2009 Nisan Anneleri buraya

şenay bizi dışlıyoooo
şenay bizi dışlıyooooo

yani sadece salata yedim bazen salataya 1 kaşık ne yemek varsa ondan katıyordum o kadar kahvaltıda süzme yoğur salatalık domates okadar öğlen akşam salata 1yıl böyle gitti hiç ekmek unlu mamül yoktu 2 aydan sonra mide küçülüyo zor olmuyo aslında ama hafiften bırakınca 5 yılda aynısını tekrar aldım o kötü 3 lü hanelere yeni girdim ama yaaa bunalım oldum gene bananeee

ben diodum anam kiloluyum diye hamileyken çok korktum dikkat ettim hep yani o zamanda unlu yemedim rejim yapmadım ama iyi geçti öyle şeker tansion çıkmadı tansiyon son ay biraz sıkıştırdı o kadar

şu emzirme işi olmasa bende başlıcam rejime ama olmuyo
biraz az yesem hemen sütün kalitesi fark ediyo durulaşıyo.
bizim paşa duru süt sevmiyo..hop zorla sağdığım süt çöpe gidiyooo
..

bi arkadaşım sat 30 nisan 9 haftalık filan hamile ama kalp atımı görememişler dr dış gebelik alalım dedi bende aldırma hcg yaptır emin ol dedim ve hcg 15000 çıkmış bu çok yüksek böyle dış gebelik olmaz bence çok yüksek değilmi kızlar ultrasonda 6 haftalık görünüyomuş zaten bu da nasıl oluyosa kafamız karıştı ne zor dudum

çiçek sağlam kilo vermiş valla bravo!!!
benim daha 7-8 kilo daha vermem lazım ne yapcaz bakalım!!
zati 60 tım
bi türlü 55 olamadımmm ona yanıyorum..
emzirmeyi bitereyimm
ölüm rejimi yapcamm

ohhh be en sonunda bitirdim geçmişi...! sabahtan beri okuyorum, tabi arada 2 kez emir uyandı..sonuncusunda doyurdum oynadık yıkadım tekrar yedirdim şimdi uyudu..

dinozzo çok geçmiş olsun,allah acil şifalar versin..chveneburi başın sağolsun canım, allah sabır versin.
iyiki geçmişi okudum dedim ama araya emir girdikçe okuduğumu unuttum
kızlar ben emeli (geda) merak ediyorum...en son pınar hastaydı, ondan sonra girdi mi haberiniz var mı?

bu arada herkes çıkmış, yuh ya kırkta yılda bi fırsat buldum benim sıpadan onuda yalnız kaldım senağlama neyse sağlık olsun...

şirvancım buluşalım demişsin, valla banada buyrun gelin ne zaman isterseniz.benim evin ulaşımıda çok kolay hem pasta börek limitsiz kaydirigubbakcemile3 ama ben benim sıpayla çok çıkamıyorum, babası kılıklı ev kuşu benim oğlum...dışarı çıkacaksak tek bi şartla zaptedebiliyorum: kanguruda ve yalnızca kanguru bende olması kaydıyla...ehh şişko benim oğlan valla bel ağrısından duramıyorum artık.ne dünya kadar para verdiğimiz çocuk arabaları ne ana kucakları ne de salıncaklar emir efendiyi hoşnut etmiyo, ama daha kötüsü babasıda dahil olmak üzere başkasının kucağı da işe yaramıyo..max. 5 dk. duruyo sonra basıyo çığlığı..
özlemcim ne zaman geleceksin istanbula, bak muhtar organizasyonlara başlamış yakında buluşuruz ona göre :)))
kızlar bu ayın 21 inde iznim bitecek benim ve çocuğuma bakacak kimse yok..bakıcılara da güvenemiyorum, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..kara kara düşünüyorum günlerdir.üstelik emir huysuz biraz, bakıcıya bıraksam dayanamaz döver falan diye çok korkuyorum..napıcam ben ya....!! 3-4 aylık bebekleri alan yuvalar falan var mı, onlar daha güvenilir gibi geliyor bana ama ben pek bulamadım öyle bişey..

hımm zor senin işin bence şimdiden bi bakıcı bul o bebebeğe bebek ona alışsın gör tanı kadını yoksa bırkamazsın bebeği. biz eve türkmen bi kadın bulduk kadın ev işlerini yapıo arada kuaföre falan gidiorum ben 1-2 saat ilgilenio falan iyi oluo yani

türkmenlerden bulmak istiosan bizimkine sorarım eli yüzü düzgün biri var mı tanıdğı diye

iyi olur valla..sizde yatılı kalıyor di mi bakıcı? sen hangi yakadaydın, avrupaydı yanlış hatırlamıyorsam ama emin de olamadım?? ben anadolu yakasında oturuyorum, ona göre sorabilir misin? bide benim okul boğaziçi üniversitesi, o yüzden akşam 7 den önce evde olamıyorum..sabah 7-akşam 7 uzun bi süre, güvenebilir miyim acaba? aylık ücreti ne kadar çiçekcim..böyle soruyorum pat diye kusura bakma nolur!! zaten 1 yaşına girince okul hemen yuvaya alıyo diyolar, gerçi belli olmaz çok sıra varmış yuva içinde..ama eğer iyi birisi olursa yuvaya falan vermem, onla devam eder..bi sorabilir misin senin yardımcına var mı öyle tanıdığı?

denzicim hadi sizdeki sezeryan göbeği eee bendeki ne?? ben çatır çatır normal doğurdum salak gibi!! epidural bari yaptırsaydım! şimdi 2. deyince aklım çıkıyo..farkındamısınız bilmem ama ben doğum hikayemi hiç anlatmadım, daha doğurmayanlar vardı ve kimsenin canını sıkmak istemedim..

bu arada ben 3 aylık iğne oldum demiştim, ama bende mide bulantısından başka bi yan etki yapmadı şimdilik..inşallah yapmazda..iştahım doğumdan sonra kapandı, şimdi de çok yediğim söylenemez..kilo veremiyorıum o ayrı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…