slm kızlar kimse yok mu ben geldimmmmmm
hoşgeldin canım nasılsın.
senin bıdıklar nasıl.
kardeşlerin arası iyi mi?
kıskançlık falan var mı?
anlat biraz geldin madem.
çınlselam canım
sorma be canım bizim oğlan çıldırıyo arada pataklıyo bugün nasıl ağlattı miniğimi
ben bu kadar kıskanacağını hiç tahmin etmemiştim tik bile oluştu gözünde
senin kızın nasıl kıskanıyomu
ooo şemşamer burdaaaaaaaaaaaa nasılsın canım
şemşamer birde tik oldu demişsin oğlanda hala devam ediyo mu oldu geçti mi?
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sizi gördüm daha iyi oldum
hayır canım geçmedi maalesef senağlama
benim kızda da 1. sınıfta ilk dönem tik olmuştu gözlerini kırpıştırıyodu.
ama birkaç ay sonra geçti. sonlara doğru sadece heyecanlandığında yapıyodu.
ama tamamen ilgi ihtiyacından dı ben şehirdışındaydım biara oyüzden olmuştu.
umarım sizinkide en kısa zamanda geçer. aman ilginizi eksik etmeyin.
kızlar herkese merhaba,
nasılsınız bakalım ... bu arada şemşamer hoşgeldin...
oğlundaki tikte en kısa zamanda geçer inş.
ohhh be en sonunda bitirdim geçmişi...! sabahtan beri okuyorum, tabi arada 2 kez emir uyandı..sonuncusunda doyurdum oynadık yıkadım tekrar yedirdim şimdi uyudu..
dinozzo çok geçmiş olsun,allah acil şifalar versin..chveneburi başın sağolsun canım, allah sabır versin.
iyiki geçmişi okudum dedim ama araya emir girdikçe okuduğumu unuttum
kızlar ben emeli (geda) merak ediyorum...en son pınar hastaydı, ondan sonra girdi mi haberiniz var mı?
bu arada herkes çıkmış, yuh ya kırkta yılda bi fırsat buldum benim sıpadan onuda yalnız kaldım senağlama neyse sağlık olsun...
şirvancım buluşalım demişsin, valla banada buyrun gelin ne zaman isterseniz.benim evin ulaşımıda çok kolay hem pasta börek limitsiz kaydirigubbakcemile3 ama ben benim sıpayla çok çıkamıyorum, babası kılıklı ev kuşu benim oğlum...dışarı çıkacaksak tek bi şartla zaptedebiliyorum: kanguruda ve yalnızca kanguru bende olması kaydıyla...ehh şişko benim oğlan valla bel ağrısından duramıyorum artık.ne dünya kadar para verdiğimiz çocuk arabaları ne ana kucakları ne de salıncaklar emir efendiyi hoşnut etmiyo, ama daha kötüsü babasıda dahil olmak üzere başkasının kucağı da işe yaramıyo..max. 5 dk. duruyo sonra basıyo çığlığı..
özlemcim ne zaman geleceksin istanbula, bak muhtar organizasyonlara başlamış yakında buluşuruz ona göre :)))
kızlar bu ayın 21 inde iznim bitecek benim ve çocuğuma bakacak kimse yok..bakıcılara da güvenemiyorum, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..kara kara düşünüyorum günlerdir.üstelik emir huysuz biraz, bakıcıya bıraksam dayanamaz döver falan diye çok korkuyorum..napıcam ben ya....!! 3-4 aylık bebekleri alan yuvalar falan var mı, onlar daha güvenilir gibi geliyor bana ama ben pek bulamadım öyle bişey..
denzicim hadi sizdeki sezeryan göbeği eee bendeki ne?? ben çatır çatır normal doğurdum salak gibi!! epidural bari yaptırsaydım! şimdi 2. deyince aklım çıkıyo..farkındamısınız bilmem ama ben doğum hikayemi hiç anlatmadım, daha doğurmayanlar vardı ve kimsenin canını sıkmak istemedim..
bu arada ben 3 aylık iğne oldum demiştim, ama bende mide bulantısından başka bi yan etki yapmadı şimdilik..inşallah yapmazda..iştahım doğumdan sonra kapandı, şimdi de çok yediğim söylenemez..kilo veremiyorıum o ayrı :))))
500 dolar alıo yatılı kalıo herşeye yardım ediyo hem ev işi yapıo hem arada bebekle ilgilenio ben şirketten buldum iyi bi kadın çıktı valla sordum tanıdığı yokmuş ama sana şirketin numarasını veriim mi? ben zekeriyaköyde oturuorum. istersen ara şirketi anlat derdini onlar sana uygun bi kadın bulurlar adam beni tanıyo hem adımı söylersen daha yardımcı olur. kadını evine kadar getiriyo.
olur valla çiçekçim, numarasını verebilirsen çok iyi olur. çok saol şimdiden inşallah iyi birisini bulabilirim..
hoşbulduk canım inş geçer sende iyisin inş
selam arkadaşlar..nasılsınız..
saol canım ..allah razı olsun...Şirvan maşallah Baran Bebeğe ...
ananene de gecmiş olsun zor yatan hasta...
kızlar bugun kuafore gittim ay nasıl mutlu oldum anlatamam...bir de ben hamile iken saç kestirmeyengillerdendim..1 yıldır saçım ilk kez makas gördü..annem izmirden gelince bunu fırsat buldum ben Bahara yalnız bakıyorum kimse yokken -eşim de sağolsun biraz ilgisiz- benim için çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?