Canım benim başın sağolsun.
pardon ya cheveneburi mesajım sana
şirvancım yeni dogdu zamnlar havalar biraz soguktu 3 güne bi şimdi 2 güne bi yıkıyorum ben annemle yaptryorum banyosunu kendim yıkıyamıyorum eşim zaten beceremiyo annemde çalştgı için anca 2 güne bi oluyoo canmm
ebende 2 gunde bır yıkıyorum
iyi akşamlar kızlar..
o kadar üzgünüm ki ağlamaktan sütüm kesilecek diye korkuyorum.şu hayatta en sevdiğim insanlardan birini dedemi kaybettim bugün.ama cenazesine gidemiyorum.onlar izmitte ben istanbuldayım.annem bebeğini düşün gelme dedi çok kalabalık ve sıcakmış çocuk zaten yeni iyileşti yine hasta etmeyelim dedişimdi evde yalnızım kızkardeşim bizdeydi eşim onu otogara götürdü.
ben ona hep karizmatik dedemmm derdim o kadar yakışıklıydı kianneannemle aşık olup evlenmişler gençlik maceralarını anneannemin güzelliğini anlatırken gözleri parlardı gözlerinde ki o ışığı ve nurlu yüzünü hiç unutamıcam
yalnız kalınca daha çok koydu acısı sizlerle paylaşayım dedim.kimseyi arayamıyorum bile ağlamaktan konusamadığım için
bravo şirvancım çok cesaretlisin maşallah..ya bana daha o cesaret gelmedi..eşimle yıkıyoruz o çok cesaretli ama ben tutamıom bile çıplakken elimden kayıp gidio korkuom düşcek diye..bizde artık gün aşır yıkıyoruz çok rahatlıyo gerçekten de..ya ben en çok kafasından su dökerken nefesi kesiliyo ondan korkuyorum..kafasını aşagı doğru eğdiriyoz su yutmasın diye ama yinede bunalıyo ne yapıcam bilmiom sanırım epey bi müddet tek yıkayamiyciiiiimmmmm...:1no2:e
kızlar ben hergün yıkıyorum . hemde tek başıma....
bence sizde yapabilirsiniz.. biraz ceseratli olun..
hergün şanpuan sürmeyin,, vücüt şampuanı sürün..
durularken kafasından aşağıda su dökün çıkartın...
havalar sıcak.. bebişler ferahlasın....
annem bana yıkayamazsan bile.. kovaya suyu doldur...
içine sok çıkar demişti... ben hiç öyle yapmadım hiç...
sizde yıkayın derim...
hem yıkanınca uykuları daha uzun sürüyor...
Chveneburi başın sağolsun canım...
chveneburi cnm başın sağolsun allah sabır versin...
chvenereburi canım başın saolsun allahım gani gani rahmet eylesin inşallah..
canım başınsağolsun..
seni çok iyi anlıyorummm.
benim ananemde rahatsız..sol taraftan felç geçirdi,, hastanede yatıyor şimdi,,
yaşıda var bayağı.. insan dayanamıyor onları öyle görünce .. yakında değiller..
yalovada oturuyorlar..
e
sizde yıkayın derim...
bravo şirvancım çok cesaretlisin maşallah..ya bana daha o cesaret gelmedi..eşimle yıkıyoruz o çok cesaretli ama ben tutamıom bile çıplakken elimden kayıp gidio korkuom düşcek diye..bizde artık gün aşır yıkıyoruz çok rahatlıyo gerçekten de..ya ben en çok kafasından su dökerken nefesi kesiliyo ondan korkuyorum..kafasını aşagı doğru eğdiriyoz su yutmasın diye ama yinede bunalıyo ne yapıcam bilmiom sanırım epey bi müddet tek yıkayamiyciiiiimmmmm...:1no2:
iyi akşamlar kızlar..
o kadar üzgünüm ki ağlamaktan sütüm kesilecek diye korkuyorum.şu hayatta en sevdiğim insanlardan birini dedemi kaybettim bugün.ama cenazesine gidemiyorum.onlar izmitte ben istanbuldayım.annem bebeğini düşün gelme dedi çok kalabalık ve sıcakmış çocuk zaten yeni iyileşti yine hasta etmeyelim dedişimdi evde yalnızım kızkardeşim bizdeydi eşim onu otogara götürdü.
ben ona hep karizmatik dedemmm derdim o kadar yakışıklıydı kianneannemle aşık olup evlenmişler gençlik maceralarını anneannemin güzelliğini anlatırken gözleri parlardı gözlerinde ki o ışığı ve nurlu yüzünü hiç unutamıcam
yalnız kalınca daha çok koydu acısı sizlerle paylaşayım dedim.kimseyi arayamıyorum bile ağlamaktan konusamadığım için
olabilir dilek kimkine yaw:bbo:bursadan oturan anneler bizde istanbul anneleri gibi bulaşabiliriz herhalde uygun olursanız ceyo bursasu dilek
e
sizde yıkayın derim...
Bebek banyo fileleri var onlarla çok rahat oluyor tek başına yıkamak. Başından su dökerken bir elinle de yüzünü sıyır aşağıya doğru, öyle rahat nefes alıyorlar.
bende öle yapıyorum başından su döktükten hemen sonra elimle yüzünü sıyırıyorum
bizde bugün yıkadık keremi ama 22:30da uyudu ancak :S
Allah razı olsun canım.evet onu hayattaki haliyle hatırlamak en güzeli.bebeğim daha 1 aylıktı dedem fenalaşınca daha 40 ı çıkmadı ama tuğbayı görmek istiyorum gelebilir mi acaba demiş duyunca hemen gittim.iyiki gitmişim bebeğimide görmüş oldu.
ben daha küçükken köydeki arsanda kiraz ağacının o kiraz dolu eğilmiş dalına uzanamadım diye o dalı "sen kızımın erişeceği kadar neden eğilmezsin" deyip o dalı kırıp beni yanına oturtup en güzel kirazları seçip bana yedirişini hiç unutmıcam nur içinde yatsın
iyi akşamlar kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?