2009 Nisan Anneleri buraya

İlahi Deniz kendine işkence etme.Boşver tatlım keyfine bak.Ela da tanışır hem denizle.

Ya sinir oluyorum böyle bilmş bilmiş konuşanlara.Hele bunu söyleyen kadınlar olunca çıldırınca.Sanki kendileri hiç bebek büyütmediler.Bebek bu ağlar tabi hep yatacak değil ya.Aslında hiç takmamak lazım.

yavrum hiç hareket bile etmiyordu ki! tamamen benim beceriksizliğimden kaynaklandı bu durum.kendimden nefret ediyorum yaa.korktukça elim ayağıma dolaşıyor ve sonuçta aklıma gelen başıma geliyor böyle.

Canım biraz daha dikkat etsen birşey olmaz.Bu kadar halsızlık etme kendine.

Benim oğlum da öyle.Genelde gündüzleri çok ksa kısa uyurdu ve ben budan şikayet ederdim aa dün nerdeyse bütün gün uyudu.Bu sefer de çocuğunetrafında dolaşıp durdum.Hasta mı acaba niye bu kadar uyudu diye.Bugünse eskiye döndü.Belli olmuyor yani.

kızlar benim bebişinde elleri hep ağzında dişmi acaba ama daha çok erken allah allah salyasıda var bakalım ne olacak birde iki gündür oğlumun ateşi 37 oluo daha sora bakıyorum kendiliğinden düşüyo neden olabilir bi fikri olan varmı acaba

cnm benim bebişiminde devamlı elleri ağzında yumruk yapıp sokuyo ellerini hatta biri de yetmiyo ikisini birden:)) emerek sakinleşmeye çalıştıklarından yapıyorlar ben öyle yapınca emzik veriyorum hemen ağzına..37derece ateş gayet normal cnm 36-37arası olması lazım zaten 38dereceyi geçince tehlikeli olmaya başlıyor diye biliyorum..

bu arada gaz ilacı arayan arkadaşlara nurse harveys isimli şurubu tavsiye ederim bitkisel bir şurup ben çok memnun kaldım mucize gibi içirince hemen başlıyo gaz çıkarmaya:) biz kabızlıkdan çok çektik denemediğimiz şey kalmamıştı zeytinyağı verdim kuru kayısı haşlayıp suyundan verdim hiçbiri fayda etmemişti ama bu şurup o derdimizi de yok etti çok şükür:)

hayır canım tam yatırmıyorum ozaman sevmiyo yatış pozisyonunun bir üstünde tutuyorum
ozaman keyifli oturuyo

canım ilgin için teşekkürler sıcaktan heralde ateşi çıkıodurfisfisfis

Valla bende benzetemedim oğluşu babaya benziyor allahtan göz rengini de almış maviş maviş bakalım göz rengi değişecek mi ?

ooohh maşallah saat kaç olmuş daha bi kişi bile yook herkes haftasonu tatili yapıp bol bol uyuyo sanırım sırnaşık şey biz gece 3.30 kalktık bi türlü uyumak bilmedi sonra uyuyup kaldı ama bende uyku falan kalmadı deli gibi geziyorum evin içinde

Valla bende benzetemedim oğluşu babaya benziyor allahtan göz rengini de almış maviş maviş bakalım göz rengi değişecek mi ?

evet ya benimkide maviş deişir diyolar bakalım nolcak inşallah deişmez

benim oğluşun gözler dönüyo valla.
önce mavi yeşil gibiydi sonra yeşil oldu şimdi
parça parça kahveler oluşmaya başladı içinde
sanırım açık kahve olacak.
umarım sizinkiler değişmez.

sıpalar canları isteyince uyuyabiliyolar nasıl olsa benim bu annem naapacak uykusuz diyen yok maşallah.

dilekcim bizim oğlan ortaya karışık olmuş hem bana hem babaya benziyo göz rengi benimkiyle aynı şuan dönmiicek gibi tabii inşallah:) babasıda açık kumral saçlar da ona benziyo

çiçek hani sen eşinle resminizi koymuştun ya ne zamandır diycem unutuyorum can çok benziyo ya eşine kafası yuvarlak saç rengide aynı..çok tatlı ya maşallah..

benim oluum da aynı babası bi görende san benziyo demez mi yukkkk anacım hiç biyeri benzemiyomuş..o kadar karnında taşı sonra sana benzer tek bi yönü olmasın haksızlık buuu...(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…