selam kızlarr sanırım bebeğimin gazı var gaz için hangi damlayı kullanıyorsunuzz( lütfen acil biri cevap verirse hemen eczaneden aldırcam şimdi kapanmadan
neo baby gripe mixture canım.içeriği doğal.
lafa şöyle başlayayımm allah başka dert vermesin amaaaa...
biz milas da oturuyoruz bodruma 40 dk yani ama ben faydalanabiliyo muyum hayııırrr kızım yüzünden mi hayııırrr kilo yüzünden mi ewweeettt((
bu haftasonu misafirler var herkes toplaşıp bodruma tabi biz de herkes denize ama ben kendimi çok kötü hissediyorum sahilde sıcakta oturup girmesem gıcık girsem benim kalçalardaki selülitler diz kapaklarına inmiş maşallah allahtan sıkınca belli oluyo ama güneşte de belli oluyo artıkk( yoksa valla kiloya bile takmıcam gircem nerdeyse ama selülitlerim kötü olmuş yaa kendimi resmen yaşlı turistler gibi hissettim türkiye daha selülit ne bilmezken ilk onlardan görüyorduk yaa :))
Benim kızımda aynı.15 dk yanlız kalsa çok kaldı bile diyorum.Hep yanında olayım konuşayım gezdireyim istiyor, Bazen karnıma ağrı giriyor,afedersiniz tuvaleti bile yarım bırakıp çıkıyorum.Bir basıyorki çığlığı iç çeke çeke...Bir de komşu demesinmi sizin kız çok ağlıyo diye.Hemde mutfak tarafındaki yan komşu,siz ne duydunuzki ohooo dedim bende.Alt komşular yandı o zaman. Sinir oldum ya belki bir ya da iki kere duymuştur en fazla. Ne yapayım yani sanki ben bile bile ağlatıyorum,sadistim. Bebek bu ağlayacak tabi ağlamasa büyüklerden ne farkı olurdu. Zaten kayınvalidemde bazen alıyor kucağına, ağlıcak diye ödü kopuyo valla.Çok huysuzlandı bu,emesi var diyo.Emzirdim daha yeni diyorum.O zaman uykusu var diyo.Yeni kalktı diyorum.O zaman siz bunu hasta etmişsiniz diyo.Pes yani...Ya bebek bu ağlıcak tabi ilgi istiyo oyun istiyo.Kucağına alıyor sürekli pış pış pış.Uykusu yok çocuğun ağlar tabi.
Kızlar bende içimi dökmüş oldum bu sayede:))
yavrum hiç hareket bile etmiyordu ki! tamamen benim beceriksizliğimden kaynaklandı bu durum.kendimden nefret ediyorum yaa.korktukça elim ayağıma dolaşıyor ve sonuçta aklıma gelen başıma geliyor böyle.
kızlar ya benim kızın uyku saatlerini düzenlemeye çalışayım derken iyice bozulmaya başladı.şimdiye kadar bi 2 saat uyudu bi 1 saat halada uykusu var bayılıyo resmen çocuk bazen günde 1-2 saat uyuyo bazen böyle çok uykulu oluyo sizde de oluyo mu ya bu normal mi??
bir soru daha gaz çıkarınca bayyaaa kötü kokuyo üşüttü mü ki neden bööle olur yedikleri değişmedi sonuçta çocuğun...
kızlar benim bebişinde elleri hep ağzında dişmi acaba ama daha çok erken allah allah salyasıda var bakalım ne olacak birde iki gündür oğlumun ateşi 37 oluo daha sora bakıyorum kendiliğinden düşüyo neden olabilir bi fikri olan varmı acaba
klava:
Geçmiş olsun canım. ne akıllı geçinen hastaneymiş o öyle? hangi hastane bu söyle de kazık yemeyelim olur da yolumuz düşerse.klava:
teşekkür ederim canımm bi deneyelimm:ecrin_bebek:
ben oto koltugunu cıkarıp bebek arabası yapıorum o yuzden mı sevmıo acaba yanı oto koltugunu sevmıo demıssın ya, onda daralıo mu acabaaaa....
bı de bebek arabasını denıyım o zaman, yatırıosun dı mı ıcıne
cnm benim bebişiminde devamlı elleri ağzında yumruk yapıp sokuyo ellerini hatta biri de yetmiyo ikisini birden:)) emerek sakinleşmeye çalıştıklarından yapıyorlar ben öyle yapınca emzik veriyorum hemen ağzına..37derece ateş gayet normal cnm 36-37arası olması lazım zaten 38dereceyi geçince tehlikeli olmaya başlıyor diye biliyorum..
hayır canım tam yatırmıyorum ozaman sevmiyo yatış pozisyonunun bir üstünde tutuyorum
ozaman keyifli oturuyo
gezginci karı,, çoçuğuda gezdirmeye alıştırdın sonunda...
çok sağolun kızlar iyiki varsınız
Valla bende benzetemedim oğluşu babaya benziyor allahtan göz rengini de almış maviş maviş bakalım göz rengi değişecek mi ?
evet ya benimkide maviş deişir diyolar bakalım nolcak inşallah deişmez
ooohh maşallah saat kaç olmuş daha bi kişi bile yook herkes haftasonu tatili yapıp bol bol uyuyo sanırım sırnaşık şey biz gece 3.30 kalktık bi türlü uyumak bilmedi sonra uyuyup kaldı ama bende uyku falan kalmadı deli gibi geziyorum evin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?