2009 Nisan Anneleri buraya

yaaa çok üzüldüm kıyamam onada sanada yaaa senağlama keşke acile falan götürseniz canım ateşini devamlı kontrol et bak çok fena oldum şimdi!!!!!

ayy kıyamam o bıdığa.
çok geçmiş olsun denizcim.
umarım ateşi düşer ve çabucak iyileşir bebişin.

çiçeekkk 38.2 1 saat önceydi şimdi calpol den sonra ölçtüm 36.9 a düşmüş çook şükür allahım çıkmaz inşallah bir daha sanırım vücutta ki mikrobu atıyomuş ateş çıkınca inşallah öyledir ama halsizlik devam su kaybediyo tabi neyse şimdi önemli olan laboratuar sonucu

kızlar biz oyun halısı aldık oğlan çok sevdi çıldırdı hem zeka gelişimi için çok iyiymiş bi bakın isterseniz tiny love markası fotosu aşağıda ( bu arada o ayak görümcemin)

Çiçek biz de egzersiz arkadaşı almıştık,onda da tepede ayna ve oyuncak var,müzikleri çalınca sanki dans ediyor gib.ama birşey soracağım Can elini yukarı atıp oyuncakları yakalamaya çalışıyor mu,bizim kız da tık yok da,onun için de mi erken daha?Merak ettim,yapabiliyorlar mı die.

Canım ya ,çok üzüldüm inş tahlil sonucu iyi çıkar.

denizcim daha sık emzir su kaybedio doğru söölüosun yada kaynamış su ver güzelcim sevindim ateşinin düşmesine Allah korusun çok küçükler kıyamam

canım ben bizimkinin parmakllarını açıp oyuncağı sıkıştırıodum geçen haftlarda sonunda kendi yakalamyı öğrendi hemen ağzına götürüo ama

ya aslında Miray da yatağından kaldırırken altındaki yastığı tutup onunla birlikte kalkıyor,ya da koltukta yatarken altına çarşaf seriyorum,onu falan topluyor üstüne,ama herhalde o oyuncaklarla nasıl oynanacağını anlayamadı yavrummm:ecrin_bebek:

inşallah kızlar ya hiç bi yerde laboratuar yok şimdi sabahı beklicez ama aynı şekilde kanlı geliyo kakası hala (

oof eşim şimdi özel hastaneye gidiyo orda tahlil ettirebilir mi ki bu saatte :uhm:
kontrol etmez olur muyum cnm yaa bana uyku yok bu gece kızımın başındayım sabaha kadar :çok üzgünüm:

yok cnm çok şükür hiç kusmadı
kanlı ishal ne ki ???
netde araştırdım da kanlı ishal diye dizanteri gibi de olabilir veya bağırsaklarda mikrobikte olabilir diye yazıyor, eğer mama kullanmıyorsa sık sık emzirmek mama kullanıyorsa da ishal önleyici mamaları kullanın diye yazıyor endişelenme inş.sonuçlar temiz çıkacak dr.arasaydın tekrardan en azından ne yapman gerektiğini söylerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…