herkeze günaydın!!!!
izin parası işini hallettim geçen cuma.
denizcim öslemcim çok geçmiş size...
Canım çok geçmiş olsun.Kısa zamanda atlatır inşaallah...
günaydın kızlar.....
deniz çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun inşallah.....hasta olan tüm bebeklere acil şifalar diliyorum
bebeişler için akika kurbanı kesecek olan varmıııı!!!
ya denizcim çok üzüldüm kıyamam ben ona baygın mı yatıyo minik kuş dikkatli ol aman!!
su kaybediyodur şimdi o!
en kısa zamanda iyileşir üzülme bebeklerin bağışıklık sistemi güçlüdür
kızlar kullandığınız mamaları yazarmısınız..
sanırım artık süt yetmicek bizim canavara!
stoklarda tükendi
alarm veriyoruz..
ben şimdi eve gidiyorum evdeki ler bitmiş...
yedekte mamada olsunn
hemen yazın
hasta bebişler geçmiş olsun bende bişey sorcam güzin ablalar:)cereni yüzünde kızarıklık oluyo sivri ısırmış gibi ama 5 dak sonra sönüyo geçiyo 3 gündür ara ara oluyo böyle ocu su toplamış gibi aslında su çiçeği gibi ama hemen geri geçiyo başka yerde cıkıyo geçio anlamadım bu ne sadece yüzünde var calpol verdim 3 gün önce ondan diye bi daha vermedim ama hala olup geçio böyle bişey duyan varmı
canım hangi mamayı kullanıosun keçi sütü bazlı olanıysa kullanma bebeklerin bazılarına ağır gelio bazı mamalar
olur cnm yediklerine dikkat et senin yediklerin sütden bebişe geçiyor ya ondan dolayı olur bazı anne sütleride çok yağlı olduğu için yapar.yk anam ben sadece emziriyorum anne sütünden alerji olurmu hiç
olur cnm yediklerine dikkat et senin yediklerin sütden bebişe geçiyor ya ondan dolayı olur bazı anne sütleride çok yağlı olduğu için yapar.
kızzzzzzzzzzzzzz deniz börülcesi nerelerdesin sen yahuuuuuuuuuuuuuu şükür kavuşturana
dinozzo canım çok geçmiş olsun
kız maşallah çabuk in 2 li haneler neyine yetmioda 3 lere geçtin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?