iyi akşamlar kızlar..
o kadar üzgünüm ki ağlamaktan sütüm kesilecek diye korkuyorum.şu hayatta en sevdiğim insanlardan birini dedemi kaybettim bugün.ama cenazesine gidemiyorum.onlar izmitte ben istanbuldayım.annem bebeğini düşün gelme dedi çok kalabalık ve sıcakmış çocuk zaten yeni iyileşti yine hasta etmeyelim dedişimdi evde yalnızım kızkardeşim bizdeydi eşim onu otogara götürdü.
ben ona hep karizmatik dedemmm derdim o kadar yakışıklıydı kianneannemle aşık olup evlenmişler gençlik maceralarını anneannemin güzelliğini anlatırken gözleri parlardı gözlerinde ki o ışığı ve nurlu yüzünü hiç unutamıcam
yalnız kalınca daha çok koydu acısı sizlerle paylaşayım dedim.kimseyi arayamıyorum bile ağlamaktan konusamadığım için
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
kızlar ben cumartesi gidiyorum amasraya ordan nete giremem
eğer bu akşamdan sonrada giremezsem kendinize çok ii bakın hepinizi çok seviyorum
iyi akşamlar kızlar..
O kadar üzgünüm ki ağlamaktan sütüm kesilecek diye korkuyorum.şu hayatta en sevdiğim insanlardan birini dedemi kaybettim bugün.ama cenazesine gidemiyorum.onlar izmitte ben istanbuldayım.annem bebeğini düşün gelme dedi çok kalabalık ve sıcakmış çocuk zaten yeni iyileşti yine hasta etmeyelim dedişimdi evde yalnızım kızkardeşim bizdeydi eşim onu otogara götürdü.
Ben ona hep karizmatik dedemmm derdim o kadar yakışıklıydı kianneannemle aşık olup evlenmişler gençlik maceralarını anneannemin güzelliğini anlatırken gözleri parlardı gözlerinde ki o ışığı ve nurlu yüzünü hiç unutamıcam
yalnız kalınca daha çok koydu acısı sizlerle paylaşayım dedim.kimseyi arayamıyorum bile ağlamaktan konusamadığım için
canım allah sabırlıklar versin ..... Gitmediğin iyi olmuş bir yerde hep onu son gördüğün şekliyle hatırlarsın .....
şirvancım ananeye acil şifalar ....
Bu arada herkezlere günaydın
şirvan buluşmaya bende katılmak isterim ama önümüzdeki hafta olmayacağım sizlerede uyarsa biraz daha ileri tarihte olabilirse çok sevinirim ....
sinem sen gece mama veriyorsun sanırım hangisini veriyorsun milupa demiştin ama hani şu kaşık mamalarından mı..varsa linkini yollar mısın.....birde doktorun haberdar mı bu yaptığın değişlikten herhangi bişey dedi mi....çok soru sordum amaopuyorumnanaktan...
Dinozza ilahi sabah sabah hoşuma gitti bu samimiyet....ama ne yaparsın nereye dönersen dön popon arkadadır sözü misali selülitlerimiz bizimle artık bir süre....sen keyfini çıkar bulunduğun yerin ne güzel.....bende bir tatil beldesine yakın olsamda girsem yemişim selülitini:gitme:
tuğba başınız saolsun....nurlar içinde olsun dedeciğin.....Allah sevdiklerine uzun ömürler versin....inşallah herbirimiz deden gibi torunumuzun çocuklarını görürüz.....Allah sabır versin tekrar....
günaydın sehercimm
canım allah sabırlıklar versin ..... Gitmediğin iyi olmuş bir yerde hep onu son gördüğün şekliyle hatırlarsın .....
şirvancım ananeye acil şifalar ....
Bu arada herkezlere günaydın
şirvan buluşmaya bende katılmak isterim ama önümüzdeki hafta olmayacağım sizlerede uyarsa biraz daha ileri tarihte olabilirse çok sevinirim ....
lafa şöyle başlayayımm allah başka dert vermesin amaaaa...
biz milas da oturuyoruz bodruma 40 dk yani ama ben faydalanabiliyo muyum hayııırrr kızım yüzünden mi hayııırrr kilo yüzünden mi ewweeettt((
bu haftasonu misafirler var herkes toplaşıp bodruma tabi biz de herkes denize ama ben kendimi çok kötü hissediyorum sahilde sıcakta oturup girmesem gıcık girsem benim kalçalardaki selülitler diz kapaklarına inmiş maşallah allahtan sıkınca belli oluyo ama güneşte de belli oluyo artıkk( yoksa valla kiloya bile takmıcam gircem nerdeyse ama selülitlerim kötü olmuş yaa kendimi resmen yaşlı turistler gibi hissettim türkiye daha selülit ne bilmezken ilk onlardan görüyorduk yaa :))
lafa şöyle başlayayımm allah başka dert vermesin amaaaa...
biz milas da oturuyoruz bodruma 40 dk yani ama ben faydalanabiliyo muyum hayııırrr kızım yüzünden mi hayııırrr kilo yüzünden mi ewweeettt((
bu haftasonu misafirler var herkes toplaşıp bodruma tabi biz de herkes denize ama ben kendimi çok kötü hissediyorum sahilde sıcakta oturup girmesem gıcık girsem benim kalçalardaki selülitler diz kapaklarına inmiş maşallah allahtan sıkınca belli oluyo ama güneşte de belli oluyo artıkk( yoksa valla kiloya bile takmıcam gircem nerdeyse ama selülitlerim kötü olmuş yaa kendimi resmen yaşlı turistler gibi hissettim türkiye daha selülit ne bilmezken ilk onlardan görüyorduk yaa :))
e
kızlar ben hergün yıkıyorum . hemde tek başıma....
bence sizde yapabilirsiniz.. biraz ceseratli olun..
hergün şanpuan sürmeyin,, vücüt şampuanı sürün..
durularken kafasından aşağıda su dökün çıkartın...
havalar sıcak.. bebişler ferahlasın....
annem bana yıkayamazsan bile.. kovaya suyu doldur...
içine sok çıkar demişti... ben hiç öyle yapmadım hiç...
sizde yıkayın derim...
hem yıkanınca uykuları daha uzun sürüyor...
ay canım benim yaa Allah rahmet eylesin
mekanı cennet olsun
üzülme lütfen
olabilir dilek kimkine yaw:bbo:
yürüüüüüüüü şirvanım kim tutar seni helal kız bende korkuyorum ama ceyonun dediği gibi sende çıplak olarak gircen banyoya bebiş kucakta yıkıcan olabilir
kızlar ben cumartesi gidiyorum amasraya ordan nete giremem
eğer bu akşamdan sonrada giremezsem kendinize çok ii bakın hepinizi çok seviyorum
aaaaaaah ah ben sokakta yarım saat yürüyemiyorum bile benim kızım nefret ediyor dışarı çıkmaktan bebek arabasından kucağımıza alıp gezdirmeye bile razıyız yok hiçbişekilde istemiyor basıyor feryadı.tamam zaten denize falan gidesim yok zaten fobim var giremiyorum ama bi dolaşsam ortam değiştirsem razıyım kızımın göbek bağı hala evde o yüzden mi evde durmak istiyo bu kız yoksa sokağa atacam en sonunda
GUNAYDIN HERKESE
BENIM KIZDA DISARDAN HIC HOSLANMIYOR BEBEK ARABASINA ALISTIRAMIYORUM BI TURLU. çıldırcam bende bu durumdan. bebek dedıgın bebek arabasında uyur anlayamıyorum neden boyle oldugunu. gobek bagı benımde evde atacam dısarı bende cozum olacaksa:))) cozum onerısı olan var mııııı?
bı de benımkı hıc yalnız dırmuo ne ana kucakları ne salıncaklar ne donenceler aldım ama yok yok.. sızınkılerde boyle mı?
aaaaaaah ah ben sokakta yarım saat yürüyemiyorum bile benim kızım nefret ediyor dışarı çıkmaktan bebek arabasından kucağımıza alıp gezdirmeye bile razıyız yok hiçbişekilde istemiyor basıyor feryadı.tamam zaten denize falan gidesim yok zaten fobim var giremiyorum ama bi dolaşsam ortam değiştirsem razıyım kızımın göbek bağı hala evde o yüzden mi evde durmak istiyo bu kız yoksa sokağa atacam en sonunda
ikinci bebek daha kolay oluyo valla iyikide yapmışım bende baya tereddüt yaşamıştım bu konuda tam bir aile olduk sanki muhteşem bi duygu tavsiye edrim..........................
iyi akşamlar kızlar..
o kadar üzgünüm ki ağlamaktan sütüm kesilecek diye korkuyorum.şu hayatta en sevdiğim insanlardan birini dedemi kaybettim bugün.
biraz bahsedeyim size.....................
pilav makarna tarzı şeyler 4 yemek kaşığı bir öğün için veya 2 grissini veya 2 etimek veya 1 dilim ekmek...........................
salata serbest.............................................
3 köfte yada onun kadar tavuk..............................yada et
öğle ve akşam yemeklerinde mutlaka 1 kase yoğurt tüketilecek...............
gün içinde 1 lt suya iki yemek kaşığı koyup içilecek..........................
canınız tatlı istediğinde buzdolabında vanilyalı puding bulunacak ondan en fazla bi kase kadar atıştırılacak......................
bakalım faydası olacakmı..................................
keçiörenin telefonu yada adresi varsa versene şeker.kızılaydada var bu yöntemle yapan canım ben çok memnun kaldım şimdilik .................................
GUNAYDIN HERKESE
BENIM KIZDA DISARDAN HIC HOSLANMIYOR BEBEK ARABASINA ALISTIRAMIYORUM BI TURLU. çıldırcam bende bu durumdan. bebek dedıgın bebek arabasında uyur anlayamıyorum neden boyle oldugunu. gobek bagı benımde evde atacam dısarı bende cozum olacaksa:))) cozum onerısı olan var mııııı?
bı de benımkı hıc yalnız dırmuo ne ana kucakları ne salıncaklar ne donenceler aldım ama yok yok.. sızınkılerde boyle mı?
kesinlikle haklısın canım bende ikincide çok rahatım. kızlar hepinize öneriyorum mutlaka yapın ikinciyi yoksa ilerde hep aklınıza takılır acaba yapsamıydım diye geç olmadan yapın bence.gerçi yaş farkı çok diye üzülüyodum ben ama böylede baya rahat oluyo birinci tadını çıkardı tek çocuk olarak 8 sene.
bende mutlaka istiyorum ikinciyi.ama zaman konusunda karasızım.kerem 5-6 yasına gelince olursa eger kerem buyumus,hatta okula gidiyo olcak.yani ben tam rahat edecekken 2 si gelecek herseye bastan basla.
2 sene sonra falan yapsam ikisi bi arada büyür ama cok zor mu olur acaba diyorum.keremde kucuk olcak.
sen 8 sene ara vermişsin nasıl zor oldumu
başınsağolsun canım.
kızlarında söylediği gibi iyi etmişsin bencede gitmemekle.
bebeğini ve seni zaten çağııp dünya gözüyle görmüş sende onu yaşadığı haliyle hatırla daha iyi.
selinay bir litre suya ne koyuyosun onu anlamadım????
keçiörenin telefonu yada adresi varsa versene şeker.
nacizane bi tavsiyede bulunayım. tesadüfte olabilir ama benim oğlan baya seviyo bebek arabasını.(ama aynı şeyi otokoltuğu için söyleyemem)
ben şöyle yapıyordum bebeğin arabasını hazırlıyodum kapının önüne koyuyorum.sonra bebeğin hiçbir ihtiyacı kalmamış olmasına özen gösteriyodum dışarı çıkarken yani uykusunu almış karnı tok ve altı yeni değiştirilmiş olacak şekilde. bebeği arabaya koyar koymaz dışarı çıkarıyodum oda hiç ses çıkarmadan etrafa bakıdu..
tabi şimdi iyice alıştığı için uykusu varkende koyuyorum artık egzmeye gideceğini anladığı için ses çıkarmıyo.arabada 5 dakika sonra uyumaya başlıyo.
canım kaşık mamalarına başlamadım .... Ben milupanın devam maması olan aptamil gece maması veriyorum doktorum haberdar değil o sadece aptamil 1 le devam etmemi istiyor ama benim bebeğin anne sütünü bıraktı tamamen ve bi seferde 150 ml içemiyor max. 100 ml içebiliyor çabuk acıkıyo ve sürekli uyanıyo bende karnı tok olsun diye aptamil devam maması olan gece mamasını verdim ve işe yaradı çok kolay gaz çıkarıyo kakasında bir anormallik yok zaten biberon maması içerikler aptamil 1 le aynı çiçeğede sölemiştim oda kullanacaktı ne yaptı bilmiyorum ama özetle : Benim kızımda sorun çıkarmadı rumelilicim ve kızım gece 12 de beslediğimde bir daha sabah 5,30 - 6,00 gibi uyanıyor gecede 1 sefer veriyorum .... Gece uykusuda çok önemliymiş bebekler için ... Uzun oldu ama kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?