2009 Nisan Anneleri buraya

ben cesaret edemedim normal doğuma!!
epidural oldum çokta memnununm yani..
çünkü sonhaftalar çok stres yaşadım benn

ben 5 te çıkıyorum arkadaşlar
erkekimi ösledim uyanmış beni bekliyordur şimdi kapıyı açarlar masum masum suratıma bakar şimdi..
öpüldünüz

kızlar ateş düşürücü şurup calpol mu veriyosunuz bebişlere?ben onu amerikada yasaklanmış diye okumuştum bi yerlerde ama.onun için tylol getirmiş eşim ondan vermiştim ben yarım ölçek ateşi yükseldiğinde.

ben cesaret edemedim normal doğuma!!
epidural oldum çokta memnununm yani..
çünkü sonhaftalar çok stres yaşadım benn

valla en iyisini yapmışsın..benim daha hala rüyalarıma giriyor doğum anı, tam bi kabus! üstelik sonrasında kocadan falan soğudum, emiri bile ilk bikaç gün kabullenemedim..ama tabi herkesin böyle olacak diye bişey yok..benim için zordu, ama gerçekten bu kadar zor olsa eskiler 3er 5 er doğurmazdı heralde..benim canım fazla tatlı galiba

ben 5 te çıkıyorum arkadaşlar
erkekimi ösledim uyanmış beni bekliyordur şimdi kapıyı açarlar masum masum suratıma bakar şimdi..
öpüldünüz

ahh kıyamam ona..bende bu yüzden ilk doğduğunda okula götüreyim ofiste bakarım diyodum ama okul soğuk oluyo, bide hocalar falan gelirse diye vazgeçtim..

merhaba güzel anneler ve bebişleri,,,,
allahım çok şükür oğlum 83 gün sonra beni az uz da olsa emmeye başladı maşşaallllllaaaahhhhh çok mutluyum daha önce memeyi gördüğünde bile bağırıyordu şimdi mızmızlansada memede duruyor daha önce sağ sonra biberonla ver çooooook zordu şimdi aramızda bir bağ bile oluştu mm lerimle oynuyor sizin bebişler kaç kilo kızlar...

500 dolar alıo yatılı kalıo herşeye yardım ediyo hem ev işi yapıo hem arada bebekle ilgilenio ben şirketten buldum iyi bi kadın çıktı valla sordum tanıdığı yokmuş ama sana şirketin numarasını veriim mi? ben zekeriyaköyde oturuorum. istersen ara şirketi anlat derdini onlar sana uygun bi kadın bulurlar adam beni tanıyo hem adımı söylersen daha yardımcı olur. kadını evine kadar getiriyo.

7200 ama bizimki bariz şişko ve kilosu çok fazla ne yazıkki

MaŞŞallah can bebeĞe,ÇıÇekÇım sen emzırıyor musun ? Benım oĞlanda 7400 Şımdıye kadar saĞdım verdım sadece 1 kutu mılupa mılumıl vermıŞtım Çok ıŞtahsızdı Şımdıde ıŞtahlı sayılmaz ama allah beslıyor benımkı gÖrÜntÜ olarak Çok tombalak durmuyor ama kucaĞa alınca kollarım aĞrıyor bızımkı bıraz uzun.

amerikada değil pardon ingilterede.yan etkilerinden dolayı.ama ilaç firması yetkilileri toplatılan calpolle türkiyedeki calpolun aynı olmadığını açıklamışlar. ne derece doğru bilemiyorm tabii.ama doktorlar yazdılarına göre vardır mutlaka bi bildikleri

yaa mama şişirdi galiba bizimkini. memeyi oyuncak etti zaten beslenme amaçlı kullanmıo

olur valla çiçekçim, numarasını verebilirsen çok iyi olur. çok saol şimdiden inşallah iyi birisini bulabilirim..

tamam canım numarasını ya özelden atıcam ya telefonuna atıcam öptüm

merhaba kızlar..

ben çok hastayım göğsüm tutuldu öksürüyorum deli gibi.heryerim ağrıyor.üşüttüm sanırım.böyle durumlarda sütü etkilemeyen ilaçlar varmı acaba özellikle öksürük için? sütümü etkiler diye bişey içmedim benim kızım biberonu ağzına sokmuyor emziremezsem aç kalır

7200 ama bizimki bariz şişko ve kilosu çok fazla ne yazıkki

yanlız değilsin canım. üstelik şişko değil acıcık bebek irisi bizimkiler heheh

öksürük için bişey var mı bilmiyorum ama bence ballı ıhlamur iç bolbol.
bide parol içebilirsin. bende hastalanmıştım ve böyle geçirdim.
emzirmeye devam edebilirsin anne sütü koruyo hatta vücudun ürettiği
koruyucu maddeleri alıyomuş.

canım numarayı attım özelden

cheveneburi canım bi bilgim yok bu konuda yalnız şey biliyorum parasetamol içeren ilaçları kullanabiliosun emzirirken parol minoset falan gibi.

slm kızlar hafta sonu giremedim nasılsınız bebişi hasta olanlara geçmiş olsun..........................

şenaycım senin bebişede geçmiş olsun..................................................

sonunda 1 kilo verip 72 oldum ya ne olur biraz daha zayıflasam....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…