2009 Nisan Anneleri buraya

ben 79 luyum -- yani 30 yaşındayım.. en moruk ben miyim acaba

selalar..bi gece kuşu morukda ben varım lülülülülülü 82liyim.

çok hastayım kızlar ya öksürmekten ciğerlerim dışarı dökülecek.bağzımda faranjit varmış sün dayanamayıp gittim doktora süte etki etmicek ilaçlar verdi yinede kullanmak içimden gelmiyor ama ne yapayım

kızımı emzirirken maske takıyorum asıl işkence o zaten burnum tıkalı bide onu takıp kendi nefesimle boğuluyorum şıpır şıpır terliyo yüzüm :çok üzgünüm: kızımda emerken gözlerini kocaman açıp bakıyor maskeye kaydirigubbakcemile3

en kötüsüde kızım benim anfi tuymuş gibi öksürüşümden korkuyor uyanıyor şimdi kocişle ikisini bıraktım odada uyuyolar bende nete bakim dedim nasılsa boğaz yanmasından ve öksürükten bana uyku haram

ne bu ya!!!kim en büyük en küçük yarışmasımı!!!
bende 80 liyim ne var ihtilal çocuğuyum

ama sorun bakalım kaç hissediyorumm??
bu aralar biraz 50 hissetsemde hamilelikten önce hep 18 di

bende 80liyim bacılar hatta d.güümede az kaldı bak unutmayın 12 ağustos d.günüm hemde geçen yıl d.güümde hamile olduğumu öğrenmiştim an güzel d.günümdü ilginçtir ilk regl olduğumdada 13.doğum günümdü galiba yoksa öleceğim günde......... :)orasını allah bilir artık

yok şekerim iyisin sabah sabh gönlüüz açıldı süslü gacı mavilere pek yakışmış hadi sana kolay gele bebişinide yerim bizim kızlara yakışıklı goca çok burda hangisini seçeceğiz ya bide yıllar sonra evlenirlermiş tesadüf bu ya sonra bi bakıyoz bizim dünür şirvan,çiçek neyim çıkıyoo amma biz başlık alcaz canım buralarda böyle halaa babası bana vermedi ama kızıma alca diyo o nasıl oluyosa şaka bi yana hala başlık var buralarda 6 -7 milyar filan duyuyorum üzülüyorum

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN(konuşmaktan bunu unutuyordum)

yaa bide farkettğim poseidon hep embe yazıyo kıskandım bende artık kırmızı yazıcam banane kıskandım ne güzel oluyo yaa

şu topikte yeni konu açacam sırf bunun için ya her yazdığım mesajda mutlaka yanlışlıklar oluyo sonradan okumuyorum ya mutlaka oluyo sinir oluyom kendime en yanlış yazı yazan seçiyorum kendimi en dikkatsiz,en uyuz,uff sinir oldum şimdi

ben oğlumu evlendirmicem şekerim hayatını yaşasın:)
o kız senin bu kız benimm
ne yapcak evlenip te!!!

düşüncelerinin hızına yetişemiyosun şekerim oyüzden içindekileri bir an önce yazmak isteği yapıyo bunları!!!

bende de oluyo ama genelde iş harici bişeyle uğraştığımı çaktırmamak için hızlı yazıyorum:))

Son düzenleme:
bak bak çapkın yapcak oğlunu bende evlendirmiyom o zaman elin oğlunun kahrını niye çeksin yesin gezsin parasını harcasın bak bizim maaş kartı koca efendide niye mi aldı düğünden sonra karıcım sen bankamatik kuyruklarında heder olma ben çeker sana getiririm dedi alış o alış gerçi böyle rahat oluyo bende olsada aynı taksit maksit uuff bu lafıda paraya getirdim ya pes bana evermiyom bende o zaman

poseidon rengii değiştirme kız pembe sana yakışmıştı bende kırmızı yı aldım vermem seçsin herkes ona göre o zaman

günaydın herkese.

biz herzmanki gibi burnumuz tıkalı uyanıyoruz her sabah kalk şu burnumu aç diye resmen benimle konuşuyor kalkmazsam kıyamet kopuyor ben okyanus suyu falan damlatmıyorum damıtılmış su ve arkasından otri bebenin aspiratörü ile açıyorum oğluşum mırıldanıyor beni çağırıyor resmen kızlar bu koç bebekleri benimki gibi inat mı acaba benimki istediklerini öyle güzel yaptırıyorki eğer kendi istemezse etini kopar yine yapmıyor örneğin emme anne koç oğlan koç yiyoz birbirimizi...

ay başını ağrıttım milleti sabah sabah cerenim uyandı giderim imdi bu arada c.tesi sabah yola çıkıyoz annemlere gidioz mersin e 15 saat yol 1000 km napcaksak allah yardımcımız olsun kendi arabamızla dura kalka gitcez orda pc yok özlerim sizi ben ya hazırlık yapcam ara ara girerim orda hava değişiminden korkuyorum inş bişey olmaz önerileri bekliom bebeğimi dışarı çıkarmayı hiç düşünmüom deniz falan bu sene sokmam anniş bakar ona bende kızgın kumlardan serin sulara atlarım balina misali deniz taşmasa bari.............. zemuszemus

olabilir cnm bebekler ne derlerse desinler üşüyünce çok hassas oluyorlar bende klima açarsam çorap giydirip bacakları soğuk mu diye arada kontrol ediyorum üşümediyse gaz olmaz di mi
bizde de çok ateş oldu hatta 2. gün bile oldu inş sizde olmaz ben fitil vermiştim yarım ilk fitilde ateş düşmedi bile 2. fitilde düşmüştü

cnm faranjit hafife alınacak bi hastalık değil ben hamileyken çok ağır faranjit olmuştum 10 tane penisilin yedim ağlaya ağlaya bebeğe bişey olmaz deselerde çok üzülmüştüm ama dr tedavi edilmezse kalbine kadar sıçrar demişti seninki o kadar ağır değil sanırım ama içmezsen ilaçları da daha kötü olmasın allah korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…