2009 Nisan Anneleri buraya

http://www.meleksesleri.com/

Merhaba,
Merhaba,
Ben 14+5 günlük hamileyim.
Doktorumun tavsiyesiyle Angelsounds ürünü aldım. Bebeğimin seslerini her an diliyebiliyorum. Çok memnun kaldım. Bütün hamile arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.

alıntı

kızlar şimdi benim yarın 14.haftam olacak yani şimdi ben kaç aylık hamileyim her seferinde aklım karışıyor 4 ün içindeyim dimi

Bende 3 Kasımda gidicem kontrolüm 15 kasım ama o kadar bekleyemem başka bir doktora gidip görmek istiyorum. Hem cinsiyetimiz de kesinleşmiş olacak.Ben hamile kalmadan önceden bile hep oğlum olacak diyodum eşime o da gülüyodu.Sünnetini şöyle yaptırırız falan gibi hayallerim bile vardı yani :) ALLAH utandırmasın artık.doktorum erkek dedi ama bir aysonra daha net olur demişti.

bursasu arkadasım 14*7=98gün 98/30= 3,...
yani 3. ayın bitmiş. 4. ayının içindesin 3,5aylık diyebiliriz:)
tam 15 haftalık olunca 3,5 ayın bitmiş oluyor

urlacım bu çok güzel bişey ama sağlıklımıdır ki acaba ya bi doktora danışmak gerek eğer bi problem çıkarm-ıyosa bundan almak isterim her an bebişi dinlemek çok güzel olsa gerek:CüvCüv:

Bursasu sen işten mi ayrıldın canım
Daha erken değilmi?

evet işten çıktım evet çok erkekn ama dayanamadım yani öyle uykum geliyorduki sabahları kalkamıyordum artık aslında işim çok iyi ve rahattı öyle bi esti
bende hem kahvaltıyı evde edemiyordum zor uyanıyorduımki kahvaltı etmek nerdeee
içimde hap kalıyors-du bunun düşüncesi bebeğimi besleyemiyorum diye
evde olsam daha iyi beslenirim die düşündüm ve çıktım aslında biraz pişmanım hem çalışmak zor hemde evde oturmak şöyle 11-de falan işe gitsk ne güzel olurdu aaaaahh ah... sırnaşık şey

selam arkadaşlar. okuldan geldiimden beri yazılanları okuyorum.
hasta olanlara geçmiş olsun.
hareketlerini hissedenlerin hayırlı olsun.
inşallah herkes iyidir. benim de 8 kasım falan randevu ama 3 kasımda gitcem. meraktan ölcem yoksa:)

bursasu geçen bana bi soru sormuşsun sonra gördüm evet benim de ilk bebek. kullandığın ilaçara gelince ben onları kullanmıyorum öncesinde de kullanmadım. ki zaten bana sadece elevit ve demir verdi. onlar da öölece duruyo... kullanamıyorum...

bursasu en iyisini yapmışsın biliyormusun

bebegınle keyif yap

sabahları gec uyan tv izle atıştırrr

ohh ne güzel keşke bende j-keyıf yapabilsem anca 7.aydan sonraaa

ebrartuba seni ve güsel tekmecikleri için bebişini kutluyorum:):):):) Rabbim devamını getirsin....

esen gebelikte baş ağrısı olması çok normal canım,karanlık bi odada dinlenmeye çalış biraz

kızlar bu arada benimde çin takvimi tutmadı............

kızllar temizlik yemek zor yetiştim valla, 3 te oğlum gelecek ders çalışacaz,çalışanlar nasıl yetişiyosunuz yaaaaaaaaaaaaaaa............

bursasu en iyisini yapmışsın biliyormusun

bebegınle keyif yap

sabahları gec uyan tv izle atıştırrr

ohh ne güzel keşke bende j-keyıf yapabilsem anca 7.aydan sonraaa

urla valla istesemde geç kalkamıyorum bebiş beni çok acıktırıyor eşim işe giderken bana demir ilacını veriyor 8de falan aç karnına içilmesi gerekiyo çünkü bide üstüne çay ve süt gibi şeyler içmek istemiyorum demirin bütün faydsasını yok ediyormuş bilginiz olsun

ondan işte sonra 10,30da kalkıyorum kahvaltı derken sizleri merak ediyorum hemen bilg.açıyorum böle işte akşama kadar
sözde temizlik yapçaktım hala yapçam kaydirigubbakcemile3

bursasu sorun bende ilk ay için folik asit verdi 1 hafta içtim öölece kaldı. sonra elevit verdi o da kokudan kaybetti son gidişimde yine elevit ve demir hap dedi. ben de eleviti kullanamadıımı sööledim o da bigün demir bigün elevit al o zaman dedi. kanın düşük deil çünkü dedi. ben de ikisini de kullanmadım. çünkü elevit kokuyo. demir hapı da kabızlığı arttırıyomuş. ben de meyvelere verdim kenimi:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…