2009 Nisan Anneleri buraya

Allah razı olsun canım.evet onu hayattaki haliyle hatırlamak en güzeli.bebeğim daha 1 aylıktı dedem fenalaşınca daha 40 ı çıkmadı ama tuğbayı görmek istiyorum gelebilir mi acaba demiş duyunca hemen gittim.iyiki gitmişim bebeğimide görmüş oldu.

ben daha küçükken köydeki arsanda kiraz ağacının o kiraz dolu eğilmiş dalına uzanamadım diye o dalı "sen kızımın erişeceği kadar neden eğilmezsin" deyip o dalı kırıp beni yanına oturtup en güzel kirazları seçip bana yedirişini hiç unutmıcam nur içinde yatsın

başın sağolsun canım benimç.....................................

benimde hamileyken babanem vefat etti ne hissettiğini anlayabiliyorum

seninde başın sağolsun canım............................

kızlar bu gün diyete başladımn bakalım ne kadar dayanabilecem hayırlısı bu gün istikrarlı devam ettim bakalım.............................

bi arkadaşım yapmış kız iki ayda 7,5 kilo vermiş dile kolay...............................

biraz bahsedeyim size.....................

pilav makarna tarzı şeyler 4 yemek kaşığı bir öğün için veya 2 grissini veya 2 etimek veya 1 dilim ekmek...........................

salata serbest.............................................

3 köfte yada onun kadar tavuk..............................yada et

öğle ve akşam yemeklerinde mutlaka 1 kase yoğurt tüketilecek...............

gün içinde 1 lt suya iki yemek kaşığı koyup içilecek..........................

canınız tatlı istediğinde buzdolabında vanilyalı puding bulunacak ondan en fazla bi kase kadar atıştırılacak......................

bakalım faydası olacakmı..................................

başın sağolsun canım.mekanı cennet olsun.

Başın sağolsun canım,çok üzüldüm ,ama gitmemen bence de iyi olmuş,bebeğinle zor olurdu,hem ne güzel son kez bebeğinle birlikte gidip ziyaret edebilmişsiniz.

valla ben oraya gittim evraklarımla. yatacak tutarı onlar bana söledi canım.benimki toplam 1.300 süt parasıda varmıs içinde

keçiörende sünnet kliniğinde alisklamp yöntemiyle canım............................

keçiören uzak galiba bize.ben bilmiyorum orayı.benim arkadsımın oğlu olacakta oyüzden sordum.
bizm oğlan büyüyünce olcak sünnetini.dedesiyle babası ole ıstıyo.bana kalsa şimdi olması daha iyi.

başınsaolsun allah onun ömrünü oğlişine versin, ağlamamaya çalış ben stres yaptım sütüm çok çok azaldı cnm.

canm başınızsag olsn üzme bu kadar kendini sen çoçuklu bi annesinn rabbm yattgı yeri nur eylesin inşş :Saruboceq:

kızılaydada var bu yöntemle yapan canım ben çok memnun kaldım şimdilik .................................

Canım benim başın sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…