2009 Nisan Anneleri buraya

bende 2 gunde bır yıkıyorum
e

kızlar ben hergün yıkıyorum . hemde tek başıma....
bence sizde yapabilirsiniz.. biraz ceseratli olun..
hergün şanpuan sürmeyin,, vücüt şampuanı sürün..
durularken kafasından aşağıda su dökün çıkartın...
havalar sıcak.. bebişler ferahlasın....

annem bana yıkayamazsan bile.. kovaya suyu doldur...
içine sok çıkar demişti... ben hiç öyle yapmadım hiç...
sizde yıkayın derim...

hem yıkanınca uykuları daha uzun sürüyor...

canım başınsağolsun..
seni çok iyi anlıyorummm.

benim ananemde rahatsız..sol taraftan felç geçirdi,, hastanede yatıyor şimdi,,
yaşıda var bayağı.. insan dayanamıyor onları öyle görünce .. yakında değiller..
yalovada oturuyorlar..

bravo şirvancım çok cesaretlisin maşallah..ya bana daha o cesaret gelmedi..eşimle yıkıyoruz o çok cesaretli ama ben tutamıom bile çıplakken elimden kayıp gidio korkuom düşcek diye..bizde artık gün aşır yıkıyoruz çok rahatlıyo gerçekten de..ya ben en çok kafasından su dökerken nefesi kesiliyo ondan korkuyorum..kafasını aşagı doğru eğdiriyoz su yutmasın diye ama yinede bunalıyo ne yapıcam bilmiom sanırım epey bi müddet tek yıkayamiyciiiiimmmmm...:1no2:

annanene geçmiş olsun şirvancım
bende tek başıma yıkıyorum canım seleni çünkü başka kimse yok yardım edicek

biz de şimdiye kadar hep annemle yıkıyorduk,ama bugün içimden geçiriyordum,akşam eşim gelsin de onunla yıkayalım bari diye.Akşam üzeri emzirirken kızmdan patır kütür sesler geldi,dedim gidip altını açayım,amaaan ne görsem,kız altına yapmakla kalmamış,neredeyse ensesine kadar doldurmuş,ilk defa böyle oldu,baktım silmekle olacak iş değil.O anda bana da bir cesaret geldi,aldım kızımı girdim banyoya onunla birlikte,kucağıma yatırdım ve öyle yıkadım,kızım zaten çok seviyor yıkanmayı,o yüzden zor olmadı hiç.veee böylece kızımı ilk kez hem de tek başıma yıkamış oldum.Söylemediğim kimse kalmamıştı,şimdi size de söyledim ,ooohhh beeeeeee

Chveneburi başın sağolsun canım...

chveneburi cnm başın sağolsun allah sabır versin...

chvenereburi canım başın saolsun allahım gani gani rahmet eylesin inşallah..

çok sağolun kızlar rabbim sizlere uzun ömür versin
şirvan ananene acil şifalar dilerim yaşlıda olsalar ölüm kimseye yakışmıyor benim tonton dedemede hiç yakışmadı çok acı annemi aradım öyle ağlıyor ki anne baba gözünde çocukları nasıl hep çocuk kalıyorsa çocukların gözünde anne babaları hiç yaşlanmıyor çok acıymış diye ağlıyor annem

bende hergün yıkıyorum eşim sadece su döküyor annem dedem hasta diye bizi 10 günlükken bıraktı o günden beri yıkıyorum ne yapayım kimse yok yıkayacak yandaki komşu teyze ben yıkarım dedi ama annem de bebeğe nazar değer deyince çağırmadım teyzeyi.ilk zamanlar ameliyat yüzünden zor oluyordu eğilmesi falan ama şimdi hemencecik yıkayıveriyorum rahatlıyor az önce de yıkadım uyudu sabah 6 ya kadar uyur meleğim

Bebek banyo fileleri var onlarla çok rahat oluyor tek başına yıkamak. Başından su dökerken bir elinle de yüzünü sıyır aşağıya doğru, öyle rahat nefes alıyorlar.

ay canım benim yaa Allah rahmet eylesin
mekanı cennet olsun
üzülme lütfen

bursadan oturan anneler bizde istanbul anneleri gibi bulaşabiliriz herhalde uygun olursanız ceyo bursasu dilek
olabilir dilek kimkine yaw:bbo:

yürüüüüüüüü şirvanım kim tutar seni helal kız bende korkuyorum ama ceyonun dediği gibi sende çıplak olarak gircen banyoya bebiş kucakta yıkıcan olabilir

kızlar ben cumartesi gidiyorum amasraya ordan nete giremem

eğer bu akşamdan sonrada giremezsem kendinize çok ii bakın hepinizi çok seviyorum

Bebek banyo fileleri var onlarla çok rahat oluyor tek başına yıkamak. Başından su dökerken bir elinle de yüzünü sıyır aşağıya doğru, öyle rahat nefes alıyorlar.

bende öle yapıyorum başından su döktükten hemen sonra elimle yüzünü sıyırıyorum

bizde bugün yıkadık keremi ama 22:30da uyudu ancak :S

Allah nasip etmiş bebeğini de görmeyi dedene ne güzel. ve ne kadar güzel bir anı anlattığın. Sanki siyah beyaz film gibi geçiverdi gözümün önünden bir an... Bebeğin büyüyünce anlatırsın ona belki bir gün kiraz yedirirken...

cnm başın sağolsun benimde hamileliğimin son zamanlarında dedem hastaydı ve bebeğimi görebilsin diye çook dua etmiştim ela nın doğum tarihini 1 mayıs olacağını söylemişti dr ama ela 4 hafta erken geldi ve dedem nisanın sonunda vefat etti kızımı görmüş ve kulağını adını okuyabilmişti sen yazınca bende onları hatırladım evet çook üzücü ama allahın taktiri tekrar başın sağolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…