(( kızlaarr çok fena ishal olmuş kızım gaz çıkarırken bile kaçırıyo sürekli ateşi de 38.2 oldu mikrobik sanırım calpol verdim soydum beziyle yatıyo şimdi yavrum gözünü açamıyo halsizlikten daha da kötüsü bezinde kırmızı bi leke vardı dr tahlil ettirin dedi ama bugün pazar ve akşam heryer kapalı parazit gibi bişey olabilir dedi ( allhım inşallah bir an önce geçer o ööle baygın yatınca çoook kötü oluyorum dr bi de ishal için mama adı söyledi eşim şimdi nöbetçi eczane arıyo ve her eczanede de yook ooof dua edin de atlatalım bir an önce
deniz ben buralardayım habersiz bırakma beni çok üzüldüm yaaa
ayy kıyamam o bıdığa.
çok geçmiş olsun denizcim.
umarım ateşi düşer ve çabucak iyileşir bebişin.
kızlar biz oyun halısı aldık oğlan çok sevdi çıldırdı hem zeka gelişimi için çok iyiymiş bi bakın isterseniz tiny love markası fotosu aşağıda ( bu arada o ayak görümcemin)
(( kızlaarr çok fena ishal olmuş kızım gaz çıkarırken bile kaçırıyo sürekli ateşi de 38.2 oldu mikrobik sanırım calpol verdim soydum beziyle yatıyo şimdi yavrum gözünü açamıyo halsizlikten daha da kötüsü bezinde kırmızı bi leke vardı dr tahlil ettirin dedi ama bugün pazar ve akşam heryer kapalı parazit gibi bişey olabilir dedi ( allhım inşallah bir an önce geçer o ööle baygın yatınca çoook kötü oluyorum dr bi de ishal için mama adı söyledi eşim şimdi nöbetçi eczane arıyo ve her eczanede de yook ooof dua edin de atlatalım bir an önce
Çiçek biz de egzersiz arkadaşı almıştık,onda da tepede ayna ve oyuncak var,müzikleri çalınca sanki dans ediyor gib.ama birşey soracağım Can elini yukarı atıp oyuncakları yakalamaya çalışıyor mu,bizim kız da tık yok da,onun için de mi erken daha?Merak ettim,yapabiliyorlar mı die.
Canım ya ,çok üzüldüm inş tahlil sonucu iyi çıkar.
kızlar ateş düştü yaa bi badi giydireyim di mi artık üşütmesin bu seferde camlar açık çünkü
deniz bol bol emzirmeye devam et netde öyle yazıyor kusması da var mı ki ?
netde araştırdım da kanlı ishal diye dizanteri gibi de olabilir veya bağırsaklarda mikrobikte olabilir diye yazıyor, eğer mama kullanmıyorsa sık sık emzirmek mama kullanıyorsa da ishal önleyici mamaları kullanın diye yazıyor endişelenme inş.sonuçlar temiz çıkacak dr.arasaydın tekrardan en azından ne yapman gerektiğini söylerdi.yok cnm çok şükür hiç kusmadı
kanlı ishal ne ki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?