2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar göbeğinizdeki çatlaklar kasınıyormu ??
benim bu aralar kaşınıyor,, gerçi tam kaşınmada değil ama.. ince bir sızı da oluyor...

düzelme mi oluyor acaba?

valla şirvan aynı...bizim adamlar rahatlarına pek düşkün arkadaş...yalvardım kuafore gidecem sen Baharla kal biraz diye yok ben bakama die diye 80 gündür bu hladeydim çok şükür iyiyim şimdi...

kilo verdiğim falan yok şekerim..
67 de çakılı kaldım...

söylemesi ayıptr,, öküzler gibi yiyorum..

hatta bugün canım hepi bişeyler istiyor... ,
tv. ne görsem istiyorum..

eşime hamilemiyim acaba dedim..
dur bismillah daha ne yaptık ki dedi :)))

Son düzenleme:
günaydın kızlar dükkanı ben açtım herhalde...annemi izmire gönderdim biraz önce valla canım sıkıldı..

konağın nedeni tam bilinmiyo ama yağ hücrelerinin fazla çalışmasından olabiliyomuş
bizimki de olmuştu. sabahtan zeytinyağı sürdüm kafasına öğlende sık dişli tarakla geriye doğru yavaş yavaş taradım. zaten kalkıyo hemen o konaklar. sonra da yıkadım. hiçbişi kalmadı canım

kızzzzzzzzzzzzzz deniz börülcesi nerelerdesin sen yahuuuuuuuuuuuuuu şükür kavuşturana

dinozzo canım çok geçmiş olsun
denizcim çok geçmiş olsun sevindim allah tedavisi olmayan hastalık vermesin diğerlerini kullanırız ilacı unuturuz 3-5 ay sonra tabi üzülen gene bizleriz aman iyi olsunlarda azıcık gözyaşıda akıtalım.

çoook saolun kızlar bugün biraz daha iyi gibiyiz ateşi daha nadir çıkıyo çok şükür ve biraz daha gözlarini açıyo bakınıyo
yaa sorma sezeryan göbeği diye bir olgu varmış hiç gitmezmiş gören bunu diyor moralim bozuluyor((
cnm yok ööle bişey gidecekse gidiyo valla benim kuzen sezeryandan çıktığı an göbek içine çökük çıkmıştı resmen zaten hayatta hiç göbeği olmamıştı biraz dikkat biraz bünye meselesi sanırım
cnm sanada çook geçmiş olsun
canım herkeste farklı oluyo bende sezeryan göbeği değil ama baseni kaldı mesela:))
emzirme bitsin rejime başlıocaz biraz büyüsünler spora gitcez artık

aynen yaa bende de sezeryan baseni var sütüm de kalmadı bi rejime başlasam iyi olacak ama o kadar çok sütüm olsun diye yemişim ki hala yemem gerekiyomuş gibi hissediyorum :))

bugÜn gene benım erkekı evde bıraktım uyuyordu gıderken...
Bır esneyı gÖrmelısınız...
Koca adam gıbı..
HergÜn eve gıttıĞımde ıkıyoruz annemle Çok hoŞuna gıdıyo rahat uyuyo...
KÜvetının ıÇınde yÜzmeye ÇalıŞıyo Çok tatlı yaa:)))

bır bıberon sÜt var..
1:30 da gıdeceĞım eve ınŞallah yeter!!!

bende sezeryan gÖbeĞı kalÇası herŞeyı kaldı...
Sabah gene bır pantolonumu deneme gafletınde bulundum sonuÇ berbat((((((((((((

günaydın kızlar dükkanı ben açtım herhalde...annemi izmire gönderdim biraz önce valla canım sıkıldı..

kapanış bize ait olunca açılışıda bizim yapmamız gerekiyor iknurcum..
annenede allah kavuştursun diyelim..
analar gibisi yok valla..

teşekkürler canım ,, deniyeceğim...

bİr bİberon sÜt var..
1:30 da gİdeceĞİm eve İnŞallah yeter!!!

bende sezeryan gÖbeĞİ kalÇası herŞeyİ kaldı...
Sabah gene bİr pantolonumu deneme gafletİnde bulundum sonuÇ berbat((((((((((((

yeter inş. küçük meleğe --- nasılsa öğlen gidecek inek kardeş ...

bebek 6 ay olana kadar rejim falan yok kızlar...
bebişler daha önemli....

şirvancım şampuan değişikliği yapmalıymışsın.....bizim doktorumuz bir erkek bebeğe bu uyarıda bulunmuştu bende şahit oldum....doğru şampuanı bulana kadar tekrar eder dedi ne kadar doğru bilmiyorum....daha doğal olan şampuanlar varmış adınıda söyledi ama hatırlamıyorum.....

günaydın tatlılar

günaydın sanada canım herkese günaydın

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ŞıRVAN, cicekcicek+, iyuksel, RUMELıLı

oo eskiler burda ,, misafirden hariç yabancı yok..
aramıza yeni katılan çok olmuş bu ara..

günaydın canım...

biz şuan johnsons kullanıyoruz...
siz hangisi ni kullanıyorsunuz acaba?

şampuan mevzuunda johsnon iyi geceler kullanıyorum çok memnunum hem de benim bıdığı hemen bayıltıyo...konokta hiç olmadı..

ya kızlar bende acayip bir gaz problemi var..hele sezeryandan sonra daha da arttı gibi...zaten benim bıdıkta gazlı annemler senden de geciyordur diyor..valla rezeneler falan banamısın demiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…