sagol canım.bendede egzama var hemde atopik.hatta simdi elimde cıkmaya basladı.üzüntüden.hepsini yapıyorum canım.günese tutuyorum yaraları ama terlemesini engelleyemiyorum.bildiğin bi yöntem varmı
arkadaşlar delireceğim! en az 10 tane siteden ticker yaptım. yapıştırıyorum hepsini denedim hiç biri çıkmıyor niye ya niye!klava:
Terlemeyi durdurmak zaten mümkün değil ama olabildiğince teri vücuttan uzak tutmaya bakacaksın. sık sık suya sok bebişi, kafasını ıslatmadan, ya da yara olan yerleri sil suyla nazikçe ve kurula. sonra da nemlendir.
evet ya.bi de eklem yerleri hep kapalı oluyo.ben tutup acıyorum bacagını ve kollarını.ama aynı anda ve sürekli yapamıyorum.
zaten hergün suya sokuyorum canım.doktor saf pamuk yağı bulabilirseniz onunla silin cok iyi dedi
kayın valideme bıraktım valla :)kızlar biz dün yine konserdeydik açık havaya rafet elroman geldi güzel bir geceydi
çektiğim resimlerden koyayım belki sevenleriniz vardır QUOTE]
Bursasu bebişi nasıl bıraktın kız? :)
kayın valideme bıraktım valla :)
Helal olsun valla, ne diyeyim. iyi güvenmişsin. ben annemden baskasına bırakamıyorum güvenip de. ona da binbir tembihle.
kızlar günaydın herkese 1 haftadır yokum annemdeydim
şimdi geçmişi okumaya çalışıyorum kızım uyanmazsa tabi
bu arada misafir ve diğer yeni gelenler hoşgeldiniz
çiçek bende de süt yok fazla o yüzden yüztüstü yatmak istiyorum ama acaip ağrı yapıyo bu gece ööle yatmıştım bağırarak uyandım resmen acıdan kasılmış sırtım ne zaman geçerki yaa kesin epiduralden kızımı çok taşıyınca da yapıyo,bu arada yürüyüşlere devam mı bende başladım artık senin kilo vermende faydası oldu mu ?
Çiçekcim biraz geç oldu ama geçmiş olsun eşine.Umarım iyidir.Gece yüzüstü yatırıyorum demişsin sanırım başını çevirebiliyor Can bey...
çiçek ben bir yerde okumuştum araştır sende bi ama mamayı kıvamlı yaparsak bir organında hasar gibi birşeyler oluyor hatırlamıyorum sulu yapın ama kıvamlı yapmayın diye yazıyordu,yanlış hatırlıyor da olabilirim genede bir dr danış istersen cnm
Bizimki doğdugundan beri hiç yüzüstü yatırmadım. Dün denemek için yatırdım bakiim napacak diye.çok uykusu vardı şıp diye uyuyakaldı zaten koyar koymaz. bir süre öyle uyudu yarım saat kadar. sonra uyanmaya baslayınca kafayı gömmeye basladı.kafasını bizim gögsümüze gömmek gibi bir alışkanlıgı var ondan öyle yaptı sanırım. kafasını rahatlıkla sağa sola çevirebilmesine rağmen gömmeyi seçti.izledim bir süre, baktım burnu gömüldü iyice döndürdüm.bizimkini yüzüstü yatıramam anlayacağın. bir de biz sadece anne sütü emiyoruz henüz. belki mamaya geçince bizimki de uzun uykulara baslar.
herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaa!!
geri geldiiimmmmmm....
doğum iznim bitti..
sonunda bilgisayarıma ve işime kavuştum..
hepinizi çok çok özledimmmm...
minik köfteyi evde ananesiyle bıraktımmm...
neler yaptınız bakalım bensiz????
herkezi karnı burnun bıraktımm.ama şimdi bebeğin yatıuş pozisyonu nasıl iyi olurunda buldumm hepinizi özledim!!!
Çok geçmiş olsun canım. Bebeklerde atopik dermatit görülmesinin en büyük nedeni annede de bu hastalığın varlığıdır. Genellikle 3-5 yaşına kadar geçer, bazı vakalarda ileride de devam eder. ama bu zamana kadar iyi tedavi edilmesi gerekir. Cildin saf nemlendiricilerle nemlendirilmesi ve kısa süreli güneş ışığı atopik dermatite iyi gelir. Bir de terlememesi çok önemli. En kısa zamanda geçer inşallah.
Helal olsun valla, ne diyeyim. iyi güvenmişsin. ben annemden baskasına bırakamıyorum güvenip de. ona da binbir tembihle.
meraklı misafir sonradan geldin ama açığı büyük bi hızla kapatacaksın sende bağımlı oldun bizim gibi:))
bu arada adın nedir meraklı misafir biraz uzun oluyoda yazması :)
canım güveniyorum öyle güzel bakıyorki çok seviyo yapma dediğim şeyleri yapmıyor
moralim bozuk kızlar ya.doktordan yeni geldik.keremin doğduğundan beri cildi çok hassastı hemen kızarıyodu falan.ama son 3 gündür eklem yerlerinde sulanma kızarıklık vardı. bugun iyice artınca ve cok aglayınca doktora goturduk.
atopik dermatit dedi.canı çok yanarmıs cok kasınırmıs huysuzlugu ondanmıs.alerji testi için kan verdik.ne kadar kötüymüş ya tam 10 dakka sürdü.damla damla...o agladı ben agladım.Allah baska hastalık vermesin tabiki ama içi acıyo insanın ya.ben de test sonucu cıkana kadar katı diyetteyim.aman oğlum iyi olsunda ben yemem bi şey
kuzum aglamaktan bayıldı valla uyuyo simdi...
geçmiş olsun bebişine zeyno................................................
bizim oğlanlarda yarın sünnet olacak klamps yöntemiyle kansız dikişsiz inşallah kolayca atlatırız........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?