Günaydın kızlar
Demek gitmeye karar verdin.Ne kadar kalacaksın?Sen ordayken gidersek biz de ararım seni.
saol cnmbende doğduğundan beri hergün yıkıyorum.haftada 1 şampuanla diğer günler sadece suyla yıkıyorum.sampuanla yıkarken tek basıma yıkayamıyorum valla korkuyorum .
amasraya bizde bikackere gitmek istedik olmadı bi türlü.çok güzel biyermiş.iyi eğlenceler sana
GUNAYDIN HERKESE
BENIM KIZDA DISARDAN HIC HOSLANMIYOR BEBEK ARABASINA ALISTIRAMIYORUM BI TURLU. çıldırcam bende bu durumdan. bebek dedıgın bebek arabasında uyur anlayamıyorum neden boyle oldugunu. gobek bagı benımde evde atacam dısarı bende cozum olacaksa:))) cozum onerısı olan var mııııı?
bı de benımkı hıc yalnız dırmuo ne ana kucakları ne salıncaklar ne donenceler aldım ama yok yok.. sızınkılerde boyle mı?
aa hadi ya çok erken ya gaz bitti derken şimdide diş bizimkininde salyalar akıyo sürekli eller ağızdadün doktora gittik.alerji testinde hormonları cok yüksek cıktı.fındık fıstık ceviz alerjisi varmış.astım riskinden dolayı 3 ay surup kullanacak kuzucum.
ellini agzına götürmesi bi de cok tükürüklenmesinin sebebi diş çıkartmasıymıs.daha dogrusu kasınması bu aylarda baslarmıs ama dişi 2 ay sonrada cıkartabilirmiş
cnm benim sölemiştim ya gidebilirim die belli değildi sonunda karar verdim temmzda gitçeğimi sölemiştim bak benanber tuba da gellebilirmiş sende gel ya süper olurkız sultan amasraya gitmeden önce niye haber vermedin bizde ayarlama yapardık..
şimdi kalmış ben gidiyorum diyosun...
bende nilüferdeyim cnmsengün bursada hangi semttesiniz?ben nilüferdeyim
bizimki de sabah anakucağında yatarken ıkınıyodu
sonra bi baktım ıkınırken ta anakucağının ucuna gelmiş düşcek nerdeyse
hemen resimledim tabi:)
zaten mamayla beslenio biliosun ben yavaş yavaş herşeyin tadına baktırmaya başlıorum(alerjik şeyler hariç tabii) 4. ayı bitince mamayı 1 yada 2 öğüne indirip sebze çorbaları meyve püreleri ev yapımı yoğurtlar muhallebi falan o şekilde beslemeye başliicam. zaten anne sütü almıyo mama da nereye kadar yani üzülüyorum
bende istiyorum da tattırmak doktorum biraz daha bekle dedi.4le 6ıncı ay arası zaten baslatıyolar meyve püresine falan.
üzülme canım ya sonucta keyfinden vermiyosun mamayı.sütün yetmediği için veriyosun.benim arkadasımın eşi 2 çocuğunuda hiç emzirmedi.direk mama.sebebi göğsü sarkmasın,coçuk acıkıp agladgında mamayı yardımcı kadını hazırlayıp yedirsin kendide rahat etsin diye.hiçemzirmedi yani.böle annelerde varklava: klava:
ayy kıyamammmm zeren biraz daha baskın bi bebek olacak sanırım zeynep daha mı uslu
bizimki de sabah anakucağında yatarken ıkınıyodu
sonra bi baktım ıkınırken ta anakucağının ucuna gelmiş düşcek nerdeyse
hemen resimledim tabi:)
valla öyle anasına benzeyen tek yönü gezgin olması herhalde:lepi:
kızlar babaya oğlan anneye benzer dediler ben ikisinide benzetemedim yahu kendime.
sizde durum ne
selam kızlar
dün zerenim kanepeden düştü çıldıracaktım nerdeyse bütün gecede huysuzluk yaptı nasıl korkmuş yavrum uykuya dalıyo iç çekerek sıçrıyo uyanıyo eşek kafam yaaaa çok kötü bi gündü
kızlar bizim oğlan artık akşamüstleri şeftali suyu yada elma suyu içiyo 10 kaşık falan bayılıo
zaten mamayla beslenio biliosun ben yavaş yavaş herşeyin tadına baktırmaya başlıorum(alerjik şeyler hariç tabii) 4. ayı bitince mamayı 1 yada 2 öğüne indirip sebze çorbaları meyve püreleri ev yapımı yoğurtlar muhallebi falan o şekilde beslemeye başliicam. zaten anne sütü almıyo mama da nereye kadar yani üzülüyorum
kızlar biz oyun halısı aldık oğlan çok sevdi çıldırdı hem zeka gelişimi için çok iyiymiş bi bakın isterseniz tiny love markası fotosu aşağıda ( bu arada o ayak görümcemin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?