aramıza hoşgeldin zeyned bebeğin hayırlı olsun
[img=http://img521.imageshack.us/img521/4830/resim003la3.jpg]
iyi akşamalr arkadaşlar.bugün güne çok kötü başladım.saat sabah 6:30 kanamayla uyandım.saat 10 da doktora gittik .muayneden sonra bebğimin sağlıklı olduğunu gördük ve rahatladık.plesanta rahim ağzıdaymış yuakrı çıkmamış.büyüyen rahmin etkisiyle kanamaya yol açmış.2 haftaya yukarı çıkacakmış.kanamaya karşı ilaç verdi doktorum.çok ama çok korktum.iyi haberi aldıktan sonra bile ağlamam saatlerce sürdü.bana el salladı ayağını gösterdi.10 cm olmuş.bir hafta önden gidiyormuşuz.düşünsenize ben hala ne yersem çıkarıyorum.süt yok peynir yok sadece meyve ve çorba.ama o kocaman olmuş bulantı ve kusmalara inat.çok şükür.arkadaşlar lütfen çok duaya ihtiyacım var.plesentanın yukarı çıkamsı ve kanamanın durması için.hepimizi bebeklerimizi rabbim korusun.bir daha bana ve hiçbirimize bu sıkıntıyı yaşatmasın.
iyi akşamalr arkadaşlar.bugün güne çok kötü başladım.saat sabah 6:30 kanamayla uyandım.saat 10 da doktora gittik .muayneden sonra bebğimin sağlıklı olduğunu gördük ve rahatladık.plesanta rahim ağzıdaymış yuakrı çıkmamış.büyüyen rahmin etkisiyle kanamaya yol açmış.2 haftaya yukarı çıkacakmış.kanamaya karşı ilaç verdi doktorum.çok ama çok korktum.iyi haberi aldıktan sonra bile ağlamam saatlerce sürdü.bana el salladı ayağını gösterdi.10 cm olmuş.bir hafta önden gidiyormuşuz.düşünsenize ben hala ne yersem çıkarıyorum.süt yok peynir yok sadece meyve ve çorba.ama o kocaman olmuş bulantı ve kusmalara inat.çok şükür.arkadaşlar lütfen çok duaya ihtiyacım var.plesentanın yukarı çıkamsı ve kanamanın durması için.hepimizi bebeklerimizi rabbim korusun.bir daha bana ve hiçbirimize bu sıkıntıyı yaşatmasın.
herkese merhaba uzun zamandır giremedim nete bilgisayarım bozuktu.
karınlarınız büyüdü dimi
benim hala belli olmuyor
14. haftamdayım oysa...
2 hafta sonra cinsiyet öğrenicez
çok heyecanlıyım...
didemcim burdayım canım,kızlar dayanamadım doktora gittim cinsiyet için %80 erkek demezmi dedi valla,hayırlısı eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda inşallah,yinede kordonu yada parmağı olabilir ayak ayak üzerine atmış dedi 15 gün sonra tekrar bakalım dedi doktor hayırlısı olsun bakalım..........................
kızlar şimdi benim yarın 14.haftam olacak yani şimdi ben kaç aylık hamileyim her seferinde aklım karışıyor 4 ün içindeyim dimi
günaydın kızlar hepinizin sağlıklı ve mutlu bir gün geçirmesi dileğiyle.....
nasılsınız bu gün.......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?