benım kızda 9 u zor görenlerden uyutmassam yırtıyo kendını sabah saat6 da yakta kızlar sizinde bebklerde iştahda azalma varmı sıcakytan herhal bizde az olduda
azalma ne demek iştah kalmadı geceleri süper emiyo ama gündüz yok bişey bgn en son sabah 5 de tam emdi 20 dak filan o zamandan beri an uzun emdiği 5 dak memeyi görünce yırtıyo ortalığı uyumuyoda anlamadım gitti ama gece normal herşey baykuşmu ne bu kız
benim sıpada biberonu asla emmiyor ama memeyi öyle bi emiyorki allahıımmm o ne kuvvet yara oluyor bazen sağıp içireyim yada mama vereyim diyorum yok biberon ağzına değdiği gibi öğürüyor kusuyor
aynı canım benım kızda saat 8 den sonra saah 6 ya kadar herşeyi normal beslenmesi falan ama sabah 6 tan akşam 8 e kadar cebelleşiyoz doktora sordum artık sıcaktandır dio 3-4 saatte bır besle dıo yesebeslicezde bu gun çay kaşığıylayedirdim oyun yaptı zilli öle yedi bakalım yarın nasıl bişi bulucam
maşşallah allah nazardan korusun sağıp vermenin kolay olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun çünkü dışarı çıkarken çok zor oluyor sağdığın sütü muhafaza etmek zor gece terli terli kalkıp sağıp süt vermek çok zor hele dışarda göğüslerde süt birikiyor sağmak çok zor oluyor inşallah benim oğlada beni emer düşünsene sıcacık ve hiçbir zahmet olmadan heryerde emzire bilirsin bence böyle devam et.
merhabalar arkadaşlar umarım hepiniz iysinizidr bi problem yoktur.çok geçmişe gidemedim ama okuyabildiğim kadarıyla denizin bebeği ishal olmuş.aynı şeyi yaşayan biri olarak çok üzüldüm geçmiş olsun.biz de antibiyotik kullandık geçti çok şükür.
benim saçlarım da çok dökülüyo bir de bende müthiş bi terleme olayı var.hergün duş alıyorum kızıma kokmayayım diye.
bıngıldak meselesi ne?birinde sorun mu var yoksa?aman olmasın.
allahım sabahtan beri ağlıyo çıldırcam neden ağlıyo anlamadım hiçbişey yapamıyorum susmuyooooooooooooo
kızlar oğlumunn ateşi 38,3 oldu şurub içirsemmi acaba kaç saat arayla vermem lazım 4 saatönce vermiştim o zaman 37,5 du
off kızlar kızımn poposu pişik olmş uyumuyo bu yüzden napcam pudra sürüyorum ama etki etmiyo sanki ne yapmalıyım
canım bepanten var mı yoksa zeytinyağı dene
canm bepanten hametan mı ne var off çıldrcm yaaaa sıcak bi yandan zeynep bi yandan kucagımada alamıyom ben yanıyom kızımyanıyo ikimzn ateşi iice yakıyoo offf
kızlarrrr saçlarım çok dökülüyor neden oluyor aceppp sizinkinde varmı bi değişiklik
-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?