2009 Nisan Anneleri buraya

günaydıınnn..
zeyno çok geçmiş olsun cnm
selinay sanada şimdiden geçmiş olsun sorunsuz halledersiniz umarım
deniz sende hoşgeldiinn şimdi iştesinde bol bol girersin biz kuzularla uğraşırken tek kolla giriyoz valla :))

aman maşallah güleç yüzlü olacak seninki demekki gözleri çok güzel annesi maşallah

teşekkürrler tatlım!!!
gördüm hepinzin bebişini maşallah hepsine hepsi çok tatlı!!
eee daha öncede söledim bizim nisan çıtırları hepsi güzel olunca!!!

bende işteyim ama işler birikmiş be güzelim yarın tetkik var yoğunuz.işte fırsat buldukça girerim..arayı kapamam lazım.
sizin iş zor tabi bilmemmi tam 4 ay hapistim ben evde!!çok bunaldımmm..
psikolojik bunalıma girmek üzereydim nerdyse abartmıyorum yani!!
lohusalık zor zanaatmışş!!

bendeeeeeeeeeee seni çok çok ösledim hepinisi..
başlayayımmı gene menülerimi yazmaya:))))neyse yamayayım rejime başlıcam zaten balina gibi oldumm çok fena..psikolojik bunalımdayım
gerçi siz konuşmuşsunuzdur bu kilo meselelerini banada tavsiyelerinizden verin gariiii:)))

buarada benimki başladı okula:)))veli toplantısı var bu hafta!!

kızlar bu arada geçenlerde ebru şallının programında bi dr çıktı pediatrist sabiha paktuna adı.süper şeyler anlattı özellikle 0-3 yaş bebek psikolojileri hakkında ben aydında bulamadım kitabını alıcam da arkadaşa söyledim izmirden alıp yoollucak son kitabi 'anne iş'te'' özellikle çalışan anneler ve bebeklerinin psikolojisi içinmiş ama nasıl davranmamız gerektiğini süper anlattı bi alayım bakayımda size de anlatırım işinize yarayacaksa alırsınız sizde

GÜNAYDINLAR HERKEZE .....
zeyno geçmiş olsun canım bebeğine benim kızımda da egzama var bebek egzamasıymış dediğin gibi kızarıklar pütürlenmeler ve kaşıntılar vardı 5 günlük bir tedavi sonucunda çözdük kaşıntısı içinde damlası vardı doktor devam etmemi sölemişti ama ilaç kullanmak istemediğimden vermedim kaşıntı işini limon suyuyla çözdük şuanda kaşıntı problemimiz kalmadı ....
selinaycım şimdiden hayırlı olsun ve geçmiş olsun senin oluşunda erkek olacak maşallah ona ....
deniz hoşgeldin canım bebeğin çok tatlı maşallah ona ....

merhaba merakli_misafir sakıncası yoksa ne mezunusun acaba?

Merhaba. Halkla İlişkiler mezunuyum. Ama bütün çalışma hayatım sağlık sektöründe geçti. İki sağlık merkezinde dr. asistanı olarak, özel bir hastanede pediatri polikliniği ve pediatri acil bölümünde hasta danışmanı olarak çalıştım. Hamileliğime kadar da yine medikal cihaz üreten bir firmada dış ticaret pazarlama sorumlusu olarak çalıştım. Bütün bu bilgiler oradan yani :)

selinaycım için rahat olsun sünnet ve sonrası çok rahat geçecek tatlım hem bakımı da kolay şimdiden geçmişler olsun

inşallah çiçekçim canım saol ya....................

ay kızlar birazdan çıkacaz biz dua edin oğluşlarıma hepinizi öpüyorum...........................

tesekkür ederim canım.isilik gibi degildi.mesala kolunun kıvrım bolgesi kpkırmızı oluyo ve sulanıyodu.zaten bebekler suanda kasınmayı bılmezlermiş.oyuzden sen anlayamazmıssın canım.belki senin oğlanda kasınıyodur.kerem cok huysuzdu.dün kremleri sürünce rahatladı.

geçmiş olsun bebişine zeyno................................................

bizim oğlanlarda yarın sünnet olacak klamps yöntemiyle kansız dikişsiz inşallah kolayca atlatırız........................

sagol canım.sünnetiniz kolay gecer inşallah.

tesekkürler canım

sagol cnım.bizde persembeye kadar krem ve surup kullanıcaz.bende hiç istemedim ilac kullanmak.hatta doktorumuzda hemen ilac vermeyelim güneste kurutmaya calıs dedi.ama olmadı.dün cok artınca ilaca baslamak zorunda kaldık.canı cok yanarmıs.neyseki daha simdiden kurudu yaraları

bu arada günaydın.........

selinay sünnetin problemsiz geçer inşallah biz daha cesaret edp yaptırmadık ama yaptırmak istiyoruz.
aslında doğar doğmaz çok istedim doğum yatığım hastanede cerrah bulamadık.
sonrasındada kaldı gitti kıyamadık aslında birzda

kızlar benim kızın huyu her geçen gün değişiyo 3 gündür uykusu gelince bi huysuzluk bi ağlama uyutmazsam kıyameti koparıyo.bir de uyku saatini öne çekmeye başladı 8 de uyuyo akşam ya sonra da kesin kalkış saati 5-6 oluyo çok zorlanıyorum akşam 9 a kadar uyanık tutabilsem düzelcek ama kıyamet kopuyo yaa bi fikir verin bana bir de sizinkilerde huysuzluk yapıyo mu uykuluyken

aynen canım akşam 8 de uyuyo sabah 6 tı imkanı yok uykusu varken uyanık tutmanın huysuzluğu had safhaya çıkıyo

benimkide gece11 e kadar imkanı yok uyumuyo.8 gibi uyusa bende bişeylşer yapacam ama uyumuyo.zaten gündüzde dogru duzgun uyumuyo.ama gece yattımı sabah 7-8 gibi kalkıyo gece uykusu süreklı olmaya basladı yani.buna da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…