2009 Nisan Anneleri buraya

valla biz 3.5 ay olduk ama dönmüyo daha ama yüzüstü yatrdgm zamn ayaklaryla kendini öne ittiriyoo ama tabi dikkatetmek gerekk

bizimki de sabah anakucağında yatarken ıkınıyodu
sonra bi baktım ıkınırken ta anakucağının ucuna gelmiş düşcek nerdeyse
hemen resimledim tabi:)

Günaydın kızlar

Demek gitmeye karar verdin.Ne kadar kalacaksın?Sen ordayken gidersek biz de ararım seni.

canım bugün çıkıcaz yola şimdilik 1 hafta die düşünüyorum ama 1 aya kadar kalabilirimde

saol cnm

benimkide öle valla.eskiden ana kucagında duruyodu simdi oda yok.en fazla kendi kendine 15 dakka oyalanıyo.illa yanında biri olcak konusacak beyefendiyle[/QUOTE]

aynen benim keremde öyle sürekli konuşçaksın artık ne sölüceğimi şaşırdım:))

aa hadi ya çok erken ya gaz bitti derken şimdide diş bizimkininde salyalar akıyo sürekli eller ağızda
:)

kız sultan amasraya gitmeden önce niye haber vermedin bizde ayarlama yapardık..

şimdi kalmış ben gidiyorum diyosun...
cnm benim sölemiştim ya gidebilirim die belli değildi sonunda karar verdim temmzda gitçeğimi sölemiştim bak benanber tuba da gellebilirmiş sende gel ya süper olur

sengün bursada hangi semttesiniz?ben nilüferdeyim
bende nilüferdeyim cnm

anaaam seni yaramaz kız seni
büyüdüler tabi kpır kıpır :))

bende bavul hazırlayacağıma oturmuş çene çalıyorum nepimm merak ediyorum burayı heheh

geçmiş olsun şenay..ya nasıl bakıyosun ikisine birden..ben çıldırırdım heralde..küçük bey ağlıyo daha bırakalı 8 dk oldu offf offffffffffffffff..

Kızlar ben 1 hafta yokum. Anneanne nin yanına gidiyoruz yazlığa. Oradan da 1-2 günlüğüne otele gitmek istiyoruz ama bakalım. Gidersek anlatırım otel maceramızı. Kendinize ve bebişlere çok iyi bakın.

Beni bekleyin anacığııımmmm!.. opuyorumnanaktan

yazmıs oldugunuz mesaj cok kısa diyo bende burayada bi yaziiim bari dedim kaydirigubbakcemile5

artık cok hareketliler.güzellik popoyu kaydıra kaydıra inmiş valla.yakında ordan inerde dikkat et annesi

kızlar biz oyun halısı aldık oğlan çok sevdi çıldırdı hem zeka gelişimi için çok iyiymiş bi bakın isterseniz tiny love markası fotosu aşağıda ( bu arada o ayak görümcemin)

Eklentiler

• $IMG_0265.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 52
Selam kızlar

valla öyle anasına benzeyen tek yönü gezgin olması herhalde:lepi:
kızlar babaya oğlan anneye benzer dediler ben ikisinide benzetemedim yahu kendime.
sizde durum ne

Ben kendime benzetmişim oğluşu.Her gören öyle diyor.:sm_cool:

Ah canım benim geçmiş olsun.

kızlar bizim oğlan artık akşamüstleri şeftali suyu yada elma suyu içiyo 10 kaşık falan bayılıo

Ben de içirmek istiyorum.Versem mi acaba az az?

Çiçek emzirmiyor musun artık?Yoksa az diye mi öyle söyledin?
Oyun halınız da çok güzelmiş.Can güle güle ya da tepine tepine kullansın.

kızlar biz oyun halısı aldık oğlan çok sevdi çıldırdı hem zeka gelişimi için çok iyiymiş bi bakın isterseniz tiny love markası fotosu aşağıda ( bu arada o ayak görümcemin)

güle güle kullansın can bey.
bizde bunun biraz değişiği var.görümcem vermişti.keremi bikackere koydum pek oralı olmadı.yakın zaman da denemedim belki şimdi keremde sever bi deneyim bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…