milupa aptamil kullan ama gazlı bebekse milupa conformil canım bağışıklık sistemini destekliyor bunlar
evet deniz şenayı seviyo börülce patlıcan diye:)
şenay bence çıldırdı en sonunda ıngaa ıngaaaaaaaa zillilerin elinde
amaaan hayatım rejim benim 40 kg zayıfladım bi kere ama alınıyo tekrar allahtan hamileyken 4 kg aldım ama karalıyım gen vercem
yani sadece salata yedim bazen salataya 1 kaşık ne yemek varsa ondan katıyordum o kadar kahvaltıda süzme yoğur salatalık domates okadar öğlen akşam salata 1yıl böyle gitti hiç ekmek unlu mamül yoktu 2 aydan sonra mide küçülüyo zor olmuyo aslında ama hafiften bırakınca 5 yılda aynısını tekrar aldım o kötü 3 lü hanelere yeni girdim ama yaaa bunalım oldum gene bananeee
oğlan bugün hiç durmuyo yaaa ilgilenemiom sizinle
ohhh be en sonunda bitirdim geçmişi...! sabahtan beri okuyorum, tabi arada 2 kez emir uyandı..sonuncusunda doyurdum oynadık yıkadım tekrar yedirdim şimdi uyudu..
dinozzo çok geçmiş olsun,allah acil şifalar versin..chveneburi başın sağolsun canım, allah sabır versin.
iyiki geçmişi okudum dedim ama araya emir girdikçe okuduğumu unuttum
kızlar ben emeli (geda) merak ediyorum...en son pınar hastaydı, ondan sonra girdi mi haberiniz var mı?
bu arada herkes çıkmış, yuh ya kırkta yılda bi fırsat buldum benim sıpadan onuda yalnız kaldım senağlama neyse sağlık olsun...
şirvancım buluşalım demişsin, valla banada buyrun gelin ne zaman isterseniz.benim evin ulaşımıda çok kolay hem pasta börek limitsiz kaydirigubbakcemile3 ama ben benim sıpayla çok çıkamıyorum, babası kılıklı ev kuşu benim oğlum...dışarı çıkacaksak tek bi şartla zaptedebiliyorum: kanguruda ve yalnızca kanguru bende olması kaydıyla...ehh şişko benim oğlan valla bel ağrısından duramıyorum artık.ne dünya kadar para verdiğimiz çocuk arabaları ne ana kucakları ne de salıncaklar emir efendiyi hoşnut etmiyo, ama daha kötüsü babasıda dahil olmak üzere başkasının kucağı da işe yaramıyo..max. 5 dk. duruyo sonra basıyo çığlığı..
özlemcim ne zaman geleceksin istanbula, bak muhtar organizasyonlara başlamış yakında buluşuruz ona göre :)))
kızlar bu ayın 21 inde iznim bitecek benim ve çocuğuma bakacak kimse yok..bakıcılara da güvenemiyorum, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..kara kara düşünüyorum günlerdir.üstelik emir huysuz biraz, bakıcıya bıraksam dayanamaz döver falan diye çok korkuyorum..napıcam ben ya....!! 3-4 aylık bebekleri alan yuvalar falan var mı, onlar daha güvenilir gibi geliyor bana ama ben pek bulamadım öyle bişey..
canım kilo verdim de karnım var hala bakalım o nasıl gidicek
türkmenlerden bulmak istiosan bizimkine sorarım eli yüzü düzgün biri var mı tanıdğı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?