2009 Nisan Anneleri buraya

bence en yaşlınız benim 01.04.1977 ama dış görünüşüm 24 bilemedin 25 ruhum 17 çok ciddiyim.arkadaşlar arasında lakabım baby face

günaydıın

dinozzo kızın nasıl oldu geçtimi ishal?

günaydın cnm valla dün gece normal uykusunu uyudu sonunda yoksa saat başı kalkıyorduk ishalimiz az kaldı oof ishal mamasını da pek sevmiyo zaten az yiyo mama havuçluymuş mu ne tüm biberonların ağzını boyadı tupturuncu geziyoz :)) ama çoook şükür ilaç ve mama iyi geldi de 3 günde toparladı su kaybından hastaneye yatıp serum yicek diye korkuyordum ishal de inş bugün yarın tamamen geçer az kaldı,kan da yok artık kakasında çok şükür

selam kızlar.....bende 79 luyum konuya dahil olayım hemen eksik kalmıyım.....
ateşli bebelere şifa dilerim aşı olacaklara cesaret......kendime çalışma azmi.......dilerimde dilerim....benim kızı akşam 12 de uyuttum kalktığında 5 ti....offf dedim ne çok uyumuşum teşekkür ettim kızıma sonra doyurup yerine yatırdım saat 5.50 gibi....bizimki öle emipte uykuya dalanlardan değildir bilirsiniz....şölen havasında gerçekleşir herşey...sallla gaz çıkar oolmadı bi daha çıkar.....neyse ben yatırdım 5.50 gibi o kalktı 6.10 da ....evet sadece 20 dakika.....dedim az önceki teşekkürü geri alıyorum sende kalıp zai etmeni istemem....kaydirigubbakcemile3......böle işte bıraktık kayunvalideye geldük işe...

iyi yolculuklar ve allah kolaylık versin 15 saat yol ama bebişin seviyosa arabayı sorun olmaz bizimki tüm bebeklere inat hiç sevmiyo herkes arabada uyur bizimki gözünü açıyo hata kaza uyusa her kırmızı ışıkta durunca ya da araba biraz sarsılınca açıyo gözünü deli mi ne...
neyse ooh denizede gir dinlen valla bebeği annene verip ne güzel iyi tatiller şimdiden cnm

bebeğin 12 ye kadar uyanık kalıyo mu 12 den önceki uykusundan kaçta uyanıyo bende geç yatırmak istiyorum ama 9 u zor görüyo sonrada sabaha karşı sık kalkıyo erken yatınca

üstteki mesajdaki hitap şeklim yanlış olmuş kusura bakmayın....kayunvalide değil koyunvalide dicektim....koyunvalide,koyunpeder kaydirigubbakcemile3( sevgimden yaa yanlış anlaşılmasınzemuszemus)

bebeğin 12 ye kadar uyanık kalıyo mu 12 den önceki uykusundan kaçta uyanıyo bende geç yatırmak istiyorum ama 9 u zor görüyo sonrada sabaha karşı sık kalkıyo erken yatınca

canım benimki kalır 12 ye kadar 12 den önceki uykusu saat 19.00 gibi 19.00-19.30 arasıdır bir daha da uyumaz....rekorcudur o ne 10 saatleri devirmiştir uykusuz....

hadi bakalım şükür iyileşmiş kuzucuk çok sevindim Allah başka hastalık göstermesin minicikler ya insan kıyamıyor

ben de dün fazla su içemedim yemek yiyemedim boğazım fecii acıyordu gece doymadı bi türlü süt yoktu mama yapayım dedim ama benim kızım biberondan emmeyi beceremiyor ağzında bi o yana bi bu yana gevelio dişlerini kaşır gibi 2 biberonumuz var biri dr.browns diğeri bebedoor ama ikisinide almıyor diliyle ittiriyor ağzında tutmaya çalışıncada öğürüyor doğal süt kaynağımız kurursa ne yapıcaz bilmem

amin cnm çook saol allah hiç birimizin bebeğine hastalık vermesin.benim kızım da şurup içiyo ya şimdi diliyle bi itişi var nasıl geri çıkarmaya çalışıyo bende sağdan soldan kaçanları toplayıp geri itmeye çalışıyorum tabi çok komik oluyo..ama dr browns un ağzı çok güzel biraz uğraşsan alır bence aç kalmasında bebeğin belki ağzında biberon varken mamayı sıksan kendin tadını alınca tutar mı ki

ben 79 luyum -- yani 30 yaşındayım.. en moruk ben miyim acaba

ben de 79 luyum,ama Aralık 24,yani hala ortalarda 29 um diye dolanıyorum,ne zamana kadar dimi ama!

Aynen valla bizim kız da hiçbir biberonu almadı,mm yi tercih ediyor,ne ilginç ki,meme emerken o arada çıkarıp biberonu veriyorum,onu bile nasıl anlıyorsa ,yüzünü ekşitiyor,emmiyor,sonra yine mmemeyi veriyorum emiyor.Anneme bıraktığım zamanlarda annem çay kaşığıyla ağlaya sızlaya yediriyor mamayı.Daha yutmayı bilmiyor ya,çok komik oluyor,eee diyor mama gidiyor,eee diyor mama gidiyor....zemuszemus

benım kızda 9 u zor görenlerden uyutmassam yırtıyo kendını sabah saat6 da yakta kızlar sizinde bebklerde iştahda azalma varmı sıcakytan herhal bizde az olduda

kızlar benm sıpada 6 da kalkanlardan ama karnını doyuruyorum beşigine bırakıyoum gıkı çıkmıyo 9 a kadar uyanık duruyo kndi kendine oynuyo

kızlar benm sıpada 6 da kalkanlardan ama karnını doyuruyorum beşigine bırakıyoum gıkı çıkmıyo 9 a kadar uyanık duruyo kndi kendine oynuyo

ooh maşallah 3 saat kendi kendine mi oynuyo nazar değmesin cnm
bende 81 liyim ama tam düşündüğüm yaşta hamile kaldım ve çocuğum oldu mutluyum o yüzden :))

ya oğlan anaları alıştırın oğluşları size yardımcı olmaya en azından kendi işlerini kendi görmeye
ne biliim en azından çamaşırlarını kirli sepetine atsınlar
yataklarını toplasınlar
evde kimse olmayınca aç kalmasınlar vs vs
bizim kızlarla evlenip yazık etmesinler kızlarımıza yani:)

arkadaşlar bebişlerin kafa çapları kaç çıktı sizde bizim en son 40 cm 2 ay 1 hftlıkken bazı yerlerde bıngıldak konusunda sorunlar okudum da kafam karıştı, bir sorun olsaydı dr söylerdi sanırım allah yrd.olsun bebişlerimizin okudukça ne çok hastalık varmış bilmediğim diyorum ne kadar çok bilgi o kadar çok evham valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…