hemen acil tarafından sorumu sorayım kızlar.......bebeğime aptamil1 kullanıyorum 120 cc içen bebek son 1 haftadır 90 cc yi bile biteremiyor sizce mamadan kaynaklanabilir mi.....ve siz hangi mamaları kullanıyorsunuz.....
kızlar günaydın geçmişi okumadan önce şunu sorayım sabah kızımın altını aldım yeşil bir su çıktı resmen yeşil çok yediği zaman mı oluyordu bir de sarı ve sulu kakası normal yani ama arada tanecikler var mercimek büyüklüğünde bu da normal mi???
daha önce de 2 ay önce falan yeşil yapmıştı ondan sonra kakası değişmişti resmen koyulaşmıştı acaba değişlik mi olucak yine??
hemen acil tarafından sorumu sorayım kızlar.......bebeğime aptamil1 kullanıyorum 120 cc içen bebek son 1 haftadır 90 cc yi bile biteremiyor sizce mamadan kaynaklanabilir mi.....ve siz hangi mamaları kullanıyorsunuz.....
cnm bende aptamil conformil kullanıyorum ama sanki benim kızımda son 1-2 haftadır eskiye göre daha az yiyo bende onu farkettim ama nedenini bilmiyorum..
canım bebeğin üşütmüş snaırım dikkat et hem yeşil hem ishal olmuş hemen doktorunu aramalısın bence. geçmiş olsun bu arada.
evet cnm öyle diyecek ben dün dr sordum 5-6 sefer normal dedi, mama veriyorsan suyu ihmal etme su kaybı olur vücutta şimdi bi de sıkı sıkı giydir bişeycik kalmaz bizde de öyle olmuştu ayaklarını karnını sıkıca giydirdim sabaha bişeyciği kalmamıştıçiçeek hala aynı devam ediyo kakamız yeşil ve hergün akşam 1 kere yapan çocuk 2 kez yaptığı şimdiden( ilk ishalimizi oldu sanırım şimdi dr u arasam bekle günde 4-5 kez yaparsa ishaldir dicek di mii
çok saol canım aynı şekilde bende ayda 1 kilo almasını beklerken daha az alımıştı o yüzden sorayım dedim..bizim dr fazla iyimserde herşeye normal diyo beni gıcık ediooo..canım benim kızımsda 6 nisan doğumlu 3 gün önce 6000 gr çıktı dr ayına göre süper dedi iyiymiş kilosu her ay 1 kilo alırdı ama bu ay 450 gr almasına rağmen dr artık yvaslar kilo alımı normal dedi senink,de iyi demekki üzülme ben sadece emziriyorum bu arada
cnm bende aptamil conformil kullanıyorum ama sanki benim kızımda son 1-2 haftadır eskiye göre daha az yiyo bende onu farkettim ama nedenini bilmiyorum..
slm kızlar, dün dr.a gittik oğluşum 5.250 olmuş 2 ay 1 hftlık dr.çok kilo almış 3 aylık kiloda dedi, rota virüsünü yaptırdık 134 tl yalnız 2.doz da yapılacak eylülde sizler yaptıracakmısınız ? bir de bebişimin ağzında pamukçuk olmuş dedi damla veya karbonatlı suyla temizle dedi böyle bir durumla karşılaşıyormusunuz?
birde kuıllananlar için diyorum gaz ilacı kullanıyormusunuz dedi yok dedim iyi çünkü onlarda kanser riski var dedi kullananlar bebişlerimiz için biraz daha az kullansın diye uyarmak istedim.
kızlar biz oyun halısı aldık oğlan çok sevdi çıldırdı hem zeka gelişimi için çok iyiymiş bi bakın isterseniz tiny love markası fotosu aşağıda ( bu arada o ayak görümcemin)
kızlar yaa benim kız uyuyoo sürekli yıkadık hala uyucam diye uğraşıyoo havalar çook sıcak ondan galiba
slm kızlar, dün dr.a gittik oğluşum 5.250 olmuş 2 ay 1 hftlık dr.çok kilo almış 3 aylık kiloda dedi, rota virüsünü yaptırdık 134 tl yalnız 2.doz da yapılacak eylülde sizler yaptıracakmısınız ? bir de bebişimin ağzında pamukçuk olmuş dedi damla veya karbonatlı suyla temizle dedi böyle bir durumla karşılaşıyormusunuz?
birde kuıllananlar için diyorum gaz ilacı kullanıyormusunuz dedi yok dedim iyi çünkü onlarda kanser riski var dedi kullananlar bebişlerimiz için biraz daha az kullansın diye uyarmak istedim.
çiçeek hala aynı devam ediyo kakamız yeşil ve hergün akşam 1 kere yapan çocuk 2 kez yaptığı şimdiden( ilk ishalimizi oldu sanırım şimdi dr u arasam bekle günde 4-5 kez yaparsa ishaldir dicek di mii
biz oyun parkı almıştık chicconun onunda böle oyuncakları üsttüne konup oynayacağı aparatı var siyah beyaz zebrası var oyuncaklarında ilk onu gördü renkleri seçemiyolar daha yeni yeni başlıyolar renkleri görmeye ondandır nasıl çırpınıyo tabi yorulup bitap uyuyo ardından:)
bide ikeada oyun halısı var ondan almıştık onun üzerinde bi kasaba gibi yollar evler falan var tabi büyüünce şeritlerde araba sürecek inşallah
yolunuz düşerse bakarsınız 50 tl falan bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?