2009 Nisan Anneleri buraya

elma sirkesi konulacak dozkancım...................................

vedat ali canoğlu doktorun adı netten bulabilirsin canım adres telefon.........................

kızlar ya benim kızın uyku saatlerini düzenlemeye çalışayım derken iyice bozulmaya başladı.şimdiye kadar bi 2 saat uyudu bi 1 saat halada uykusu var bayılıyo resmen çocuk bazen günde 1-2 saat uyuyo bazen böyle çok uykulu oluyo sizde de oluyo mu ya bu normal mi??
bir soru daha gaz çıkarınca bayyaaa kötü kokuyo üşüttü mü ki neden bööle olur yedikleri değişmedi sonuçta çocuğun...

Selam kizlar.. uzun zamandir girmiyordum buraya nasilsiniz bebisler nasil?yerimseniben

dinozzo kizlarimizin adi ayni :) benim elamda bazen asiri kokutuyo ama o sadece anne sutu aliyor. benim kizimda bazi gun cok kolay ve asiri uykulu oluyor sakin oluor bazi gun ise hic uyumak istemiyor circir bocegi gibi habire cigliklar huuu heee hiii seklinde konnusmalar bence normal a.s

valla bizim de uykusu hergün değişiyor,dün öğlen 3 saat uyudu deliksiz,bugün 1 saat,şimdi yine uyuyor,bakalım ne kadar uyuyacak?
gazı da aynen çok kokuyor,her zaman değil ama,şimdi aklıma geldi koktuğu zamanlar büyük tuvaletini yapamıyordu,herkes de gazı mokun yanından geçerek geliyor,ondan demişlerdi.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
üşütmüş olabileceim aklıma gelmemişti,ama çok sıcak ya,nerede üşüyecekler?

cnm bizimki gazlı ve bende 29 30 da çalıştırdığımda 2 gün gaz sancısı artmıştı ama seninkini bilemem

selam birkaç gün giremedim.oğlum çok huysuz ağlıyor sürekli.sanırım sütüm yetmiyor artık.2 gün önceye kadar herşey güzeldi bende birşey anlamadım.doktora götürdük hiçbirşeyi yok.doktor kilosu ii herşey ii bi takip edin olmazsa mama verlim dedi.mama aldım böyle giderse başlıcam. mafoldumben
herkesi öpüyorum bebişleride.

selam herkese,
bizde bugün sağlık ocağında aşılarımızı olduk.
şimdiye kadar normal.. bakalım bu saatten sonra nasıl gececek . ateş yapacakmı..
gerçi ben sabah gitmeden 1 çay kaşığı ateş şurubu verdim..

saat 5 de dr. kontrolümüz. var ona gideceğiz...

bu arada rotorix aşısını eczaneden aldım.. 140 tl ..
hastaneye sorduğumda 170 tl dediler.. ,
bakalım dr.ne diyecek.. 30 tl az mı canım...
baran beye bok bezi alırız :)))

ben oto koltugunu cıkarıp bebek arabası yapıorum o yuzden mı sevmıo acaba yanı oto koltugunu sevmıo demıssın ya, onda daralıo mu acabaaaa....
bı de bebek arabasını denıyım o zaman, yatırıosun dı mı ıcıne

ananene de geçmiş olsun şirvacım..en kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah..

annanene geçmiş olsun şirvancım
bende tek başıma yıkıyorum canım seleni çünkü başka kimse yok yardım edicek

Şirvan Allah şifasını versin canım annenin tez zamanda inşallah :Saruboceq:

kızlar hepinize öncelikle teşekkür ederim..
nerde hasta varsa,, allah şifasını versin..

yıkama kosununa gelince hiç korkmayın.. sonuçta bunlar bizim karnımızda suyun içinde değilmiydi.. biraz mantıklı olalım yeter..

sonuçta biz bunları suyun içine atmıyoruz ki,, su döküyoruz az az..
meraklının dedeği gibi fileler çok rahat...

birde ben her kaka yaptığında baran beyin poposunu lavobada yıkıyorum..
oda alıştı hiç sesini çıkarmıyor...

hatta banyo havlumuz ve kıç havlumuz ayrı delikafadulden

kız sultan amasraya gitmeden önce niye haber vermedin bizde ayarlama yapardık..

şimdi kalmış ben gidiyorum diyosun...

klava:
Geçmiş olsun canım. ne akıllı geçinen hastaneymiş o öyle? hangi hastane bu söyle de kazık yemeyelim olur da yolumuz düşerse. klava:

geçmiş olsun cnm
bu diş olayı kaşınma falan bu kadar erken mi başlıyo yaa kafamçokkarıştı

sagol canım.belirtileri şimdiden baslayabiliyomuş ama hemen diş çıkarak anlamına gelmiyomuş

gemiş olsun canım.insanın içi gidiyo valla bişey oldumu.ama cok dikkat edersen ve bişey olacak diye düşünürsen illaki oluyo.

Benim kızımda aynı.15 dk yanlız kalsa çok kaldı bile diyorum.Hep yanında olayım konuşayım gezdireyim istiyor, Bazen karnıma ağrı giriyor,afedersiniz tuvaleti bile yarım bırakıp çıkıyorum.Bir basıyorki çığlığı iç çeke çeke...Bir de komşu demesinmi sizin kız çok ağlıyo diye.Hemde mutfak tarafındaki yan komşu,siz ne duydunuzki ohooo dedim bende.Alt komşular yandı o zaman. Sinir oldum ya belki bir ya da iki kere duymuştur en fazla. Ne yapayım yani sanki ben bile bile ağlatıyorum,sadistim. Bebek bu ağlayacak tabi ağlamasa büyüklerden ne farkı olurdu. Zaten kayınvalidemde bazen alıyor kucağına, ağlıcak diye ödü kopuyo valla.Çok huysuzlandı bu,emesi var diyo.Emzirdim daha yeni diyorum.O zaman uykusu var diyo.Yeni kalktı diyorum.O zaman siz bunu hasta etmişsiniz diyo.Pes yani...Ya bebek bu ağlıcak tabi ilgi istiyo oyun istiyo.Kucağına alıyor sürekli pış pış pış.Uykusu yok çocuğun ağlar tabi.
Kızlar bende içimi dökmüş oldum bu sayede:))

iyi yaptın canım.hepimizin sorunları aşağı yukarı aynı zaten.

banada diyolar komsular bu cocuk cok aglıyo niyeki diye.yok sabaha kadar susmamısta.sanki biz işkence yapıyoruzda o yüzden aglıyo.sinir ediyolar insanı ya.

bizim doktorumuzda cok giyinmesine karsı.bu çocuk anne sütü alıyo.bagısıklık sisteminin en güçlüolduğu dönem nasıl alışırsa öle gider dedi.bende öle düşünüyorum.hazirandan beri sadece kısa kollu badi giydiriyorum.o da rahat ediyo böle

Canım büyük tırnak makasıyla kesme,bebek tırnak makası al.O fazla derine inmediği için etini kesmezsin.[/QUOTE]

Chveneburi başın sağolsun allah rahmet eylesin

benımkıde bugun emerken aglatıp emmedı bıberon verdım cuk cuk ıctı valla. bırakıo sanırım ben calıptıgım ıcın gunduz hep bıberon verıoz aksam emzırıodum ama bırakcak galıba:1no2:

selam kızlarr sanırım bebeğimin gazı var gaz için hangi damlayı kullanıyorsunuzz( lütfen acil biri cevap verirse hemen eczaneden aldırcam şimdi kapanmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…