dün doktora gittik.alerji testinde hormonları cok yüksek cıktı.fındık fıstık ceviz alerjisi varmış.astım riskinden dolayı 3 ay surup kullanacak kuzucum.
ellini agzına götürmesi bi de cok tükürüklenmesinin sebebi diş çıkartmasıymıs.daha dogrusu kasınması bu aylarda baslarmıs ama dişi 2 ay sonrada cıkartabilirmiş
ohhh beklediğim sinyal senden geldi zeyno....benimkininde salyalar uzuyor resmen kucaktayken:)).....aman 2 ay olsun daha hakikaten bari gaz sorunları geçsinde dişler başlasın
dün doktora gittik.alerji testinde hormonları cok yüksek cıktı.fındık fıstık ceviz alerjisi varmış.astım riskinden dolayı 3 ay surup kullanacak kuzucum.
ellini agzına götürmesi bi de cok tükürüklenmesinin sebebi diş çıkartmasıymıs.daha dogrusu kasınması bu aylarda baslarmıs ama dişi 2 ay sonrada cıkartabilirmiş
benim oğlanında salyalarının maşallahı var zaten kızımda 4 aylıkken çıkarmıştı diş.
keşke geç çıksa dişleri ama sanırım ablasına çekmiş.
ablasının dişler erken çıktı ve erkenden de döküldü pek sağlıklı değil yani dişleri.
geç çıkan diş için daha sağlam oluyo diyolar.
bu arada 8 sene ara verdikten sonra çok zor olmadı ikincisi ama tabi yaşı ilerledikçe insana zor geliyo bazı şeyler ben 35 oldum mayısta.
anlayacağınız yaşınız küçükse istediğiniz kadar ara verin hemen peş peşe yapıp kendinizi hepten strese sokmayın bence.
yok yok çok memnun oldum anladım dediğini hani şu üstünde uyuyan ayının bulunduğu gece mavisi renkli kutu tamam şimdi oldu.....denesem mi acaba bilmem ki...
aynı benim kızım sevmiyor dışarsını.....bebek arabasınada alışmadı alışmıyor....zaten sırt yer sevmiyor benimkinin kucakçı haspa
GUNAYDIN HERKESE
BENIM KIZDA DISARDAN HIC HOSLANMIYOR BEBEK ARABASINA ALISTIRAMIYORUM BI TURLU. çıldırcam bende bu durumdan. bebek dedıgın bebek arabasında uyur anlayamıyorum neden boyle oldugunu. gobek bagı benımde evde atacam dısarı bende cozum olacaksa:))) cozum onerısı olan var mııııı?
bı de benımkı hıc yalnız dırmuo ne ana kucakları ne salıncaklar ne donenceler aldım ama yok yok.. sızınkılerde boyle mı?
herkese meraba kızlar..
canım başın saolsun dedene çok üzüldüm.ben iki dedemide hiç görmedim.ben doğmadan ikiside vefat etmiş
bu arada gece maması için kızlar internette 4-36 ay arası yazıyo
bizim bebekler için erken diilmi daha?
bide bişey sorcam.benim kızım emmeyi bırakmak istiyo ..emerken ağlıyo.biberona alıştı sanırım çok üzülüyorum..uyumuyosa hep kasıkla yedırıyorum mamasını uyurken bıberon verıyorum.biberona alısıpta memeyı bırakan var mı?
aynı aynı mutlu edemedik biz bunu diyoruz eşimle....bana yeni bir alet söyleyen herkese kuşkuyla bakıyorum....malum o kadar parayı verip evde süs olarak durmasıda var....neyse büyümelerini beklicez artık
[
evet canım o kutu aynı mamadan bahsediyoruz ya kullan yada kullanma diyemem ama çiçeğe sölediğimin aynısını söyleyebilirim bir öğün dene önemli olan zaten gazı ve kakası bence gazını çıkarabiliyor sindirebiliyordur kakasında bir problem yaşamazssan bence problem yok demektir zaten 3,5 aylık oldular idilde aynı zamanlarda doğmuştu diye hatırlıyorum 15 gün sonra zaten başlıycaz devam mamalarına bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum ama bişey de diyemem .......kaydirigubbakcemile2
kızlar gece mamasının diğerlerinden farkı nedir daha doyucu mu
selam kızlar.şu an çok kötü durumdayım.bebeğimin ikinci kez tırnaklarını kestim biraz önce ve yine tırnak makasına etini sıkıştırdım.kanadı yavrumun parmağı.o ağladıkça bende ağladım.içim parçalandı resmen.yok mu bunun bi kolay yolu.en büyük korkum haline geldi tırnak kesmek.kesmesem de yüzünü yırtıyor ve izi kalacak diye korkuyorum.ne yapsam bilmiyorum artık.
bu arada kızlar sabaha kadar 4mü kalktık 5 mi hatırlamıyorum bol bol gaz çıkarıyo benim ki her çıkarışında da uyanıyoo yaa sonra tekrar tekrar uyut 5 gündür böyle üşüttüm desem bu sıcakta nasıl üşüteyim burası 35 dereceden aşağı inmiyo klima yok çok pencere açmıyorum oof artııkk uyumak istiyoruuummm(
selam kızlar.şu an çok kötü durumdayım.bebeğimin ikinci kez tırnaklarını kestim biraz önce ve yine tırnak makasına etini sıkıştırdım.kanadı yavrumun parmağı.o ağladıkça bende ağladım.içim parçalandı resmen.yok mu bunun bi kolay yolu.en büyük korkum haline geldi tırnak kesmek.kesmesem de yüzünü yırtıyor ve izi kalacak diye korkuyorum.ne yapsam bilmiyorum artık.
oyyyy yazık kuzuya annesi uyurken kessen tırnaklarını ben öle yapıyorum çünkü uyanıkken çok hareketli böle kazalar olması muhtemel ama uyrken pek hareket etmiyo kolayca kesebiliyorum bölece ....
Canım büyük tırnak makasıyla kesme,bebek tırnak makası al.O fazla derine inmediği için etini kesmezsin.
wee nin bebek tırnak makası var bizde.acaba başka bi marka mı alsam ondan kaynaklanıyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?