2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar delireceğim! en az 10 tane siteden ticker yaptım. yapıştırıyorum hepsini denedim hiç biri çıkmıyor niye ya niye!klava:

oh be! çıktı sonunda. ama kodun bir kısmını kopyalamadım. inşallah tarih ilerler. Yarın olsun da bakalım.

Son düzenleme:
sagol canım.bendede egzama var hemde atopik.hatta simdi elimde cıkmaya basladı.üzüntüden.hepsini yapıyorum canım.günese tutuyorum yaraları ama terlemesini engelleyemiyorum.bildiğin bi yöntem varmı

Terlemeyi durdurmak zaten mümkün değil ama olabildiğince teri vücuttan uzak tutmaya bakacaksın. sık sık suya sok bebişi, kafasını ıslatmadan, ya da yara olan yerleri sil suyla nazikçe ve kurula. sonra da nemlendir.

evet ya.bi de eklem yerleri hep kapalı oluyo.ben tutup acıyorum bacagını ve kollarını.ama aynı anda ve sürekli yapamıyorum.
zaten hergün suya sokuyorum canım.doktor saf pamuk yağı bulabilirseniz onunla silin cok iyi dedi

Alternatif olarak göğüs ucuna sürülen medela nın ya da lansinoh un saf lanolinini de az miktarda önerebilirim canım.

zeyno çok geçmiş olsun, sıkıntıları tam neydi bebişin çünkü benim bebişte de var isilik sivilce gibi birşey kolların da da var ama bacaklarında yok bizimkisi kaşınmıyor sanırım çünkü tırmalamıyor oğluş bende egzamada yok ama seninkilerle aynımı belirtileri acaba ?

geçmiş olsun bebişine zeyno................................................

bizim oğlanlarda yarın sünnet olacak klamps yöntemiyle kansız dikişsiz inşallah kolayca atlatırız........................

yok kuzum yürüyüş falan popo üstü oturuorm

Çiçekcim biraz geç oldu ama geçmiş olsun eşine.Umarım iyidir.Gece yüzüstü yatırıyorum demişsin sanırım başını çevirebiliyor Can bey...

çevirio canım başını ama hep aynı yöne

söylediğin iyi oldu yapiicam bi daha kıvamlı

canım arada yüzüstü yatır kendini kaldırmaya çalıştığı için hem kolları hem boyun kasları hem sırtı güçleniyo bebeklerin. gündüzleri arada yatsın kendini kaldırmaya çalışsın öyle

canımmm denizciğiiiiiiiiiiimmm çok özledim seni nereelerdeydin sen yaaaaa çocuklar ilkokula başlicaktı nerdeyse

merhaba merakli_misafir sakıncası yoksa ne mezunusun acaba?

çok geçmiş olsun canım.
banyodan sonra iyice kurulayıp ondan sonra sürüyosundur di mi losyonu?
umarım seninki gibi kalıcı olmaz kereminki.

geçmiş olsun bebişine zeyno................................................

bizim oğlanlarda yarın sünnet olacak klamps yöntemiyle kansız dikişsiz inşallah kolayca atlatırız........................

Hadi hayırlısı. sünnetten sonra ayrıntıları bekliyorum selinay.

Denizz hoşgeldin .( eskiler nereye kayboldu ya?)

kızlar 10 günlük aradan sonra geldim...

umarım hepiniz ve bebekleriniz iyilerdir

bu arada deniz de sahalara dönmüş.. hoşgeldin canım ....

herkeze günaydın şeker annecikler!!!
benim miniki annanesine bıraktım kapıda vedalaştık öpüştük..
dün ilk ayrı kalışımızdı bu kadar uzun saat.eve gittim bi özledik birbirimizi anlatamam!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…