selam kızlar
dün zerenim kanepeden düştü çıldıracaktım nerdeyse bütün gecede huysuzluk yaptı nasıl korkmuş yavrum uykuya dalıyo iç çekerek sıçrıyo uyanıyo eşek kafam yaaaa çok kötü bi gündü
kızlar bizim oğlan artık akşamüstleri şeftali suyu yada elma suyu içiyo 10 kaşık falan bayılıo
şükür bişeyi yok ama dünden beri çok huysuz sürekli oturmak dikilmek istiyo izin vermeyince çok ağlıyo onla uğraşmakten zeynebimede bakamıyorum doğru düzgün oyun halısında uyuya kaldı garibim
medicalpark-göztepe hastanesi,
oh ne güzel afiyet olsun.doktotmu baslattı canım.bazen bende mi versem diyorum
şükür bişeyi yok ama dünden beri çok huysuz sürekli oturmak dikilmek istiyo izin vermeyince çok ağlıyo onla uğraşmakten zeynebimede bakamıyorum doğru düzgün oyun halısında uyuya kaldı garibim
selam kızlar
dün zerenim kanepeden düştü çıldıracaktım nerdeyse bütün gecede huysuzluk yaptı nasıl korkmuş yavrum uykuya dalıyo iç çekerek sıçrıyo uyanıyo eşek kafam yaaaa çok kötü bi gündü
selam kızlar
usluluk yaramazlık nöbetleşe değişiyo bi biri çoşuyo bi diğerizaten mamayla beslenio biliosun ben yavaş yavaş herşeyin tadına baktırmaya başlıorum(alerjik şeyler hariç tabii) 4. ayı bitince mamayı 1 yada 2 öğüne indirip sebze çorbaları meyve püreleri ev yapımı yoğurtlar muhallebi falan o şekilde beslemeye başliicam. zaten anne sütü almıyo mama da nereye kadar yani üzülüyorum
ayy kıyamammmm zeren biraz daha baskın bi bebek olacak sanırım zeynep daha mı uslu
hiç biyerinde bişey yokta korktu sanırım sıçrayarak uyanıyo çünkü geceleri kesintisiz uyurdu zeren dün gece uyandı hepŞenay çok geçmiş olsun canım. İnsanın ömründen ömür gider yaa.. Nasıl oldu? Sen gördün mü düşerken? Komple soyup kontrol etseydin iyice. Acaba bir yeri mi acıyor ki huysuzluk yapıyor yoksa düşme korkusu mu sardı?
kızlar kaçıncı ayda dönmeye başlıyolar ben bazen kanepeye yatryorum ama kırlentli oldgu için alıyorum kırlentleri öyle yatryorum ama yinede korkuyorum acabsa ne zamn dönmeye başlar lar
kızlar kaçıncı ayda dönmeye başlıyolar ben bazen kanepeye yatryorum ama kırlentli oldgu için alıyorum kırlentleri öyle yatryorum ama yinede korkuyorum acabsa ne zamn dönmeye başlar lar
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?