdeydik açık havaya rafet elroman geldi güzel bir geceydi
çektiğim resimlerden koyayım belki sevenleriniz vardır QUOTE]
Bursasu bebişi nasıl bıraktın kız? :)
çok geçmiş olsun arkadaşım..inşallah geçici bi durumdur da hemen iyişleşir kuzun..daha çok küçükler allahım hastalık vermesin minik bedenlerine..moralim bozuk kızlar ya.doktordan yeni geldik.keremin doğduğundan beri cildi çok hassastı hemen kızarıyodu falan.ama son 3 gündür eklem yerlerinde sulanma kızarıklık vardı. bugun iyice artınca ve cok aglayınca doktora goturduk.
canım çok geçmiş olsun inşallah bişi çıkmaz ama bildiğim kadarıyla egzama olan annelerin bebeklerindede egzama oluyormuş allah şifasını versin kuzunun:Saruboceq:
canım çok ama çok geçmiş olsun.
için rahat tut arkadaşım
allah beterlerin korusun bütün bebeklerimizi...
Çok geçmiş olsun canım. Bebeklerde atopik dermatit görülmesinin en büyük nedeni annede de bu hastalığın varlığıdır. Genellikle 3-5 yaşına kadar geçer, bazı vakalarda ileride de devam eder. ama bu zamana kadar iyi tedavi edilmesi gerekir. Cildin saf nemlendiricilerle nemlendirilmesi ve kısa süreli güneş ışığı atopik dermatite iyi gelir. Bir de terlememesi çok önemli. En kısa zamanda geçer inşallah.
çok geçmiş olsun arkadaşım..inşallah geçici bi durumdur da hemen iyişleşir kuzun..daha çok küçükler allahım hastalık vermesin minik bedenlerine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?