2009 Nisan Anneleri buraya

eşim şimdi götürdü laboratuara aramasını bekliyorum ( kızımın ateşi düşmüştü tekrar çıktı 38.1 şimdi de.bu arada nette okudum bu mikroplar kara sineklerin ayaklarıylada taşınıyomuş ellerine bir sinek konsa yetecek yani hasta olmaya..
asyacenk teşekkürler cnm sanada inşallah önemli bişey değildir

bu resmen sakınılan göze çöp batar olayı başka bişi deil üzerlerine titriyoruz mikrop kapıyorlar ya doktor mikrop kapmış deyince bi utandım bi üzüldüm anlatamam eşim die senin ne suçun var havayıda temizleyemezsin tamamen steril bi ortam yaratamayız zaten doğru da olmaz diyor ama işte insan üzülüyor.

ben zatüre başlangıcı olduğumda doktor annemin yanında bana vitaminsizsin dediğinde annem eve gelidiğimizde ağlamıştı ben çok gülmüştüm ona ama mikrop var diyen doktorun karşınsında onu anladım bide ben etli butlu kırmızı yanaklıyımdır çocukluğumdan beri :) ama gurur yapmış nasıl onun kızına vitaminsiz dermiş doktor :) beni bi yedirdi iyileşene kadar hala o zaman aldıım kiloları muhafaza etmekteyim :)

sinekler bu sene mutasyona uğramış gibiler bende geçen gün sivrisinekten zehirlendim panzehir iğne oldum oğluşumu emziremedim bu yaşıma kadar hiçolmadık şey oldu sanıırm hayvanlar garipleşiyo işimiz zor valla
sürekli korumak mümkün değil ama ben oğluşuma cibinlik yaptırdım uyurken bari kpruyım diye allah vermesin
inşallah ii haberlerini alırız

kızlar ben cıkıyorum ..dinozzo senden hayırlı haberler bekliyoz canım Allaha emanet ol..bu arada oslem hosgeldin kıııızzzz ozledik valla seni...

aynen bende ilk mikrobik sözünü duyunca çook kötü hissettim ama ne kadar dikkat ettiğimide biliyorum ama olacaksa oluyo işte
bu arada eşim aradı sonucu almış dr u aramış parazit yapmış demiş şurup vermiş günde 3 defa ( 1 haftaboyunca bir de iyi olana kadar ishal maması kullanıcaz önemli bişey değil gibi konnuştu dr ya inşallah doğrudur
ama sanırım farklı hastalıklar geldi bizim bebeklerin başına huysuzluğu yok ya da ateşten mi,ishalden mi halsiz bilmiyorum

hoşgeldin canım.
ya sen mersinde aman dikkatet orda çok sivrisinek oluyo diye biliyorum.
bak sineklerden bulaşıyomuş bi sürü mikrop.

tekrar geçmiş olsun canım en azından kısa zamanda bebek çok yıpranmadan tedaviye başlamış oldunuz artık biraz rahat ol.

kızlar hepinize iyi geceler ben kaçıyorum.
yarın 3 ayımızı dolduruyoruz doktorda randevumuz var.
bakalım bizim sıpa kaç kilo olmuş.

ya allahım ya,ben gelene kadar çıkmışınız hepınız,denızcım ınşallah ıyı haberler almışındır,hemen geçsın mınığın hastalığı ıyıleşsın bıdık,onlara bışıcıkler olmasın,ben bugün kene panığı yaşadım hemde mersınde 2 hastane kene dedı 2 sı değıl,kene dıyenler tıp fakültesıne yönlendırdıler,müşahede altına felan alıyorlarmış,tahlıller felan fılan hep gözümün önüne mınığım geldı,ayırma benı ondan rabbım dedım aklım hep ondaydı,yazmayacam gerısını aklımdan geçenlerın çünkü aklıma geldıkçe ağlıyorum,neyse tıp fakültesıne gıttık değıl et ben olmuş kanama yapmış onun ıçın rengı koyu dedıler,tam çıkışta hemşıre çektı bızı sız bıde devlet hast. gıdın dedı onada gıttık ordada kene değıl denınce rahatladık sayılır ama benım keneye benzeyen et benımı kanattılar,kızım uyandı sonra yazarım öpüldünüz

denizcim geçmiş olsun ya Allah acil şifa versin bebişine
özlemcim sana da geçmiş olsun canıım Rabbim korumuş.

herkeze günaydın!!!!

izin parası işini hallettim geçen cuma.

denizcim öslemcim çok geçmiş size...

Deniz bence de kendini daha fazla yıpratma,üzme,çok geçmiş olsun tekrar.
denizcim geçmiş olsun ya Allah acil şifa versin bebişine
özlemcim sana da geçmiş olsun canıım Rabbim korumuş.

kızlar çook teşekkürler hepinize ama teşhisi doğru koymuşuz çiçek demişti sanırım kanlı ishalmiş.dr mikrobik dedi ama ben sonuçlarda yazan mikrobun adını yazınca kanlı ishale neden old. netten öğrendim sabaha kadar ateşi çıktı biz düşürdük yine çıktı biraz daha iyiyim şimdi tek korkum daha kötüye gitmesi ama kötüde düşünmek istemiyorum
yavrum kaka yaparken acı çekiyo bitirincede yarım ağızla hala bize gülmeye çalışıyo oof çok zormuş anne olmak çok gçlü olmak gerekiyomuş

saol cnm işte şimdi ateşi 37 lerde ama kontrol etmeyip 1 saat bıraksan farkında olmadan fırlayabiliyo bi de baygın yatıyo sadece kaka yaparken inliyo yavrum şimdi hem ishal için şurup hemde ateş için içiyo hem ilaçlar hem su kaybı sanırım bu yüzden çok halsiz

Canım çok geçmiş olsun.Kısa zamanda atlatır inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…