dilekcim bizim oğlan ortaya karışık olmuş hem bana hem babaya benziyo göz rengi benimkiyle aynı şuan dönmiicek gibi tabii inşallah:) babasıda açık kumral saçlar da ona benziyo
güle güle kullansın can bey.
bizde bunun biraz değişiği var.görümcem vermişti.keremi bikackere koydum pek oralı olmadı.yakın zaman da denemedim belki şimdi keremde sever bi deneyim bakim
keremde karısık. burnu ve aşağısı bana yukarısı babaya bnziyo.benim gözlerim yeşil.keremin şimdilik mavi ama yeşile dönecek gibi.
kızlar biz oyun halısı aldık oğlan çok sevdi çıldırdı hem zeka gelişimi için çok iyiymiş bi bakın isterseniz tiny love markası fotosu aşağıda ( bu arada o ayak görümcemin)
geçmiş olsun şebaycım zerene
bizim kızda aynı babası bu nisan bebekleri hep babaya benziyo o zaman ya ama gözleri aynı ben maşallah renkli olucak herhalde
bi dene bence kutusunda zeka gelişimi el motoru vücut çalışması falan bişiler yazıodu
eve gidince denicem canım
bende bencilce kendime benzesin istiyorum
dilekcim bizim oğlan ortaya karışık olmuş hem bana hem babaya benziyo göz rengi benimkiyle aynı şuan dönmiicek gibi tabii inşallah:) babasıda açık kumral saçlar da ona benziyo
selam kızlar
dün zerenim kanepeden düştü çıldıracaktım nerdeyse bütün gecede huysuzluk yaptı nasıl korkmuş yavrum uykuya dalıyo iç çekerek sıçrıyo uyanıyo eşek kafam yaaaa çok kötü bi gündü
Kızlar ben 1 hafta yokum. Anneanne nin yanına gidiyoruz yazlığa. Oradan da 1-2 günlüğüne otele gitmek istiyoruz ama bakalım. Gidersek anlatırım otel maceramızı. Kendinize ve bebişlere çok iyi bakın.
Beni bekleyin anacığııımmmm!.. opuyorumnanaktan
kızlar biz oyun halısı aldık oğlan çok sevdi çıldırdı hem zeka gelişimi için çok iyiymiş bi bakın isterseniz tiny love markası fotosu aşağıda ( bu arada o ayak görümcemin)
ben bu mektubu ilk bebegime yazmştım onu kaybednce sizinlede paylaşmak istdm ama tabi dünyalar güseli bi kızım var çok şükürr Bebegime mektup yazdgım 1ci oldum ama bebegimi kaybettim ne işe yararr Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
zamanlı zamansz beni terk eden umutlarım gibi sende beni terk ettin küçügüm oysa ne hayaller kurmuştum sennde içinde oldgun seni kucagıma alışımm saçlarını okşayışım yanaklarına ilk öpücügümü kondrdgum ilk adımlarında ellerini tutugmm...galiba hiç bir zamn yaşanmayacak bir duygu olarak kalacak içimdeee seni içmde öldüren zamna inatt hiç te adil olmayan bu dünyaya gözlerini açmamana seviniyorum aslındaaa sen o kadar masumkenn seni korumak için seni sevmem yetmeye bilirr sana anlatamzdm bazen görmen gereksedebazı şeylerii sadece bakmanla yetinmen gerektgini hayatın zorlugunu sana anlatamazdm minik ellerinle benm ellerimi tuttgn gibi başkalarınnkini tutamayacagınıı şeker tadında sana verdgm sevgiyi başkasınn sana zehir gibi tattracagınıı belkide senn bu acılarıı yaşamandan korktugum içnn senn sancını çekmiyorumm ben bebegimm biliyorum ki seni kollarıma aldgm gün bütün dünyam sen olacaksn acım tatlım herşeyim sensin..... ama yinede seninle gelecek bütün derdi gamı ve kederi özlüyorum ben bebegim dogmalıydn hayallerimin içinden sunmalıydm karşılıksz sevgimi sana sevgiyi dostlugu paylaşmayıı ögretmeliydmmm...... annen olmalıydmmm şimdi yitik bir hayalimsn sende terk ettin beni düşleyiptee gerçekleştremeyen hayallerim gibiiiii.... ama bilki annen seniii çok seviyor bebegimm coksekeriremsu
--------------------------------------------------------------------------------
dozkancım saol canm inşşşş
benanber canım emziriorum da çocuk boş memeyi emiyo resmen yani keyif için emio karnını doyuramaz memeden. yavaş yavaş tadına baktır ufak tefek seviolar tabi abartmadan çünkü çok ufacıklar daha ben 2 kaşık veriodum şimdi 10 kaşığa çıkardım 4. ay bittikten sonra bir öğünü sadece meyve püresi yada yoğurt falan olacak
kızlar bişey sorcam oğlum 2 gün sonra 3 aylık oluyor 6 nisanda doğmuştu kilosu 5700 sizce iimi yaaa..çok zayıf gelioo bana..yakında cadı kaynanam gelecek bakamamışsın der..sizinkilerin kilosu nasıl..günde 2 kez mama diğer öğünler anne sütü veriorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?