2009 Nisan Anneleri buraya

allahım sabahtan beri ağlıyo çıldırcam neden ağlıyo anlamadım hiçbişey yapamıyorum susmuyooooooooooooo

benım kızda 9 u zor görenlerden uyutmassam yırtıyo kendını sabah saat6 da yakta kızlar sizinde bebklerde iştahda azalma varmı sıcakytan herhal bizde az olduda

azalma ne demek iştah kalmadı geceleri süper emiyo ama gündüz yok bişey bgn en son sabah 5 de tam emdi 20 dak filan o zamandan beri an uzun emdiği 5 dak memeyi görünce yırtıyo ortalığı uyumuyoda anlamadım gitti ama gece normal herşey baykuşmu ne bu kız

aynı canım benım kızda saat 8 den sonra saah 6 ya kadar herşeyi normal beslenmesi falan ama sabah 6 tan akşam 8 e kadar cebelleşiyoz doktora sordum artık sıcaktandır dio 3-4 saatte bır besle dıo yesebeslicezde bu gun çay kaşığıylayedirdim oyun yaptı zilli öle yedi bakalım yarın nasıl bişi bulucam

benim sıpada biberonu asla emmiyor ama memeyi öyle bi emiyorki allahıımmm o ne kuvvet yara oluyor bazen sağıp içireyim yada mama vereyim diyorum yok biberon ağzına değdiği gibi öğürüyor kusuyor

maşşallah allah nazardan korusun sağıp vermenin kolay olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun çünkü dışarı çıkarken çok zor oluyor sağdığın sütü muhafaza etmek zor gece terli terli kalkıp sağıp süt vermek çok zor hele dışarda göğüslerde süt birikiyor sağmak çok zor oluyor inşallah benim oğlada beni emer düşünsene sıcacık ve hiçbir zahmet olmadan heryerde emzire bilirsin bence böyle devam et.

kızlar oğluşuma playskolun ikili egzersiz arkadaşını aldım çok sevdi zaten eli ayağı ayrı oynuyordu şimdi tam oldu tam bir fırlama oyun halısı almayı düşünüyordum fakat arkadaşımda egzersiz oyuncağını çok sevmişti ondan aldım tavsiye ederim.

canım aynı sorun bendede var fakat son 1 aydır resmen fotosentezle besleniyor evimizde klima var sıcaktan desem sıcak değil ben iştahı açılsın diye supravit diye bir şurup veriyorum ayyyyyy ne kadar zor iştahsız bebek dr sorunca çocuğun kilosu iyi diyor anlamadım gitti..senağlamasenağlama

haklısın canım ama diyorum ya bazen çok canım acıyor sık sık da emdiği için dayanamıyorum ama birkaç kez sağdım içmedi döktüm.mama yaptım içmedi.ben alışmışım meme vermenin kolaylığına mama yapmak bile zahmetli geldi iyice tembel oldum yaa :kedi:

çok teşekkürler cnm geçiyo artık inşallah tekrarlanmaz kimsenin bebeği de olmaz..
bu arada benimde çoook saçım dökülüyo ama hiç doğuma bağlamadım mevsime bağladım daha çook çünkü çevremde doğum yapmayanlarında çok dökülüyo kızlar

kızlar oğlumunn ateşi 38,3 oldu şurub içirsemmi acaba kaç saat arayla vermem lazım 4 saatönce vermiştim o zaman 37,5 du

canım ben fitil kullanmıştım
günde 2 defa diyodu
şurup nasıl olur bilmiyorum.prospektüsünde ne yazıyo on a göre versen

kızım uyudu saat 1 de uyanır ondan sonra sabaha kadar mızırdanıyo.sizde de böyle oluyomu.biz uykuya hasret kaldık.annem geldi de biraz rahatladım

off kızlar kızımn poposu pişik olmş uyumuyo bu yüzden napcam pudra sürüyorum ama etki etmiyo sanki ne yapmalıyım

herkezlere merhabalar .... halen sarımsaklıdayım biraz işim vardı sizlerede bi bakayım dedim .... çok detaylı okuyamadım ama geçmişe şöle3 bir gö gezdirdim önce şunu belirtiyim ben 82 liyim ama 83 lü de sayılırım 31 aralık 82 sabahı dünyaya gelmişim 20 saat sonra 83 olmuş ..... bir arkadaşım faranjit olmuş 18 günlük doğum yaptığımda bende olmuştum hemde nasıl 40 derece qateşle hastaneye yatmıştım bebeğine meme vermeye devam et sakın kesme birde unutma faranjit bulaşıcı bir hastalık değildir bende ilk gün maske takmıştım sonra takmamıştım ve hiç bişey olmamıştı gönlünü ferah tut hasta bebeklere geçmiş olsun aşı olanlarada maşallah bitti gitti işte .... ateşlenenler olmuş en kısa zamanda düzelsin bebecikelrimiz arkadaşlar hepinizi çok öpüyorum pazartesi göüşmek üzere selamlar ....

canm bepanten hametan mı ne var off çıldrcm yaaaa sıcak bi yandan zeynep bi yandan kucagımada alamıyom ben yanıyom kızımyanıyo ikimzn ateşi iice yakıyoo offf

kızının ateşidemi var anladığım kadarıyla pişik ve ateş aynı anda allah kolaylık versin canım pudra pek işe yaramıyor çiçeğin dediği gibi zeytinyağı ve bebanten ayrıca sürekli ılık su ile yıka ve biraz altını açık bırak hava alsın yavrucak hatta 1 kilot giydir öyle kalsın bence ayyy kıyamamm canım nasıl acıyordur kimbilir .

Son düzenleme:
Ateş düşürücücü şurubun adı parasetamol(tylol) calpol vermedi doktor bunu vermesinin sebebini sormak aklıma gelmedi valla neyse içirdim şimdi allahtan ateşi 37,2 düştü çok şükür. Kızlar bugün ben ateş nöbetindeyim gece canı sıkılan olursa ben burdayım duyrulurrr mirmirmirmir

kızlarrrr saçlarım çok dökülüyor neden oluyor aceppp sizinkinde varmı bi değişiklik
-

benim de başladı saçım dökülmeye yeni yeni,2 kişiden duydum,bebek anneyi tanımaya başlayınca dökülürmüş diye,ne kadar doğru bilmiyorum?
Benim saçım mevsime bağlı olarak Eylül de dökülürdü,bu sene erken başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…