2009 Nisan Anneleri buraya

dilekcim bizim oğlan ortaya karışık olmuş hem bana hem babaya benziyo göz rengi benimkiyle aynı şuan dönmiicek gibi tabii inşallah:) babasıda açık kumral saçlar da ona benziyo

keremde karısık. burnu ve aşağısı bana yukarısı babaya bnziyo.benim gözlerim yeşil.keremin şimdilik mavi ama yeşile dönecek gibi.

benanber canım emziriorum da çocuk boş memeyi emiyo resmen yani keyif için emio karnını doyuramaz memeden. yavaş yavaş tadına baktır ufak tefek seviolar tabi abartmadan çünkü çok ufacıklar daha ben 2 kaşık veriodum şimdi 10 kaşığa çıkardım 4. ay bittikten sonra bir öğünü sadece meyve püresi yada yoğurt falan olacak

güle güle kullansın can bey.
bizde bunun biraz değişiği var.görümcem vermişti.keremi bikackere koydum pek oralı olmadı.yakın zaman da denemedim belki şimdi keremde sever bi deneyim bakim

bi dene bence kutusunda zeka gelişimi el motoru vücut çalışması falan bişiler yazıodu

keremde karısık. burnu ve aşağısı bana yukarısı babaya bnziyo.benim gözlerim yeşil.keremin şimdilik mavi ama yeşile dönecek gibi.

bende bencilce kendime benzesin istiyorum

çiçek oyun halısı çok güselmş cıvıl cıvıl güle güle kullansın canm ya bu arda şeftali falan gaz yapmıyomuu bende yeirmek istedm ama gaz yapıyo diye yedrmdm benmki kayısıyı çok seviyo

kızlar biz oyun halısı aldık oğlan çok sevdi çıldırdı hem zeka gelişimi için çok iyiymiş bi bakın isterseniz tiny love markası fotosu aşağıda ( bu arada o ayak görümcemin)

çok güzelmiş güle güle kullansın.biz de bugün eşimle netten mini hamak baktık küçük hanım gündüz dondolinosunda yatağında ayakta hiçbiyerde uyumuyor son günlerde.koyuyoruz kendi battaniyesine sallıyoruz eşimle eski usül bitek öyle rahat edio çığlık ata ata ağlamasını hemen kesiyor bende hamak alsak dedim araştırdık ama fiyatlarıda 120 150 arası az da değil dondolinosu ana kucağı bebek arabasına falan dünya kadar para verdik ama hiçbirini sevmedi bunuda sevmezse diye korkuyorum

bi dene bence kutusunda zeka gelişimi el motoru vücut çalışması falan bişiler yazıodu

eve gidince denicem canım

bende bencilce kendime benzesin istiyorum

.9 ay taşı ,doğduktan sonra en büyük yük yine bizde. bize benzesinler tabi ya.kerem ilk doğduğunda aynı ben di.kayılvalidem kendinin aysını doğurdun aferin sana diyodu.ama artık babasına benziyo karışık işte :teytey:

kızlar bişey sorcam oğlum 2 gün sonra 3 aylık oluyor 6 nisanda doğmuştu kilosu 5700 sizce iimi yaaa..çok zayıf gelioo bana..yakında cadı kaynanam gelecek bakamamışsın der..sizinkilerin kilosu nasıl..günde 2 kez mama diğer öğünler anne sütü veriorumm..

kızlar benim oğlum çok afacan bişey oldu yaaa..meme emerken resmen oyun ediyo memeyi ağzına alıp alıp çıkarıoo sonra gözümün içine bakıp bakıp gülüo çok tatlı çokkk..

bide çok irkiliyo sese karşı çok duyarlı azcık yüksek bi sesde bile korkup ağlıo sizinkilerde öylemi..

croxilex canım kilosu
ii bence benm kızımda 3 aylıkken 5 700 zayıf degiller bence benm cadı da aynısını yapıyoo emerken kafasını çeviriyo 2 dk sonra bi daha emiyo oyun oynuyolar birde emerken biri konşsunmemeyi bırakıp sese yöneliyo

off kızlar ya bugn ne sıkıcı bi kaç dügün vardı ama bizim sıpadan dolayı gidemdm huysuzlanırsa diye ama çok sıkıldm

ben bu mektubu ilk bebegime yazmştım onu kaybednce sizinlede paylaşmak istdm ama tabi dünyalar güseli bi kızım var çok şükürr Bebegime mektup yazdgım 1ci oldum ama bebegimi kaybettim ne işe yararr Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

zamanlı zamansz beni terk eden umutlarım gibi sende beni terk ettin küçügüm oysa ne hayaller kurmuştum sennde içinde oldgun seni kucagıma alışımm saçlarını okşayışım yanaklarına ilk öpücügümü kondrdgum ilk adımlarında ellerini tutugmm...galiba hiç bir zamn yaşanmayacak bir duygu olarak kalacak içimdeee seni içmde öldüren zamna inatt hiç te adil olmayan bu dünyaya gözlerini açmamana seviniyorum aslındaaa sen o kadar masumkenn seni korumak için seni sevmem yetmeye bilirr sana anlatamzdm bazen görmen gereksedebazı şeylerii sadece bakmanla yetinmen gerektgini hayatın zorlugunu sana anlatamazdm minik ellerinle benm ellerimi tuttgn gibi başkalarınnkini tutamayacagınıı şeker tadında sana verdgm sevgiyi başkasınn sana zehir gibi tattracagınıı belkide senn bu acılarıı yaşamandan korktugum içnn senn sancını çekmiyorumm ben bebegimm biliyorum ki seni kollarıma aldgm gün bütün dünyam sen olacaksn acım tatlım herşeyim sensin..... ama yinede seninle gelecek bütün derdi gamı ve kederi özlüyorum ben bebegim dogmalıydn hayallerimin içinden sunmalıydm karşılıksz sevgimi sana sevgiyi dostlugu paylaşmayıı ögretmeliydmmm...... annen olmalıydmmm şimdi yitik bir hayalimsn sende terk ettin beni düşleyiptee gerçekleştremeyen hayallerim gibiiiii.... ama bilki annen seniii çok seviyor bebegimm coksekeriremsu

--------------------------------------------------------------------------------

dilekcim bizim oğlan ortaya karışık olmuş hem bana hem babaya benziyo göz rengi benimkiyle aynı şuan dönmiicek gibi tabii inşallah:) babasıda açık kumral saçlar da ona benziyo

işallah dönmez gözleri ama bence saçlarıda annesi gibi koyu olsa o gözler ayrı bi güzel görünür yahu tabi babaya haksızlık olacak ama naapalım annesi güzelllllllllll.

çok geçmiş olsun canım.korkmuştur tabi canım ondan sıçrar uykusunda ağlar oyyy kıyamam .

merakla bekliyoruz maceralarınızı anacım hadi iyi tatiller.

kızlar biz oyun halısı aldık oğlan çok sevdi çıldırdı hem zeka gelişimi için çok iyiymiş bi bakın isterseniz tiny love markası fotosu aşağıda ( bu arada o ayak görümcemin)

ama görümcen niye halıya basıyooooooooo. bebek o halıda dönerse oralara ağzı gelirseeeeeeeee noolacak . ayy ben biraz cadı oldum galiba heheh

ama olmazki sen beni ağlattın yahu.
ama bak hayal olarak kalmamış o güzel duyguları
tatlı kızında doya doya yaşıyacaksın inşallah.

dozkancım saol canm inşşşş

ya şimdi fotolara baktım sen bildiğimiz çirozsun yahu.
bundan sonra kilo tartışmalarına katılma yakalamıyım çok kıskandım yaaa.

bu sıcakta şimdi ütü yapılırmı öff sabahtan beri erteliyorum ama kaçış yok
korkunun ecele faydası yok gidip ütü yapayım belki terler iki gram kilo veririm
görüşürüz kızlarrr.

kızlar verrsnz dert etmeyin size tavsiyem sabah kahvaltıdan önce ılık su için faydasını görrsnz gömş varsada sabahları mekik çekin

ya bunlar hazır myve suları değil dimi kendiniz sıkıyosunuz herhalde ?

canım benim kızımsda 6 nisan doğumlu 3 gün önce 6000 gr çıktı dr ayına göre süper dedi iyiymiş kilosu her ay 1 kilo alırdı ama bu ay 450 gr almasına rağmen dr artık yvaslar kilo alımı normal dedi senink,de iyi demekki üzülme ben sadece emziriyorum bu arada

kızlar günaydın geçmişi okumadan önce şunu sorayım sabah kızımın altını aldım yeşil bir su çıktı resmen yeşil çok yediği zaman mı oluyordu bir de sarı ve sulu kakası normal yani ama arada tanecikler var mercimek büyüklüğünde bu da normal mi???
daha önce de 2 ay önce falan yeşil yapmıştı ondan sonra kakası değişmişti resmen koyulaşmıştı acaba değişlik mi olucak yine??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…