2009 Nisan Anneleri buraya

Anladım canım
Sabahları erken kalkmak çok zor
Dediğin gibi saat 11 de iş başı yapsaydık güzel olurdu
Evde daha iyi dinlenirsin
Kendine ve bebişine çok iyi bak canım:ecrin_bebek:

Geda sende hoşgeldin canım
Keyifler iyidir umarım:))

Bende yaklaşık 3 ay sonra başlayacak olan 4 aylık ücretli iznim olmasa şimdiye çoktan ayrılmıştım.Ben de çok zor dayanıyorum şahsen..Ben 3 aydan sonra bu uyku hali geçer diye düşünmüştüm.Sanki bir ara geçmişti zaten ama şu 4 -5 gündür o kadar kötüyümki sürekli uyumak istiyorum.Hamileliğimin ilk başlarındaki gibiyim.Bu arada müdürün yanına çıktım hasatamısın eve git felanda demedi.Kaldım yani 6 buçuğa kadar burda

glnm kvrck teşekkürler. biras yoruldum ama iyiyim. geldim ve müthiş bi kavaltı yaptım hemen siziz aranıza katıldım:) Allah hepimize iyilik versin inşallah.

giznurcum duymadınmı canım %70 erkek......................

selinaycımmm hoşgeldinn ogluşunu tebrik ederım............

valla bende tek güne zor sıgdırıyorum günlere bölüyorum
bir gün camları siliyorum süprüyorum
balkonu yıkıyorum

hergüne ayrı ayrı iş yapıyorum cumarteside üstün öleee
cumartesi ögleden sonrada bi gezmek yapıyorum
pazar günüde kocişimle bana aittt

Birde geda 8 kasımda gidicektim 3 kasımda gideceğim demişssinya bende senin yaptığın gibi yaptım erken gittim.Yani 12. haftadan sonra doktor 5 hafta sonra gel dedi ben 4 hafta sonra 16. haftamda gittim.Gidince doktor keşke bekleseydin 1 hafta daha dedi.O zaman görmem gereken şeyleri daha net görücektim dedi.Onadadikkat et canım.Doktorlarda sanırım bilerek veriyolar bu tarihi:)

ne iş yapıyodun.. müdürün ne anlayışsızmış dicem ama neyse... artık Allah yard olsun 8nisan...a.s.

ebrartuba seni ve güsel tekmecikleri için bebişini kutluyorum:):):):) Rabbim devamını getirsin....

Teşekkürler gedacım darısı senin başına.Bende senin gibi kontrolümü bekleyemicem 15 kasımdaydı 3 kasımda gidip görmek istiyorum bebişimi.Ne s:ecrin_bebek:abırsız anneleriz biz yaa

teşekkürler nisancım... bana 1 ay sonra gel demişti ben 4 5 gün erken gitcem inşallah bişiy olmaz... yoksa ben çok evham oluyom... göbek yok hareket yok... bi de cinsiyet eklendi:) tutamıcam kendimikaydirigubbakcemile3

benim göbişi bi görsenizz

cumartesi günü

gezmeye gittik alışveriş merkezınde bi magaza girdik
arkadaşım ayakkabı bakıyyoo adam bana tabure getırdı buyrun dedi iki canlısınız ay dedım belli oluyoomuuu
potmu kırdım dedii yok dedım ama belli oluyormu artık dedım güldüm............

benım göbişi görmeniz lazım ehehehehehe

ebrartuba saol ama ben daa çok beklicem sanki daa göbek yok bişiy yok. hatta geçen gün baya kötüydüm neden bööle diye saolsun kızlar yatıştırdı burda. şimdi de haftaya pazartei nasıl gelcek bilmiyom:):):) megül ve ben kaldık sanki tek inşallah ikimiz de rahatlarız bir an önce...

sağol urlacım............
giznurcum gelinler kayınvalidelerini pek kabul etmez ama hayırlısı bakalım canım hehee........

urlacım benimkinde pek bi fark yok canım en kısa zamanda yeni göbüşünde resmini çek....

urla hadi hemen bi fotonu çekiyosun merak ettik sositososito

Benim göbiş aldı başını gidiyo.İkinci hamileliğim olduğundan çok belli.Ayrıca sivri duruyo karnım görenler sen zayıfladınmı diyo kalçalarım ve basenlerim artık kaybolmuş gibi.Bu arada urlanın söylediği cinsiyet tahmini bende tuttu çin takvimide tutuyo tabi bi değişikilik olmazsa.Bakalım haftaya pazatesi tam netleşir inşallah.Birde merak edenler için www.yorumcu.com.tr bu sitede de ikitane cinsiyet tahmini var ikisindede erkek çıkıyo benim.İsteyen bakabilir.

yorumcuda erkek çikti;
urla : Kiz
çin takvimi kiz çikmişti....

Ben kiz istiyorum.....

Ben şimdi hangisine inanicam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…