denzicim hadi sizdeki sezeryan göbeği eee bendeki ne?? ben çatır çatır normal doğurdum salak gibi!! epidural bari yaptırsaydım! şimdi 2. deyince aklım çıkıyo..farkındamısınız bilmem ama ben doğum hikayemi hiç anlatmadım, daha doğurmayanlar vardı ve kimsenin canını sıkmak istemedim..
bu arada ben 3 aylık iğne oldum demiştim, ama bende mide bulantısından başka bi yan etki yapmadı şimdilik..inşallah yapmazda..iştahım doğumdan sonra kapandı, şimdi de çok yediğim söylenemez..kilo veremiyorıum o ayrı :))))
ben cesaret edemedim normal doğuma!!
epidural oldum çokta memnununm yani..
çünkü sonhaftalar çok stres yaşadım benn
ben 5 te çıkıyorum arkadaşlar
erkekimi ösledim uyanmış beni bekliyordur şimdi kapıyı açarlar masum masum suratıma bakar şimdi..
öpüldünüz
iyi olur valla..sizde yatılı kalıyor di mi bakıcı? sen hangi yakadaydın, avrupaydı yanlış hatırlamıyorsam ama emin de olamadım?? ben anadolu yakasında oturuyorum, ona göre sorabilir misin? bide benim okul boğaziçi üniversitesi, o yüzden akşam 7 den önce evde olamıyorum..sabah 7-akşam 7 uzun bi süre, güvenebilir miyim acaba? aylık ücreti ne kadar çiçekcim..böyle soruyorum pat diye kusura bakma nolur!! zaten 1 yaşına girince okul hemen yuvaya alıyo diyolar, gerçi belli olmaz çok sıra varmış yuva içinde..ama eğer iyi birisi olursa yuvaya falan vermem, onla devam eder..bi sorabilir misin senin yardımcına var mı öyle tanıdığı?
merhaba güzel anneler ve bebişleri,,,,
allahım çok şükür oğlum 83 gün sonra beni az uz da olsa emmeye başladı maşşaallllllaaaahhhhh çok mutluyum daha önce memeyi gördüğünde bile bağırıyordu şimdi mızmızlansada memede duruyor daha önce sağ sonra biberonla ver çooooook zordu şimdi aramızda bir bağ bile oluştu mm lerimle oynuyor sizin bebişler kaç kilo kızlar...
kızlar ateş düşürücü şurup calpol mu veriyosunuz bebişlere?ben onu amerikada yasaklanmış diye okumuştum bi yerlerde ama.onun için tylol getirmiş eşim ondan vermiştim ben yarım ölçek ateşi yükseldiğinde.
MaŞŞallah can bebeĞe,ÇİÇekÇİm sen emzİrİyor musun ? Benİm oĞlanda 7400 Şİmdİye kadar saĞdım verdİm sadece 1 kutu mİlupa mİlumİl vermİŞtİm Çok İŞtahsızdı Şİmdİde İŞtahlı sayılmaz ama allah beslİyor benİmkİ gÖrÜntÜ olarak Çok tombalak durmuyor ama kucaĞa alınca kollarım aĞrıyor bİzİmkİ bİraz uzun.
olur valla çiçekçim, numarasını verebilirsen çok iyi olur. çok saol şimdiden inşallah iyi birisini bulabilirim..
7200 ama bizimki bariz şişko ve kilosu çok fazla ne yazıkki
merhaba kızlar..
ben çok hastayım göğsüm tutuldu öksürüyorum deli gibi.heryerim ağrıyor.üşüttüm sanırım.böyle durumlarda sütü etkilemeyen ilaçlar varmı acaba özellikle öksürük için? sütümü etkiler diye bişey içmedim benim kızım biberonu ağzına sokmuyor emziremezsem aç kalır
canım numarayı attım özelden
cheveneburi canım bi bilgim yok bu konuda yalnız şey biliyorum parasetamol içeren ilaçları kullanabiliosun emzirirken parol minoset falan gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?