- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
kızlar ya benim kızın uyku saatlerini düzenlemeye çalışayım derken iyice bozulmaya başladı.şimdiye kadar bi 2 saat uyudu bi 1 saat halada uykusu var bayılıyo resmen çocuk bazen günde 1-2 saat uyuyo bazen böyle çok uykulu oluyo sizde de oluyo mu ya bu normal mi??
bir soru daha gaz çıkarınca bayyaaa kötü kokuyo üşüttü mü ki neden bööle olur yedikleri değişmedi sonuçta çocuğun...
arkadaşlar birde biz klima çalıştırıyoruz sürekli yani 24 saat.malum antalya gibi bi yerde kapı pencere açarak durulmuyor.sıcaklar bi yana nem öldürüyor insanı.benim evimde etrafı kapalı olduğu için açsam bile fayda etmez zaten.ama devamlı 29 yada 30 derece çalıştırıyorum ve kapıyı açık bırakıyorum.zararı olur mu ki?
nacizane bi tavsiyede bulunayım. tesadüfte olabilir ama benim oğlan baya seviyo bebek arabasını.(ama aynı şeyi otokoltuğu için söyleyemem)
ben şöyle yapıyordum bebeğin arabasını hazırlıyodum kapının önüne koyuyorum.sonra bebeğin hiçbir ihtiyacı kalmamış olmasına özen gösteriyodum dışarı çıkarken yani uykusunu almış karnı tok ve altı yeni değiştirilmiş olacak şekilde. bebeği arabaya koyar koymaz dışarı çıkarıyodum oda hiç ses çıkarmadan etrafa bakıdu..
tabi şimdi iyice alıştığı için uykusu varkende koyuyorum artık egzmeye gideceğini anladığı için ses çıkarmıyo.arabada 5 dakika sonra uyumaya başlıyo.
bravo şirvancım çok cesaretlisin maşallah..ya bana daha o cesaret gelmedi..eşimle yıkıyoruz o çok cesaretli ama ben tutamıom bile çıplakken elimden kayıp gidio korkuom düşcek diye..bizde artık gün aşır yıkıyoruz çok rahatlıyo gerçekten de..ya ben en çok kafasından su dökerken nefesi kesiliyo ondan korkuyorum..kafasını aşagı doğru eğdiriyoz su yutmasın diye ama yinede bunalıyo ne yapıcam bilmiom sanırım epey bi müddet tek yıkayamiyciiiiimmmmm...:1no2:
ananene de geçmiş olsun şirvacım..en kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah..
annanene geçmiş olsun şirvancım
bende tek başıma yıkıyorum canım seleni çünkü başka kimse yok yardım edicek
biz de şimdiye kadar hep annemle yıkıyorduk,ama bugün içimden geçiriyordum,akşam eşim gelsin de onunla yıkayalım bari diye.Akşam üzeri emzirirken kızmdan patır kütür sesler geldi,dedim gidip altını açayım,amaaan ne görsem,kız altına yapmakla kalmamış,neredeyse ensesine kadar doldurmuş,ilk defa böyle oldu,baktım silmekle olacak iş değil.O anda bana da bir cesaret geldi,aldım kızımı girdim banyoya onunla birlikte,kucağıma yatırdım ve öyle yıkadım,kızım zaten çok seviyor yıkanmayı,o yüzden zor olmadı hiç.veee böylece kızımı ilk kez hem de tek başıma yıkamış oldum.Söylemediğim kimse kalmamıştı,şimdi size de söyledim ,ooohhh beeeeeee
Şirvan Allah şifasını versin canım annenin tez zamanda inşallah :Saruboceq:
selam herkese,
bizde bugün sağlık ocağında aşılarımızı olduk.
şimdiye kadar normal.. bakalım bu saatten sonra nasıl gececek . ateş yapacakmı..
gerçi ben sabah gitmeden 1 çay kaşığı ateş şurubu verdim..
saat 5 de dr. kontrolümüz. var ona gideceğiz...
bu arada rotorix aşısını eczaneden aldım.. 140 tl ..
hastaneye sorduğumda 170 tl dediler.. ,
bakalım dr.ne diyecek.. 30 tl az mı canım...
baran beye bok bezi alırız :)))
geçmiş olsun cnm
bu diş olayı kaşınma falan bu kadar erken mi başlıyo yaa kafamçokkarıştı
selam kızlar.şu an çok kötü durumdayım.bebeğimin ikinci kez tırnaklarını kestim biraz önce ve yine tırnak makasına etini sıkıştırdım.kanadı yavrumun parmağı.o ağladıkça bende ağladım.içim parçalandı resmen.yok mu bunun bi kolay yolu.en büyük korkum haline geldi tırnak kesmek.kesmesem de yüzünü yırtıyor ve izi kalacak diye korkuyorum.ne yapsam bilmiyorum artık.
Canım belki de sıcaktan uyumuyordur.Burası gündüz 30-31 derece gecede 17-18 derece ama evler sıcak tabi ,ben bütün gece balkonun kapısını aralık bırakıyorum.Ceran yaptırmıyorum sadece.Arada kalkıp dokunuyorum bakıyorum sıcak.Bir de biryerde okumuştum bebeklerin üşüyüp üşümediğini burunlarından anlayabiliyormuşuz.Ellerine bakmayın elleri her zaman soğuk olur diyordu.Yanlız burnu soğuksa üzerine bir kat daha birşey örtün ya da giydirin yazıyordu.
50 günlükken doktorumuza gittiğimizde bebeğimin üzerinde içte kolsuz badi ve dışta kısa kollu ve sortlu tulumumuz vardı.Her gören üşütürsünüz bu çocuğu diyordu ama doktorumuz aynen böyle giydirin,ebeveynler yanlış yapıyorlar çok giydiriyorlar dedi.Sonra azıcık soğukta bebekler hasta oluyor...
benimkide öle valla.eskiden ana kucagında duruyodu simdi oda yok.en fazla kendi kendine 15 dakka oyalanıyo.illa yanında biri olcak konusacak beyefendiyle
herkese meraba kızlar..
canım başın saolsun dedene çok üzüldüm.ben iki dedemide hiç görmedim.ben doğmadan ikiside vefat etmiş
bu arada gece maması için kızlar internette 4-36 ay arası yazıyo
bizim bebekler için erken diilmi daha?
bide bişey sorcam.benim kızım emmeyi bırakmak istiyo ..emerken ağlıyo.biberona alıştı sanırım çok üzülüyorum..uyumuyosa hep kasıkla yedırıyorum mamasını uyurken bıberon verıyorum.biberona alısıpta memeyı bırakan var mı?
bursadan oturan anneler bizde istanbul anneleri gibi bulaşabiliriz herhalde uygun olursanız ceyo bursasu dilek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?