2009 Nisan Anneleri buraya

hemen acil tarafından sorumu sorayım kızlar.......bebeğime aptamil1 kullanıyorum 120 cc içen bebek son 1 haftadır 90 cc yi bile biteremiyor sizce mamadan kaynaklanabilir mi.....ve siz hangi mamaları kullanıyorsunuz.....

hemen acil tarafından sorumu sorayım kızlar.......bebeğime aptamil1 kullanıyorum 120 cc içen bebek son 1 haftadır 90 cc yi bile biteremiyor sizce mamadan kaynaklanabilir mi.....ve siz hangi mamaları kullanıyorsunuz.....

cnm bende aptamil conformil kullanıyorum ama sanki benim kızımda son 1-2 haftadır eskiye göre daha az yiyo bende onu farkettim ama nedenini bilmiyorum..

canım bebeğin üşütmüş snaırım dikkat et hem yeşil hem ishal olmuş hemen doktorunu aramalısın bence. geçmiş olsun bu arada.

cnm bende aptamil conformil kullanıyorum ama sanki benim kızımda son 1-2 haftadır eskiye göre daha az yiyo bende onu farkettim ama nedenini bilmiyorum..

kızlar bende aptamil kullanıodum ama bizimki yememeye reddetmeye başladı doktoru aradım aptamil milumil önerdi bizimki bayıla bayıla yiyo. içeriği aynı ama tadı güzelmiş bunun

canım bebeğin üşütmüş snaırım dikkat et hem yeşil hem ishal olmuş hemen doktorunu aramalısın bence. geçmiş olsun bu arada.

oof sanırım haklısın çiçek yaa dün sahile gittik ilk defa ama denize sokmadım biz gitmeden önce çok sıcakmış ama biz gittiğimizde acaip rüzgar vardı sardım sarmaladım ama yinede üşütmüşüz yaa çok giydirsen alıştırma hep hasta olur diyolar az giydirsen üşütüyo neyse cnm 2. 3. kakasına da bakayım da devam ederse dr u arayayım

slm kızlar, dün dr.a gittik oğluşum 5.250 olmuş 2 ay 1 hftlık dr.çok kilo almış 3 aylık kiloda dedi, rota virüsünü yaptırdık 134 tl yalnız 2.doz da yapılacak eylülde sizler yaptıracakmısınız ? bir de bebişimin ağzında pamukçuk olmuş dedi damla veya karbonatlı suyla temizle dedi böyle bir durumla karşılaşıyormusunuz?
birde kuıllananlar için diyorum gaz ilacı kullanıyormusunuz dedi yok dedim iyi çünkü onlarda kanser riski var dedi kullananlar bebişlerimiz için biraz daha az kullansın diye uyarmak istedim.

çiçeek hala aynı devam ediyo kakamız yeşil ve hergün akşam 1 kere yapan çocuk 2 kez yaptığı şimdiden ( ilk ishalimizi oldu sanırım şimdi dr u arasam bekle günde 4-5 kez yaparsa ishaldir dicek di mii

çiçeek hala aynı devam ediyo kakamız yeşil ve hergün akşam 1 kere yapan çocuk 2 kez yaptığı şimdiden ( ilk ishalimizi oldu sanırım şimdi dr u arasam bekle günde 4-5 kez yaparsa ishaldir dicek di mii
evet cnm öyle diyecek ben dün dr sordum 5-6 sefer normal dedi, mama veriyorsan suyu ihmal etme su kaybı olur vücutta şimdi bi de sıkı sıkı giydir bişeycik kalmaz bizde de öyle olmuştu ayaklarını karnını sıkıca giydirdim sabaha bişeyciği kalmamıştı

çok saol canım aynı şekilde bende ayda 1 kilo almasını beklerken daha az alımıştı o yüzden sorayım dedim..bizim dr fazla iyimserde herşeye normal diyo beni gıcık ediooo..

aynı şekilde kızlar benim oğlumdada bu günlerde bi iştahsızlık var..mama içerken pek problem yok ama emerken sürekli bırakıyo az az emiyo sıcaktan mı rahatsız oluyolar acaba???:uhm:

kızlar bide ben çoğunluk emziriyorum 2 defa mama veriyorum ya su versemmi acaba bi kaç kaşık???

allah alllaah noluyo bebelere ben mama vermiom ama benim kızda 1 haftadır az emiyo bırakıyo önceden saldırıdı şimdi gönülsüz gönülsüz az emiyo bende alamadım annem artık doyma hissini biliyo ondandır önceden anlamazlardı dedi biraz mantıklı geldi

canım benim oğluşta pamukçuk olmadı ama olmasın canı acır diye haftada 2 kere falan kaynamış soğumuş suya karbonat koyup gazlı bezle ağzını siliyorum bide emzirdikten sonra göğüsleri yıamak lazım süt kuruyup mikrop bulaştırıyomuş bebeklerin ağzına yapmanın zararı yok ben hep yapıyorum doğumdan beri

[

kızlar bide ben çoğunluk emziriyorum 2 defa mama veriyorum ya su versemmi acaba bi kaç kaşık???[/QUOTE]

ben geçen güniğne olmakzorunda kaldımsadece 1 gün mama verdik su vermedim ama çok düşündüm vereyim mi diye ama eğer düzenli olarak hem meme hem mama veriyosan bence gerekmez sütteki su yeter
insan acayip vicdan azabı duyuyo versem mi vermesem mi allahtan en hep emziriyorumda şuan su gerekmiyo

kızlar biz oyun halısı aldık oğlan çok sevdi çıldırdı hem zeka gelişimi için çok iyiymiş bi bakın isterseniz tiny love markası fotosu aşağıda ( bu arada o ayak görümcemin)

biz oyun parkı almıştık chicconun onunda böle oyuncakları üsttüne konup oynayacağı aparatı var siyah beyaz zebrası var oyuncaklarında ilk onu gördü renkleri seçemiyolar daha yeni yeni başlıyolar renkleri görmeye ondandır nasıl çırpınıyo tabi yorulup bitap uyuyo ardından:)
bide ikeada oyun halısı var ondan almıştık onun üzerinde bi kasaba gibi yollar evler falan var tabi büyüünce şeritlerde araba sürecek inşallah
yolunuz düşerse bakarsınız 50 tl falan bişey

selam arkadaşlar ..nasılsınız benim bugun hiçbirşey yapasım yok...valla kızım da kafayı kaldıramıyor habire uyuyor ..gğzel bir şey ama endişelendim şimdi durmayan cocuk şimdi uyuyor...acaba ikimizde hasta mı olacaz yahu...

mrh nısan annelerı ben mayıs anneleri topındeydım kanguru kullananların yardımına ihtıyacm var kanguru alcaz chıcconunkıler bayagı ıyı gıbı ama craftın bı modelıde boyun desteklı falan fıyatıda cok daha ucuz
kanguru kullananlar tavsıyelerınızı beklıyorum netten sıparıs vercez aksama da

kızlar yaa benim kız uyuyoo sürekli yıkadık hala uyucam diye uğraşıyoo havalar çook sıcak ondan galiba

bırak uyusun anacım artık 3 ay oldular uykuları düzenleniyo gazları yokk ooh uyusunda büyüsün

biz kullanmıyoruz gaz ilacını zaten artık canım uyardığın için sağol sonuçta ilaç zaten yazık bebelere. bu arada kilosuna takma kafayı bizimki 7 kilo 3 ayını bitiricek salı günü

canım yaa kıyamam üzülme amam bunlar bebek sonuçta bööle şeyler olucak onlar büyürken onları herşeyden koruyamayız hep illaki arada gözden kaçtıı zamanlar olacak. sen onu sıcak tut annesi o iyileşir

ya o ikeadaki halıyı görmüştük eşimle çok beğendik ama almadık biraz daha büyüsün alıcaz süper bişey bencede

(( kızlaarr çok fena ishal olmuş kızım gaz çıkarırken bile kaçırıyo sürekli ateşi de 38.2 oldu mikrobik sanırım calpol verdim soydum beziyle yatıyo şimdi yavrum gözünü açamıyo halsizlikten daha da kötüsü bezinde kırmızı bi leke vardı dr tahlil ettirin dedi ama bugün pazar ve akşam heryer kapalı parazit gibi bişey olabilir dedi( allhım inşallah bir an önce geçer o ööle baygın yatınca çoook kötü oluyorum dr bi de ishal için mama adı söyledi eşim şimdi nöbetçi eczane arıyo ve her eczanede de yook ooof dua edin de atlatalım bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…