2009 Nisan Anneleri buraya

Güzel nisan anneleri herkese iyi akşamlar;
kafaniza bişey takmayin da akşam mişil mişil uyuyun.

Size diyorumda ; kendimde söylediğimi bir yapsam...akil vermek kolay tabiii.
Herneyse yarin görüşmek üzere;
hepinizi öpüyorum. Kimseyi resmen tanimiyorum ama o kadar çok aliştimki size, shepinizi seviyorum. .....
Ayyy çok duygusalim bu akşam......

iyi akşamalr arkadaşlar.bugün güne çok kötü başladım.saat sabah 6:30 kanamayla uyandım.saat 10 da doktora gittik .muayneden sonra bebğimin sağlıklı olduğunu gördük ve rahatladık.plesanta rahim ağzıdaymış yuakrı çıkmamış.büyüyen rahmin etkisiyle kanamaya yol açmış.2 haftaya yukarı çıkacakmış.kanamaya karşı ilaç verdi doktorum.çok ama çok korktum.iyi haberi aldıktan sonra bile ağlamam saatlerce sürdü.bana el salladı ayağını gösterdi.10 cm olmuş.bir hafta önden gidiyormuşuz.düşünsenize ben hala ne yersem çıkarıyorum.süt yok peynir yok sadece meyve ve çorba.ama o kocaman olmuş bulantı ve kusmalara inat.çok şükür.arkadaşlar lütfen çok duaya ihtiyacım var.plesentanın yukarı çıkamsı ve kanamanın durması için.hepimizi bebeklerimizi rabbim korusun.bir daha bana ve hiçbirimize bu sıkıntıyı yaşatmasın.

herkese merhaba uzun zamandır giremedim nete bilgisayarım bozuktu.
karınlarınız büyüdü dimi
benim hala belli olmuyor
14. haftamdayım oysa...
2 hafta sonra cinsiyet öğrenicez
çok heyecanlıyım...

megul cnm çok geçmiş olsun dularım seninle inşallah herşey yoluna girecek lütfen üzülme sen üzüldükçe iyileşmen uzun sürer bak Allah bebeğini sana bağışladı hem sana oyunlarda yapmış yumurcak endişelenme üzme kendini tamammı herşey yoluna girecek inşallah cnm

megulcüm canım geçmiş olsun canım benim herşey yoluna girer merak etme sen, bak benim düşük tehlikem vardı doktor düşerse düşer bişe yapamayız demişti ama o bana tutundu kafana takma canım hayırlısıyla iyileşirsin....

megülcüm çok geçmiş olsun, Allahın izniyle bebişin sana tutunur, ::dualarımız seninle sen de dua et ve bebeğinle konuş, Allahın izniyle bugunler gececek....:1hug:

hayirli aksamlar arkadaslar hasta olan arkadaslar gecmis olsun lutfen dinlenin kendinizi yormayin cinsiyetleri ogrenenleri ve bebeklerini hisseden arkadaslarida cok tebrik ederim darisi bizlerin basina ben bu aksam doktora gittim buyuk bir merakla acaba gorebilecekmiyiz diye ama malesef bizim bebis oturur vaziyeteydi gostermedi bir turlu ama basini omuriligini ellerini ayaklarini gorduk cok tatliydi doktorum 20 haftada ayrintili ultrosona cagirdi ve klasik kan tahlili ve idrar tahlillerimi istedi yani umudumuz 17 kasima kaldi. gec olsun guc olmasin dimi ama sevgiler

megul o psikolojiyi yaşayan bilir canım seni çok iyi anlıyorum.ben de 1 ay üzüntüden mahvoldum.sana en önemli tavsiyem zor olsa da moralini yüksek tut.üzüldükçe sen farkında olmasan da rahim kasılıyor. bebeğin herşeye rağmen çoook iyi maşallah ve hayata tutunmak için herşeyi yapıyor.lütfen annesi sen de ona yardımcı ol.senin bebeğin de tüp bebek benim sıpam gibi.bunlar nazlı oluyor böyle şekerim napalım çekicez. a.s benim kanamalarımın sebebi plasenta değildi ama başka bir topikte bir arkadaş vardı.aynen dediğin gibi plasenta yukarı çıkınca problemi kalmadı.çalışıyorsan mutlaka kanamaların bitene kadar rapor al evde yatarak dinlen.sakın ev işi yapma.Allah yardımcı olsun.kendine ve bebişine iyi bak canım. Şeniz

megülcüm çook geçmiş olsun.. çok şükür ki bişiy yokmuş bebişin... ne güzel bak yememene rağmen Rabbim sıhhatli bi şekilde büyütmüş onu.... inşallah daha da iyi olur ve sen de iyi olursun.... dualarımız daim inşallah.. Rahim olana emanet ol megülcüma.s.

hepinize günaydın arkadaşlar. megulcüm çok ama çok geçmiş olsun canım, dualaramız seninle , arkadaşların tavsiyesine uy mutlaka. allaha emanet ol. yeni gelen arkadaşlar sizlerde merhaba.

herkese merhaba uzun zamandır giremedim nete bilgisayarım bozuktu.
karınlarınız büyüdü dimi
benim hala belli olmuyor
14. haftamdayım oysa...
2 hafta sonra cinsiyet öğrenicez
çok heyecanlıyım...

semacım senin son regl tarihin nedir. benimde 14 hafta.

günaydın kızlar hepinizin sağlıklı ve mutlu bir gün geçirmesi dileğiyle.....
nasılsınız bu gün.......................

selinaycım gözün aydın. ilkin kızdı hatırladığım kadarıyla senin demi.

kızlar şimdi benim yarın 14.haftam olacak yani şimdi ben kaç aylık hamileyim her seferinde aklım karışıyor 4 ün içindeyim dimi

bende 14. haftamdayım bursasu. senin oğluşun olacak bakalım bizimkinini cinsiyeti ne, bana biraz kız gibi geliyor ya bakalım. ultrasonda göstermedi. kızlar edepli oluyomuş göstermiyolarmış.

yok canım oda erkekti ,senin belli olmadı cinsiyet demi....

günaydın kızlar hepinizin sağlıklı ve mutlu bir gün geçirmesi dileğiyle.....
nasılsınız bu gün.......................

günaydın canıb çok şükür iyidir. ama havalar soğudu. soğukla başımız derttte biraz. memleket çok soğuk, donuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…