arzuCum bizede sağlık ocağı 3 gün yıkama dediler, ateşte yapmadı ve ilaçta vermedim ben sende istersen verme inş.ateş filan yapmaz
Aman canım yaa bırak yapabildiğin kadar yap yetişemiyorsan da kendini yıpratma canına yazık boşver.bende ondan sıkılıom ya iş iş iş nereye kadar anam ağlıo bütün gün
çalışırken işler daha kolay oluyodu sanki evdeyken hep işim var sanırım sabah kapıyı kapatık çıkmak akşam dönmek daha rahattı. evde olmak bence hiçte rahat değil. birde benim kızım gibi yemesede sürekli pasta börek yapalım diye tuturan bi kızınız üstüne arada evde çalışan bir eşiniz varsa mutfak işi hiç bitmiyo of of
Kesinlikle aynı fikirdeyimmm.bence sen temizlik konusunda takıntılı olmayı bırak normalden bile rahat davranmalısın nasıl başa çıkıcan bu kadar dağıtan varken. bir yandan da oğlanları yardıma alıştırsan iyi olur sonuçta tek başına uğraşmaktan sağlığından olmada.
ıŞte erkekleri biz böyle yönlendiriyoruz sonrada eşlerini aldattıklarında niye yaptın oğlum diyoruz ben çok karşıyım bu fikree . Bu şekilde konuştuğumuz için evlendikten sonrada alışkanlık haline geliyor ve mutlu olamıyorlar genelede evlilik ağır geliyor onalara :1no2:ben oğlumu evlendirmicem şekerim hayatını yaşasın:)
o kız senin bu kız benimm
ne yapcak evlenip te!!!
valla ben heçen hafta mersindeydim oğlumu da denize soktum koruyucu güneş kremini sürdüm 10 dakikada olsa denize girdim oğlumla beraber ...Çok mutluydu bi görsenizay başını ağrıttım milleti sabah sabah cerenim uyandı giderim imdi bu arada c.tesi sabah yola çıkıyoz annemlere gidioz mersin e 15 saat yol 1000 km napcaksak allah yardımcımız olsun kendi arabamızla dura kalka gitcez orda pc yok özlerim sizi ben ya hazırlık yapcam ara ara girerim orda hava değişiminden korkuyorum inş bişey olmaz önerileri bekliom bebeğimi dışarı çıkarmayı hiç düşünmüom deniz falan bu sene sokmam anniş bakar ona bende kızgın kumlardan serin sulara atlarım balina misali deniz taşmasa bari.............. zemuszemus
bence en yaşlınız benim 01.04.1977 ama dış görünüşüm 24 bilemedin 25 ruhum 17 çok ciddiyim.arkadaşlar arasında lakabım baby face
selam kızlar bende 77 liyim yani en kart benim hehehehhhe ama olsun boş durmadım üç tane aslan yetiştiriyorum vatana ve millete he bide zllilere
benikide öyle oldu ama bu gidişle tekrar başlıcam yoksa saç kalm ıcak kafamdaben demir hapını bıraktım 2 3 haftadır dökülmeye başladı saçlarım önceden de dökülüyordu demr hapına başlayınca durmuştu.sahi demir hapına devam eden var mı doktorum bana doğumdan sonra devam dedi ama nereye kadar ki
kıs mersıne gıdıp gelıosunuz hıç haber vermıyosunuz neysssseeee bende nerdeyse ıst gıdecem önümüzdekı hafta nasıpse ben sık bağlanamıyorum net problemlı bılıyosunuz,bana geçmış olsun deıyen arkadaşlarıma çooook teşekkürler şekerler,annemlere öyle alıştımkı hemde hıçbışey yapmamaya ıyıce alıştım ama bende bu psıko olduktan sonra yıne eskı halıme çabucak dönerım,evımıde özledım oğluşumuda anacım,bu arada ben temmuz 77 lıyım bu ay benım ayım
merhabalar arkadaşlar umarım hepiniz iysinizidr bi problem yoktur.çok geçmişe gidemedim ama okuyabildiğim kadarıyla denizin bebeği ishal olmuş.aynı şeyi yaşayan biri olarak çok üzüldüm geçmiş olsun.biz de antibiyotik kullandık geçti çok şükür.
benim saçlarım da çok dökülüyo bir de bende müthiş bi terleme olayı var.hergün duş alıyorum kızıma kokmayayım diye.
bıngıldak meselesi ne?birinde sorun mu var yoksa?aman olmasın.
arkadaşlar avatar resmimi değiştirip kızımın fotosunu koymak istiyorum ama beceremedim.yardım.
:kedi:
ben geldim ...
bugün yine çıldırma aşamasındayım benim sapık oğlum ona çok kızgınım ne biberon ne meme hiçbir şekilde emmiyor zaten benim manyak oğlum doğduğu günden beri beni hiç emmedei ama 3 temmuzdan beri biraz biraz emmeye başlamıştı yine eskiye döndü mememi görünce resmen mosmor kesiliyor ve doktorlar bunu açıklıyamıyor çooooooooooook kötüyüm ya allahıma şükür danalar gibi besleniyorum süt olsun eşşek oğlum mamayla beslenmesin diye ama nafile ben bu işin sırrını çözemedim acil fikir istiyorum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?