2009 Nisan Anneleri buraya

şirvancım doktoruna inanıcan canım hehe...............

kızlar resmimi ekleyemıyorum yıneeee

peki bu sayfaya nasıl ekleyebılırım

kullanıcı panelinden degılde buraya yazı yazarken nasıl eklıyorsunuz

arkadaşlar göbüşlerimiz içinde bi topicmi açsak ne. diğer aylardaki anneler hep açmışlar.. bizde göbüşlerimizi orda takip ederiz.ne dersiniz..
bu arada benimde çin takviminde erkek diyor . 1 kızım var.ama yine kızım olucakmış gibi geliyo bana.. kilo verdim ama bişey yiyemediğim için . o yüzden popomdanda göbüşimden de anlaşılmıyo..çin takvimi ne derce doğru acaba .:sm_confused:

yorumcu :erkek dedi
urla :erkek dedi
doktor :erkek dedi
annesi de erkek dedi
bu durumda hayalleri suya düşen babamız oldu çünkü o kız diyodun heheheh

yorumcuda banada erkek demişti...urla kız demişti....erkek geliyor hayırlısı ile....2 kontroldede erkek çıktı 3 hafta arayla değişmez sanırım artık:))

kızlar resmimi ekleyemıyorum yıneeee

peki bu sayfaya nasıl ekleyebılırım

kullanıcı panelinden degılde buraya yazı yazarken nasıl eklıyorsunuz

imegeshack.us sitesine gir gözata tıkla resmini seç host it e tıkla
çıkan linklerden 2.sini buraya yapıştır ok

umarım yapabılmişimdir.

[img=http://img521.imageshack.us/img521/432/resim003ac0.jpg]

okeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyhihoyyyt
arkadaşlar hızınıza yetişilmiyo valla gözüm döndü.kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

bende haftasonu bir magazin programında pınar altuğu gördüm ebru şallı ile beraber, ikisinin de hamiliklerini gösteriyorlardı. Ebru şallının sivri bi karnı varmış sadece, onunki erkek olmuş; pınar altuğun komple bel çevresi mide kısmı falan şişmiş onun da kızı olacakmışş. Şimdi benimde komple bel çevrem kalınlaştığına göre kızzz olacak. Ay ne zormuş cinsiyeti bilmemek, off. 9 ay nasıl sabrediyormuş eskiler.

evet didemcim hayırlısı bakalım canım,

s ebru canım benim karnım sivri değidi ama oğlum oldu canım belli olmuyo bu işler yani hehe..............
senin ne zaman belli olacak cinsiyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…