kızlar göbeğinizdeki çatlaklar kasınıyormu ??
benim bu aralar kaşınıyor,, gerçi tam kaşınmada değil ama.. ince bir sızı da oluyor...
düzelme mi oluyor acaba?
yaa sorma sezeryan göbeği diye bir olgu varmış hiç gitmezmiş gören bunu diyor moralim bozuluyor((
baranın kafasında konak oluşmaya başlamış,, daha önceden bişey yoktu,, 2 gün dür var...
ne yapmam gerekiyor acaba...
aşıdan dolayı 3 gün yıkamadım.. o yüzden olmuş olabilirmi acaba ?
yada banyo yaptırırken iyi durlayamadım mı acaba ?
neden olurki bu konak ...
kızzzzzzzzzzzzzz deniz börülcesi nerelerdesin sen yahuuuuuuuuuuuuuu şükür kavuşturana
dinozzo canım çok geçmiş olsun
denizcim çok geçmiş olsun sevindim allah tedavisi olmayan hastalık vermesin diğerlerini kullanırız ilacı unuturuz 3-5 ay sonra tabi üzülen gene bizleriz aman iyi olsunlarda azıcık gözyaşıda akıtalım.
çoook saolun kızlar bugün biraz daha iyi gibiyiz ateşi daha nadir çıkıyo çok şükür ve biraz daha gözlarini açıyo bakınıyoohhh be en sonunda bitirdim geçmişi...! sabahtan beri okuyorum, tabi arada 2 kez emir uyandı..sonuncusunda doyurdum oynadık yıkadım tekrar yedirdim şimdi uyudu..
dinozzo çok geçmiş olsun,allah acil şifalar versin..chveneburi başın sağolsun canım, allah sabır versin.
iyiki geçmişi okudum dedim ama araya emir girdikçe okuduğumu unuttum
kızlar ben emeli (geda) merak ediyorum...en son pınar hastaydı, ondan sonra girdi mi haberiniz var mı?
bu arada herkes çıkmış, yuh ya kırkta yılda bi fırsat buldum benim sıpadan onuda yalnız kaldım senağlama neyse sağlık olsun...
şirvancım buluşalım demişsin, valla banada buyrun gelin ne zaman isterseniz.benim evin ulaşımıda çok kolay hem pasta börek limitsiz kaydirigubbakcemile3 ama ben benim sıpayla çok çıkamıyorum, babası kılıklı ev kuşu benim oğlum...dışarı çıkacaksak tek bi şartla zaptedebiliyorum: kanguruda ve yalnızca kanguru bende olması kaydıyla...ehh şişko benim oğlan valla bel ağrısından duramıyorum artık.ne dünya kadar para verdiğimiz çocuk arabaları ne ana kucakları ne de salıncaklar emir efendiyi hoşnut etmiyo, ama daha kötüsü babasıda dahil olmak üzere başkasının kucağı da işe yaramıyo..max. 5 dk. duruyo sonra basıyo çığlığı..
özlemcim ne zaman geleceksin istanbula, bak muhtar organizasyonlara başlamış yakında buluşuruz ona göre :)))
kızlar bu ayın 21 inde iznim bitecek benim ve çocuğuma bakacak kimse yok..bakıcılara da güvenemiyorum, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..kara kara düşünüyorum günlerdir.üstelik emir huysuz biraz, bakıcıya bıraksam dayanamaz döver falan diye çok korkuyorum..napıcam ben ya....!! 3-4 aylık bebekleri alan yuvalar falan var mı, onlar daha güvenilir gibi geliyor bana ama ben pek bulamadım öyle bişey..
cnm yok ööle bişey gidecekse gidiyo valla benim kuzen sezeryandan çıktığı an göbek içine çökük çıkmıştı resmen zaten hayatta hiç göbeği olmamıştı biraz dikkat biraz bünye meselesi sanırımyaa sorma sezeryan göbeği diye bir olgu varmış hiç gitmezmiş gören bunu diyor moralim bozuluyor((
cnm sanada çook geçmiş olsunmerhaba kızlar..
ben çok hastayım göğsüm tutuldu öksürüyorum deli gibi.heryerim ağrıyor.üşüttüm sanırım.böyle durumlarda sütü etkilemeyen ilaçlar varmı acaba özellikle öksürük için? sütümü etkiler diye bişey içmedim benim kızım biberonu ağzına sokmuyor emziremezsem aç kalır
canım herkeste farklı oluyo bende sezeryan göbeği değil ama baseni kaldı mesela:))
emzirme bitsin rejime başlıocaz biraz büyüsünler spora gitcez artık
günaydın kızlar dükkanı ben açtım herhalde...annemi izmire gönderdim biraz önce valla canım sıkıldı..
konağın nedeni tam bilinmiyo ama yağ hücrelerinin fazla çalışmasından olabiliyomuş
bizimki de olmuştu. sabahtan zeytinyağı sürdüm kafasına öğlende sık dişli tarakla geriye doğru yavaş yavaş taradım. zaten kalkıyo hemen o konaklar. sonra da yıkadım. hiçbişi kalmadı canım
bİr bİberon sÜt var..
1:30 da gİdeceĞİm eve İnŞallah yeter!!!
bende sezeryan gÖbeĞİ kalÇası herŞeyİ kaldı...
Sabah gene bİr pantolonumu deneme gafletİnde bulundum sonuÇ berbat((((((((((((
günaydın tatlılar
baranın kafasında konak oluşmaya başlamış,, daha önceden bişey yoktu,, 2 gün dür var...
ne yapmam gerekiyor acaba...
aşıdan dolayı 3 gün yıkamadım.. o yüzden olmuş olabilirmi acaba ?
yada banyo yaptırırken iyi durlayamadım mı acaba ?
neden olurki bu konak ...
günaydın tatlılar
şirvancım şampuan değişikliği yapmalıymışsın.....bizim doktorumuz bir erkek bebeğe bu uyarıda bulunmuştu bende şahit oldum....doğru şampuanı bulana kadar tekrar eder dedi ne kadar doğru bilmiyorum....daha doğal olan şampuanlar varmış adınıda söyledi ama hatırlamıyorum.....
günaydın sanada canım herkese günaydın
günaydın canım...
biz şuan johnsons kullanıyoruz...
siz hangisi ni kullanıyorsunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?