yok cnm çok şükür hiç kusmadı
kanlı ishal ne ki ???
çook şükür özel hastanede bakıyolarmış 24 saat ama kakasının yarım saati geçmemesi gerekiyormuş şimdi tekrar yapmasını bekleyip götürcez girebilirsem haber veririm sizede oof iyiki siz varsınız kızlar evde tek başıma delircektim yoksa
aradık kızlar dr u tahlil olmadan o da bişey diyemiyo işte şimdi ishal önleyici mama vermeye başlıcam bende baktım kanlı ishali okuyordum şimdi..mikrop ağız yoluyla girer suyla bulaşanlar daha ağır seyreder yazıyo zaten mamanın içinde ki su dışında başka yerden alamaz o zaman ama hep kaynamış memba suyu içiyo..o kadar temizliğine dikkat ederken sakınan göze çöp batar misali işte 10 günlük tedavisi varmış ilaç tedavisi bu arada teşhisi de koymuş oldum ama kendi kendime
yok yok sakin ol kuzum sen bebiş iyi olacak Allahın izniyle. ya öyle bi dünyada yaşıoruz ki heryer mikrop biz sakınsakta havada uçuo bunlar yazık bebekciklere
selam kızlar...yorgunluktan ölüyorum kızım sabahtan beri durmaksızın ağlıyor bağırsaklarındaki mikrop temizlendi diye ilacı bıraktık 2 3 gün önce yine başladı çığlık çığlığa ağlamalar
dinozzo umarım kötü bişeyi yoktur benim kızıma 2 kere nüksetti bu allahın belası mikroplar doktorda havadan yada sudan kapmıştır yada elini emiyorsa ordan dedi ben hiç mama vermiyorum sudan kapamaz (yıkanırken ağzına kaçan sudan olabilir ama) ellerini emiyor deli gibi eldiven takınca sıcaklıyor istemiyor elini ağzından çekincede bi ağlayışı var iki mahalle öteden duyulur
fitil verdim şimdi uyudu.kızımın kakasında hiç kan görmedim ama mikrop varken sümüksü bazen sarı bazen yeşil hatta bazen karışık bile oluyordu birde küçük parçacıklar vardı kakasında.doktor bu mikropun çok can yaktığını söylemişti.2 kez 1 er hafta 1 kez de 10 gün ilaç kullandık yani nerdeyse 1 aydır uğraşıyorum ben bu mikropla hijyen manyağı oldum ama nafile
off ne çok yazdım sıktım sizide...
ayy canım yaa size de çok geçmiş olsun minicik şeyler canı acımasın onların. ben gece yatarken hep şöyle dua ediyorum Allahım ona vereceğin hastalığı kazayı belayı benim başıma ver diyorum. onlara bişey olmasın
cnm bizimkinin kakasında da parçalar var hem sarı hem yeşil de yapıyo dediğin gibi ama hiç huysuzluğu yok aksine gözünü açamıyo,kendine gelsede iyi olsada ağlasa bağırsa keşkeselam kızlar...yorgunluktan ölüyorum kızım sabahtan beri durmaksızın ağlıyor bağırsaklarındaki mikrop temizlendi diye ilacı bıraktık 2 3 gün önce yine başladı çığlık çığlığa ağlamalar
dinozzo umarım kötü bişeyi yoktur benim kızıma 2 kere nüksetti bu allahın belası mikroplar doktorda havadan yada sudan kapmıştır yada elini emiyorsa ordan dedi ben hiç mama vermiyorum sudan kapamaz (yıkanırken ağzına kaçan sudan olabilir ama) ellerini emiyor deli gibi eldiven takınca sıcaklıyor istemiyor elini ağzından çekincede bi ağlayışı var iki mahalle öteden duyulur
fitil verdim şimdi uyudu.kızımın kakasında hiç kan görmedim ama mikrop varken sümüksü bazen sarı bazen yeşil hatta bazen karışık bile oluyordu birde küçük parçacıklar vardı kakasında.doktor bu mikropun çok can yaktığını söylemişti.2 kez 1 er hafta 1 kez de 10 gün ilaç kullandık yani nerdeyse 1 aydır uğraşıyorum ben bu mikropla hijyen manyağı oldum ama nafile
off ne çok yazdım sıktım sizide...
dinozzo geçmiş olsun canım ... sen içini ferah tut Allahın izniyle atlatır..Rabbim onlara öyle bir güc veriyorki yetişkinlerin dayanamayacağı şeyleri rahatlıkla atlatıyorlar... bizi habersiz bırakma...
cheveneburi sana da gecmiş olsun canım..size konulan teshiş neydi canım...
geçmiş olsun denizcim bebeğine üzüldüm canım ya inşallah sonuçlerı iyi çıkar canım benim
tuğbayada geçmiş olsun canım nedir bu pazrazitlerden çektiğiniz
sağolun kızlar..
bizim teşhis bağırsaklarda lökosit mikrobunun olduğu tane hesabı hem bu asalak mikroplar 7 tane vardı kızımda
böyle giderse yine tahlil yaptırmak zorundayız ağlayışının başka açıklaması yok çok uslu bi bebektir karnı tok altı temiz olunca gülücükler saçar ama 2 gündür hem bizi hem kendini mahfetti
çook şükür özel hastanede bakıyolarmış 24 saat ama kakasının yarım saati geçmemesi gerekiyormuş şimdi tekrar yapmasını bekleyip götürcez girebilirsem haber veririm sizede oof iyiki siz varsınız kızlar evde tek başıma delircektim yoksa
geçmiş olsun denizcim bebeğine üzüldüm canım ya inşallah sonuçlerı iyi çıkar canım benim
tuğbayada geçmiş olsun canım nedir bu pazrazitlerden çektiğiniz
kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi Deniz sana iyi geceler umarım çabucak atlatır minik
cnm sizde ateş yaptı mı bu?
chveneburi bebişine çok geçmiş olsun canım umarım bu sondur bidaha tekrarlamaz.
kızlar ya önceden bebeklerin yüzünü öpmeyin elini öpün diyoduk ama şimdi hep elleri
ağızlarında. güya iyilik olsun diye elini öpenlere öpme demek lazım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?