2009 Nisan Anneleri buraya

bakalım 1 kasımda kontrole gidiyorum, öğrenirim inşallah bu sefer. Gerçi benim için hiç farketmez ilk zaten kızım da yok oğlum da ...

bu arada benim ismim ebru değil selin. ebru sanatı ile uğraştığım ve sevdiğim için böle bir takma isim bulmuştum. yahoo grupta da tanınmayacağım diye açıklayayım dedim. s_ebru = selin a.s

selinay yaaaa sende mi öğrendin bi ben kaldım yaaaaaa
neyse tebrikler tutmadı bizim tahmin ama olsun hayırlısı bi 3 kasım gelsede bende öğrensem valla kız olursa havalara uçacam HAYIRLISI
4AY NERDEYSE BİTTİ geçen kontrolde göremedi doktor 13 haftaydı o zaman şimdi 18 haftalıkken gitcez hayırlısı bakalım
3KASIM
3KASIM....................................bekle bizi

eyşam şimdi heyecenla seni bekliyorum canım gösterir bebiş inşallah................

betül evet vajinal ağrıyı bende hissediyorum....ne yalan sölim karın ağrısına göre daha tedirgin edici ama yinede bildiğim için endişe etmiyorum....aslında ağrıdan çok baskılama gibi hissettiriyor kendini....

yorumcu :erkek dedi
urla :erkek dedi
doktor :erkek dedi
annesi de erkek dedi
bu durumda hayalleri suya düşen babamız oldu çünkü o kız diyodun heheheh

Bizimde
Urla : erkek
doktor : erkek
yorumcu :erkek
çin takvimi: erkek
Benim içgüdülerim : erkek
babamız :KIZ
BABAMIZ HALA İNANMIYOR :CüvCüv:

ebrarcım hadi hayırlısı bakalım inşallah son anda bi değişiklik yapmaz bebiş:)
ben de öğrensem artık...
çin tk: erkek
yorumcu:erkek (tam anlamasam da)
eşim: erkek
annem:kız
arkadaşlar da kız

ben de kız hissediyorum ama bakalım ne çıkcak yaramasımızz:)

Valla hepimiz için hayırlısı canım.Bizde eşimin hissetmesi veya kız olduğuna dair bir iddiası yok.Sadece şimdiye kadar eşimin ailesinde 5 kız torun benim ailemde 4 kız torun bende 3 kız kardeşiz o yüzden erkek ihtimali ona zor gibi geliyo.

anladım:) ebrarcım. hayırlısı artık... aslen antalya'lı mısınız. ben de finike ilçesinde büyüdüm:) çok severim oraları...

Kızlar merhaba,bu sitede olmama rağmen aranıza yenı katıldımm,hepinizi öpüyorum tek tek:1hug: 16. haftama gırdım ben de,cuma gunu cınsıyetını ınsallah ogrenıcez,kendımle aynı vakitte dogum yapacakları görmek çok güzell,insanın aklına bir cok sey gelıyor,fikir almak istiyor felan,göbişlere bakıyorumda masallah kocaman olmus hepsi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…