günaydıın
dinozzo kızın nasıl oldu geçtimi ishal?
ay başını ağrıttım milleti sabah sabah cerenim uyandı giderim imdi bu arada c.tesi sabah yola çıkıyoz annemlere gidioz mersin e 15 saat yol 1000 km napcaksak allah yardımcımız olsun kendi arabamızla dura kalka gitcez orda pc yok özlerim sizi ben ya hazırlık yapcam ara ara girerim orda hava değişiminden korkuyorum inş bişey olmaz önerileri bekliom bebeğimi dışarı çıkarmayı hiç düşünmüom deniz falan bu sene sokmam anniş bakar ona bende kızgın kumlardan serin sulara atlarım balina misali deniz taşmasa bari.............. zemuszemus
selam kızlar.....bende 79 luyum konuya dahil olayım hemen eksik kalmıyım.....
ateşli bebelere şifa dilerim aşı olacaklara cesaret......kendime çalışma azmi.......dilerimde dilerim....benim kızı akşam 12 de uyuttum kalktığında 5 ti....offf dedim ne çok uyumuşum teşekkür ettim kızıma sonra doyurup yerine yatırdım saat 5.50 gibi....bizimki öle emipte uykuya dalanlardan değildir bilirsiniz....şölen havasında gerçekleşir herşey...sallla gaz çıkar oolmadı bi daha çıkar.....neyse ben yatırdım 5.50 gibi o kalktı 6.10 da ....evet sadece 20 dakika.....dedim az önceki teşekkürü geri alıyorum sende kalıp zai etmeni istemem....kaydirigubbakcemile3......böle işte bıraktık kayunvalideye geldük işe...
bebeğin 12 ye kadar uyanık kalıyo mu 12 den önceki uykusundan kaçta uyanıyo bende geç yatırmak istiyorum ama 9 u zor görüyo sonrada sabaha karşı sık kalkıyo erken yatınca
günaydın cnm valla dün gece normal uykusunu uyudu sonunda yoksa saat başı kalkıyorduk ishalimiz az kaldı oof ishal mamasını da pek sevmiyo zaten az yiyo mama havuçluymuş mu ne tüm biberonların ağzını boyadı tupturuncu geziyoz :)) ama çoook şükür ilaç ve mama iyi geldi de 3 günde toparladı su kaybından hastaneye yatıp serum yicek diye korkuyordum ishal de inş bugün yarın tamamen geçer az kaldı,kan da yok artık kakasında çok şükür
hadi bakalım şükür iyileşmiş kuzucuk çok sevindim Allah başka hastalık göstermesin minicikler ya insan kıyamıyor
ben de dün fazla su içemedim yemek yiyemedim boğazım fecii acıyordu gece doymadı bi türlü süt yoktu mama yapayım dedim ama benim kızım biberondan emmeyi beceremiyor ağzında bi o yana bi bu yana gevelio dişlerini kaşır gibi 2 biberonumuz var biri dr.browns diğeri bebedoor ama ikisinide almıyor diliyle ittiriyor ağzında tutmaya çalışıncada öğürüyor doğal süt kaynağımız kurursa ne yapıcaz bilmem
ben 79 luyum -- yani 30 yaşındayım.. en moruk ben miyim acaba
hadi bakalım şükür iyileşmiş kuzucuk çok sevindim Allah başka hastalık göstermesin minicikler ya insan kıyamıyor
ben de dün fazla su içemedim yemek yiyemedim boğazım fecii acıyordu gece doymadı bi türlü süt yoktu mama yapayım dedim ama benim kızım biberondan emmeyi beceremiyor ağzında bi o yana bi bu yana gevelio dişlerini kaşır gibi 2 biberonumuz var biri dr.browns diğeri bebedoor ama ikisinide almıyor diliyle ittiriyor ağzında tutmaya çalışıncada öğürüyor doğal süt kaynağımız kurursa ne yapıcaz bilmem
benım kızda 9 u zor görenlerden uyutmassam yırtıyo kendını sabah saat6 da yakta kızlar sizinde bebklerde iştahda azalma varmı sıcakytan herhal bizde az olduda
kızlar benm sıpada 6 da kalkanlardan ama karnını doyuruyorum beşigine bırakıyoum gıkı çıkmıyo 9 a kadar uyanık duruyo kndi kendine oynuyo
ooh maşallah 3 saat kendi kendine mi oynuyo nazar değmesin cnm
bende 81 liyim ama tam düşündüğüm yaşta hamile kaldım ve çocuğum oldu mutluyum o yüzden :))
bence sen temizlik konusunda takıntılı olmayı bırak normalden bile rahat davranmalısın nasıl başa çıkıcan bu kadar dağıtan varken. bir yandan da oğlanları yardıma alıştırsan iyi olur sonuçta tek başına uğraşmaktan sağlığından olmada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?