ya kızlar ben sizlerin yaşlarınızı ögrenmek istiyorum eger ayıp olmazsa . acaba en küçügünz ben miyim zemuszemus
ben 79 luyum -- yani 30 yaşındayım.. en moruk ben miyim acaba
[img=http://img20.imageshack.us/img20/6193/img0324w.th.jpg]
sabah sabah seda sayan:))))
arka fonda uyanmak için kahve, zayıflamak için şişe şişe su ve bi türlü toparlayamadığım masam!!!!
belki unutmuşsunuzdur diye yaşlanmış yüzümü hatırlatayım dedim!!!kafadan aşağısını görmeseniz daha iyi!!!
şu topikte yeni konu açacam sırf bunun için ya her yazdığım mesajda mutlaka yanlışlıklar oluyo sonradan okumuyorum ya mutlaka oluyo sinir oluyom kendime en yanlış yazı yazan seçiyorum kendimi en dikkatsiz,en uyuz,uff sinir oldum şimdi
olabilir cnm bebekler ne derlerse desinler üşüyünce çok hassas oluyorlar bende klima açarsam çorap giydirip bacakları soğuk mu diye arada kontrol ediyorum üşümediyse gaz olmaz di mibenım kızda yuz ustu yatmıyo gazını yatsa guzel pırtlatıcak ama zıllı sıkılıyo
denız canım klime gaz mıı yaptı senın kıza nasıl oldu öle bende akşam açtımdı az bu gun selendde gaz sorunu oldu acep ondanmı
bizde de çok ateş oldu hatta 2. gün bile oldu inş sizde olmaz ben fitil vermiştim yarım ilk fitilde ateş düşmedi bile 2. fitilde düşmüştüdilekcim selam sende mi burdasın yarın benim oğlanın aşısı var neyapayım ne önerirsin sabah sağlık ocağında olucam yıkıcam bugün bildiğim kadarı ile 3 gün yıkanmıyormuş birde ateş yapıyormu şurup içirsemmi gitmeden ??
selalar..bi gece kuşu morukda ben varım lülülülülülü 82liyim.
çok hastayım kızlar ya öksürmekten ciğerlerim dışarı dökülecek.bağzımda faranjit varmış sün dayanamayıp gittim doktora süte etki etmicek ilaçlar verdi yinede kullanmak içimden gelmiyor ama ne yapayım
kızımı emzirirken maske takıyorum asıl işkence o zaten burnum tıkalı bide onu takıp kendi nefesimle boğuluyorum şıpır şıpır terliyo yüzüm :çok üzgünüm: kızımda emerken gözlerini kocaman açıp bakıyor maskeye kaydirigubbakcemile3
en kötüsüde kızım benim anfi tuymuş gibi öksürüşümden korkuyor uyanıyor şimdi kocişle ikisini bıraktım odada uyuyolar bende nete bakim dedim nasılsa boğaz yanmasından ve öksürükten bana uyku haram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?