Anladım canımevet işten çıktım evet çok erkekn ama dayanamadım yani öyle uykum geliyorduki sabahları kalkamıyordum artık aslında işim çok iyi ve rahattı öyle bi esti
bende hem kahvaltıyı evde edemiyordum zor uyanıyorduımki kahvaltı etmek nerdeee
içimde hap kalıyors-du bunun düşüncesi bebeğimi besleyemiyorum diye
evde olsam daha iyi beslenirim die düşündüm ve çıktım aslında biraz pişmanım hem çalışmak zor hemde evde oturmak şöyle 11-de falan işe gitsk ne güzel olurdu aaaaahh ah...sırnaşık şey
Bende yaklaşık 3 ay sonra başlayacak olan 4 aylık ücretli iznim olmasa şimdiye çoktan ayrılmıştım.Ben de çok zor dayanıyorum şahsen..Ben 3 aydan sonra bu uyku hali geçer diye düşünmüştüm.Sanki bir ara geçmişti zaten ama şu 4 -5 gündür o kadar kötüyümki sürekli uyumak istiyorum.Hamileliğimin ilk başlarındaki gibiyim.Bu arada müdürün yanına çıktım hasatamısın eve git felanda demedi.Kaldım yani 6 buçuğa kadar burda
ebrartuba seni ve güsel tekmecikleri için bebişini kutluyorum:):):):) Rabbim devamını getirsin....
Birde geda 8 kasımda gidicektim 3 kasımda gideceğim demişssinya bende senin yaptığın gibi yaptım erken gittim.Yani 12. haftadan sonra doktor 5 hafta sonra gel dedi ben 4 hafta sonra 16. haftamda gittim.Gidince doktor keşke bekleseydin 1 hafta daha dedi.O zaman görmem gereken şeyleri daha net görücektim dedi.Onadadikkat et canım.Doktorlarda sanırım bilerek veriyolar bu tarihi:)
giznurcum duymadınmı canım %70 erkek......................
kızlar şimdi benim yarın 14.haftam olacak yani şimdi ben kaç aylık hamileyim her seferinde aklım karışıyor 4 ün içindeyim dimi
benim göbişi bi görsenizz
cumartesi günü
gezmeye gittik alışveriş merkezınde bi magaza girdik
arkadaşım ayakkabı bakıyyoo adam bana tabure getırdı buyrun dedi iki canlısınız ay dedım belli oluyoomuuu
potmu kırdım dedii yok dedım ama belli oluyormu artık dedım güldüm............
benım göbişi görmeniz lazım ehehehehehe
benim göbiş aldı başını gidiyo.ikinci hamileliğim olduğundan çok belli.ayrıca sivri duruyo karnım görenler sen zayıfladınmı diyo kalçalarım ve basenlerim artık kaybolmuş gibi.bu arada urlanın söylediği cinsiyet tahmini bende tuttu çin takvimide tutuyo tabi bi değişikilik olmazsa.bakalım haftaya pazatesi tam netleşir inşallah.birde merak edenler için www.yorumcu.com.tr bu sitede de ikitane cinsiyet tahmini var ikisindede erkek çıkıyo benim.isteyen bakabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?