aman maşallah güleç yüzlü olacak seninki demekki gözleri çok güzel annesi maşallah
herkeslere guaydın denizcim bebeişine maşallah
yok kuzum yürüyüş falan popo üstü oturuorm
çevirio canım başını ama hep aynı yöne
söylediğin iyi oldu yapiicam bi daha kıvamlı
canım arada yüzüstü yatır kendini kaldırmaya çalıştığı için hem kolları hem boyun kasları hem sırtı güçleniyo bebeklerin. gündüzleri arada yatsın kendini kaldırmaya çalışsın öyle
canımmm denizciğiiiiiiiiiiimmm çok özledim seni nereelerdeydin sen yaaaaa çocuklar ilkokula başlicaktı nerdeyse
merhaba merakli_misafir sakıncası yoksa ne mezunusun acaba?
GÜNAYDINLAR HERKEZE .....
zeyno geçmiş olsun canım bebeğine benim kızımda da egzama var bebek egzamasıymış dediğin gibi kızarıklar pütürlenmeler ve kaşıntılar vardı 5 günlük bir tedavi sonucunda çözdük kaşıntısı içinde damlası vardı doktor devam etmemi sölemişti ama ilaç kullanmak istemediğimden vermedim kaşıntı işini limon suyuyla çözdük şuanda kaşıntı problemimiz kalmadı ....
selinaycım şimdiden hayırlı olsun ve geçmiş olsun senin oluşunda erkek olacak maşallah ona ....
deniz hoşgeldin canım bebeğin çok tatlı maşallah ona ....[/QUOT
hoşbulduuukkkkkkkkkkk!!!!
teşekkürler..
çikin bişi işte benimki...
meraklı misafir sonradan geldin ama açığı büyük bi hızla kapatacaksın sende bağımlı oldun bizim gibi:))
bu arada adın nedir meraklı misafir biraz uzun oluyoda yazması :)
canım güveniyorum öyle güzel bakıyorki çok seviyo yapma dediğim şeyleri yapmıyor
Ben zaten bağımlıydım. Hep okuyordum sizi ama yazmıyordum :)
Adım ipek canım. Seninki ne?
İyi valla çok şanslısın. Benim kayınvalidem de çok iyi niyetli sağolsun ama işte kaş yapayım derken göz çıkaranlardan.
selinaycım için rahat olsun sünnet ve sonrası çok rahat geçecek tatlım hem bakımı da kolay şimdiden geçmişler olsun
çok geçmiş olsun canım.
banyodan sonra iyice kurulayıp ondan sonra sürüyosundur di mi losyonu?
umarım seninki gibi kalıcı olmaz kereminki.
Hadi hayırlısı. sünnetten sonra ayrıntıları bekliyorum selinay.
tamam canım benim anlatacam hayırlısı bakalım.....................
günaydıınnn..
zeyno çok geçmiş olsun cnm
selinay sanada şimdiden geçmiş olsun sorunsuz halledersiniz umarım
deniz sende hoşgeldiinn şimdi iştesinde bol bol girersin biz kuzularla uğraşırken tek kolla giriyoz valla :))
saol canım benimö inşallah
ay çok tatlı bebişin maşallah.............
zeyno çok geçmiş olsun, sıkıntıları tam neydi bebişin çünkü benim bebişte de var isilik sivilce gibi birşey kolların da da var ama bacaklarında yok bizimkisi kaşınmıyor sanırım çünkü tırmalamıyor oğluş bende egzamada yok ama seninkilerle aynımı belirtileri acaba ?
geçmiş olsun bebişine zeyno................................................
bizim oğlanlarda yarın sünnet olacak klamps yöntemiyle kansız dikişsiz inşallah kolayca atlatırız........................
çok geçmiş olsun canım.
banyodan sonra iyice kurulayıp ondan sonra sürüyosundur di mi losyonu?
umarım seninki gibi kalıcı olmaz kereminki.
tesekkur ederi dozkan.evet canım özellikle kıvrım yerlerini cok dkkatli kuruluyorum.inş. kalmaz ya.
Hadi hayırlısı. sünnetten sonra ayrıntıları bekliyorum selinay.
Denizz hoşgeldin .( eskiler nereye kayboldu ya?)
günaydıınnn..
zeyno çok geçmiş olsun cnm
selinay sanada şimdiden geçmiş olsun sorunsuz halledersiniz umarım
deniz sende hoşgeldiinn şimdi iştesinde bol bol girersin biz kuzularla uğraşırken tek kolla giriyoz valla :))
GÜNAYDINLAR HERKEZE .....
zeyno geçmiş olsun canım bebeğine benim kızımda da egzama var bebek egzamasıymış dediğin gibi kızarıklar pütürlenmeler ve kaşıntılar vardı 5 günlük bir tedavi sonucunda çözdük kaşıntısı içinde damlası vardı doktor devam etmemi sölemişti ama ilaç kullanmak istemediğimden vermedim kaşıntı işini limon suyuyla çözdük şuanda kaşıntı problemimiz kalmadı ....
selinaycım şimdiden hayırlı olsun ve geçmiş olsun senin oluşunda erkek olacak maşallah ona ....
deniz hoşgeldin canım bebeğin çok tatlı maşallah ona ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?