2009 Nisan Anneleri buraya

bu arada kızlar sabaha kadar 4mü kalktık 5 mi hatırlamıyorum bol bol gaz çıkarıyo benim ki her çıkarışında da uyanıyoo yaa sonra tekrar tekrar uyut 5 gündür böyle üşüttüm desem bu sıcakta nasıl üşüteyim burası 35 dereceden aşağı inmiyo klima yok çok pencere açmıyorum oof artııkk uyumak istiyoruuummm (

tuğba başınız saolsun....nurlar içinde olsun dedeciğin.....Allah sevdiklerine uzun ömürler versin....inşallah herbirimiz deden gibi torunumuzun çocuklarını görürüz.....Allah sabır versin tekrar....
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

günaydın sehercimm

canım allah sabırlıklar versin ..... Gitmediğin iyi olmuş bir yerde hep onu son gördüğün şekliyle hatırlarsın .....

şirvancım ananeye acil şifalar ....

Bu arada herkezlere günaydın

şirvan buluşmaya bende katılmak isterim ama önümüzdeki hafta olmayacağım sizlerede uyarsa biraz daha ileri tarihte olabilirse çok sevinirim ....

lafa şöyle başlayayımm allah başka dert vermesin amaaaa...
biz milas da oturuyoruz bodruma 40 dk yani ama ben faydalanabiliyo muyum hayııırrr kızım yüzünden mi hayııırrr kilo yüzünden mi ewweeettt ((
bu haftasonu misafirler var herkes toplaşıp bodruma tabi biz de herkes denize ama ben kendimi çok kötü hissediyorum sahilde sıcakta oturup girmesem gıcık girsem benim kalçalardaki selülitler diz kapaklarına inmiş maşallah allahtan sıkınca belli oluyo ama güneşte de belli oluyo artıkk ( yoksa valla kiloya bile takmıcam gircem nerdeyse ama selülitlerim kötü olmuş yaa kendimi resmen yaşlı turistler gibi hissettim türkiye daha selülit ne bilmezken ilk onlardan görüyorduk yaa :))

sinem sen gece mama veriyorsun sanırım hangisini veriyorsun milupa demiştin ama hani şu kaşık mamalarından mı..varsa linkini yollar mısın.....birde doktorun haberdar mı bu yaptığın değişlikten herhangi bişey dedi mi....çok soru sordum amaopuyorumnanaktan...
dinozza ilahi sabah sabah hoşuma gitti bu samimiyet....ama ne yaparsın nereye dönersen dön popon arkadadır sözü misali selülitlerimiz bizimle artık bir süre....sen keyfini çıkar bulunduğun yerin ne güzel.....bende bir tatil beldesine yakın olsamda girsem yemişim selülitini:gitme:

canım kaşık mamalarına başlamadım .... Ben milupanın devam maması olan aptamil gece maması veriyorum doktorum haberdar değil o sadece aptamil 1 le devam etmemi istiyor ama benim bebeğin anne sütünü bıraktı tamamen ve bi seferde 150 ml içemiyor max. 100 ml içebiliyor çabuk acıkıyo ve sürekli uyanıyo bende karnı tok olsun diye aptamil devam maması olan gece mamasını verdim ve işe yaradı çok kolay gaz çıkarıyo kakasında bir anormallik yok zaten biberon maması içerikler aptamil 1 le aynı çiçeğede sölemiştim oda kullanacaktı ne yaptı bilmiyorum ama özetle : Benim kızımda sorun çıkarmadı rumelilicim ve kızım gece 12 de beslediğimde bir daha sabah 5,30 - 6,00 gibi uyanıyor gecede 1 sefer veriyorum .... Gece uykusuda çok önemliymiş bebekler için ... Uzun oldu ama kusura bakma

çok sağolun kızlar..evet gitmediğim iyi olmuş kardeşim aradı annem teyzelerim çok fenalarış iyiki görmedim onları öyle dedecim ay gibi olmuş nur var sanki yüzünde dedi kardeşim

aaaaaaah ah ben sokakta yarım saat yürüyemiyorum bile benim kızım nefret ediyor dışarı çıkmaktan bebek arabasından kucağımıza alıp gezdirmeye bile razıyız yok hiçbişekilde istemiyor basıyor feryadı.tamam zaten denize falan gidesim yok zaten fobim var giremiyorum ama bi dolaşsam ortam değiştirsem razıyım kızımın göbek bağı hala evde o yüzden mi evde durmak istiyo bu kız yoksa sokağa atacam en sonunda

rumelilinin dediğ gibi yemişim selülitleri canım ya.boşver gir denizine keyfine bak.bizde bu hafta didime gidecektik.işyerinde sorunlar cıktı.tabi bid keremin alerjisi için testler falan derken kaldı ole.bakalım belkı haftaya gideriz.

buarada selam herkese

bende doğduğundan beri hergün yıkıyorum.haftada 1 şampuanla diğer günler sadece suyla yıkıyorum.sampuanla yıkarken tek basıma yıkayamıyorum valla korkuyorum .

amasraya bizde bikackere gitmek istedik olmadı bi türlü.çok güzel biyermiş.iyi eğlenceler sana

aaaaaaah ah ben sokakta yarım saat yürüyemiyorum bile benim kızım nefret ediyor dışarı çıkmaktan bebek arabasından kucağımıza alıp gezdirmeye bile razıyız yok hiçbişekilde istemiyor basıyor feryadı.tamam zaten denize falan gidesim yok zaten fobim var giremiyorum ama bi dolaşsam ortam değiştirsem razıyım kızımın göbek bağı hala evde o yüzden mi evde durmak istiyo bu kız yoksa sokağa atacam en sonunda [/QUOTE]

GUNAYDIN HERKESE
BENIM KIZDA DISARDAN HIC HOSLANMIYOR BEBEK ARABASINA ALISTIRAMIYORUM BI TURLU. çıldırcam bende bu durumdan. bebek dedıgın bebek arabasında uyur anlayamıyorum neden boyle oldugunu. gobek bagı benımde evde atacam dısarı bende cozum olacaksa:))) cozum onerısı olan var mııııı?
bı de benımkı hıc yalnız dırmuo ne ana kucakları ne salıncaklar ne donenceler aldım ama yok yok.. sızınkılerde boyle mı?

bizim kızın da göbek bağı hala evde ama bizimkinin hiç evde durası yok. çocuğa dışarı olsun da ne olursa olsun çok sıkılırsa balkona bile razı. sabahtan akşama kadar dışarda oluyoz bazen sadece acıkınca hık diyo o kadar.

benimki de sevmiyo hiç yalnızlığı. tuvalete bile gidince geri saymaya başlıyorum şimdi bağırcak diyorum ve tam o anda bi çığlık:)

GUNAYDIN HERKESE
BENIM KIZDA DISARDAN HIC HOSLANMIYOR BEBEK ARABASINA ALISTIRAMIYORUM BI TURLU. çıldırcam bende bu durumdan. bebek dedıgın bebek arabasında uyur anlayamıyorum neden boyle oldugunu. gobek bagı benımde evde atacam dısarı bende cozum olacaksa:))) cozum onerısı olan var mııııı?
bı de benımkı hıc yalnız dırmuo ne ana kucakları ne salıncaklar ne donenceler aldım ama yok yok.. sızınkılerde boyle mı?[/QUOTE]

benimkide öle valla.eskiden ana kucagında duruyodu simdi oda yok.en fazla kendi kendine 15 dakka oyalanıyo.illa yanında biri olcak konusacak beyefendiyle

GUNAYDIN HERKESE
bı de benımkı hıc yalnız dırmuo ne ana kucakları ne salıncaklar ne donenceler aldım ama yok yok.. sızınkılerde boyle mı?[/QUOTE]

aynen canım bizimkide öle dondolino ana kucağı bebek arabası hiçbişeyden memnun olmaz hep ilgi istiyor şimdi koltukta tanımda yatıyo bi yandan beni tekmeliyo bi yandan mırıl mırıl sesler çıkarıyo birazdan ağlıcak konuşmazsam

ama meme emerkende konusursam gıcık oluyor emerken uyanıksa gözümün içine bakar eğer gözümü kaçırırsam babasıyla konsuursam ağlıyor tuhaf huylar sahibi kızm

ikinci bebek daha kolay oluyo valla iyikide yapmışım bende baya tereddüt yaşamıştım bu konuda tam bir aile olduk sanki muhteşem bi duygu tavsiye edrim..........................

kesinlikle haklısın canım bende ikincide çok rahatım. kızlar hepinize öneriyorum mutlaka yapın ikinciyi yoksa ilerde hep aklınıza takılır acaba yapsamıydım diye geç olmadan yapın bence.gerçi yaş farkı çok diye üzülüyodum ben ama böylede baya rahat oluyo birinci tadını çıkardı tek çocuk olarak 8 sene.

iyi akşamlar kızlar..

o kadar üzgünüm ki ağlamaktan sütüm kesilecek diye korkuyorum.şu hayatta en sevdiğim insanlardan birini dedemi kaybettim bugün.

başınsağolsun canım.
kızlarında söylediği gibi iyi etmişsin bencede gitmemekle.
bebeğini ve seni zaten çağııp dünya gözüyle görmüş sende onu yaşadığı haliyle hatırla daha iyi.

selinay bir litre suya ne koyuyosun onu anlamadım????

kızılaydada var bu yöntemle yapan canım ben çok memnun kaldım şimdilik .................................
keçiörenin telefonu yada adresi varsa versene şeker.

nacizane bi tavsiyede bulunayım. tesadüfte olabilir ama benim oğlan baya seviyo bebek arabasını.(ama aynı şeyi otokoltuğu için söyleyemem)

ben şöyle yapıyordum bebeğin arabasını hazırlıyodum kapının önüne koyuyorum.sonra bebeğin hiçbir ihtiyacı kalmamış olmasına özen gösteriyodum dışarı çıkarken yani uykusunu almış karnı tok ve altı yeni değiştirilmiş olacak şekilde. bebeği arabaya koyar koymaz dışarı çıkarıyodum oda hiç ses çıkarmadan etrafa bakıdu..

tabi şimdi iyice alıştığı için uykusu varkende koyuyorum artık egzmeye gideceğini anladığı için ses çıkarmıyo.arabada 5 dakika sonra uyumaya başlıyo.

Son düzenleme:
bizimki de en fazla 15 dk oynuyo kendi kendine arabada da uyursa yatıyo sadece yoksa kucak da geziyo kanguruda da geziyo biraz ama hepsi sıkılana kadar

bende ole yapıyorum ama inadı tuttumu aglıyo valla

yok yok çok memnun oldum anladım dediğini hani şu üstünde uyuyan ayının bulunduğu gece mavisi renkli kutu tamam şimdi oldu.....denesem mi acaba bilmem ki...

aynı benim kızım sevmiyor dışarsını.....bebek arabasınada alışmadı alışmıyor....zaten sırt yer sevmiyor benimkinin kucakçı haspa

GUNAYDIN HERKESE

aynı aynı mutlu edemedik biz bunu diyoruz eşimle....bana yeni bir alet söyleyen herkese kuşkuyla bakıyorum....malum o kadar parayı verip evde süs olarak durmasıda var....neyse büyümelerini beklicez artık

[

dün doktora gittik.alerji testinde hormonları cok yüksek cıktı.fındık fıstık ceviz alerjisi varmış.astım riskinden dolayı 3 ay surup kullanacak kuzucum.

ellini agzına götürmesi bi de cok tükürüklenmesinin sebebi diş çıkartmasıymıs.daha dogrusu kasınması bu aylarda baslarmıs ama dişi 2 ay sonrada cıkartabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…