2009 Nisan Anneleri buraya

Arzuer canımcım çok geçmış olsun ınşallah hemen ıyıleşırsınız,bepanten pışığe bırebır derler bız doğumdan bu yana hem bepanten hemde zeytınyağı kullanıyoruz,zeytınyağını 3 gün kaka yapmazsa masajda kullanıyoruz anneannemız yağlıyor göbışımızı ve popomuzun ağzını çok az çünkü alıştırmamak lazımmış kolaya,bu arada ben bışı soracaktım ama unuttun yaw

Saol canım benimki aşıdan kaynaklanan ateş çok şükür başka bişey değil Ekim.29'un bebeği pişik olmuş bide ateşi varmış.Ne sorucaktın neyse hatırlayınca yazarsın artık CADIARZU

herkese iyi geceler ateşi olan bebişlerin anneleri allah sabır versin bizim oğlanda gündüz iyiydi 7 den beri yapmadığımız şey kalmadı dışarı çıkardık mama verdik yıkadık altını değiştirdik en sonunda koltukta sızdı kaldı garibim bende hemen yatmaya gideyim inş.bütün bebişler sabaha kadar uyurda bizde uyuruz güzelce....

sanırım bebişler sıcaktan dolayı da fazla uyuyamıyorlar,ben beile gecenin yarısında sıcaktan bunalıp uyanıyorum.

ınşallah geceyı rahat geçırırsınız canımcım,bızde olmamışı çok şükür,pudra olayına gırmeyın kızlar bu arada hücrelerı kapatıyormuş ama annemler bızı hep pudralamışlar yahu tabıkı ben bepantenden şaşmayacağım

Merhaba arkadaşlar
kaç gündür doğru dürüst giremiyorum.Özledim sizi.

Tuğbacım geçmiş olsn canım.İlaçlarını kullanmayı ihmal etme bence.
Bu arada ben 80 liyim ve benim de saçlarım çok dökülüyor ya(

arzucum sanada geçmiş olsn canm yaa neyse kızm altını açtım biraz karnnı da doyurdm ayagmda salldm sıkıntısı uykuymş heralde çok şükür şimdi rahatm yaa

kızım uyudu saat 1 de uyanır ondan sonra sabaha kadar mızırdanıyo.sizde de böyle oluyomu.biz uykuya hasret kaldık.annem geldi de biraz rahatladım
aynı bizim kız 8 de uyur 1 de kalkar sonra sabaha kadar kalkar mızmızlanır ben dün akşam dışarı çıktık ve 12 de uyudu diye sabaha kadar uyurum sanmıştım ama 3.5 da kalktı 5,5 da kalktı 7 kesin kalkış yaptı yuuh dedim hiç uyumasaydın geç yatarsa kalkmaz sanıyordum ama olmadı yine ama kaç gündür hasta sürekli uykuluydu depoladı mı acaba :))
off kızlar kızımn poposu pişik olmş uyumuyo bu yüzden napcam pudra sürüyorum ama etki etmiyo sanki ne yapmalıyım

ben sebamed sürüyorum bol bol bizimki de pişik ama en etkili yöntem altına bezini koyup bağlamadan açık bırakmak ben 2 gün tüm öğlen açık bıraktım çook iyi geldi çok hafifledi pişiği tavsiye ederim cnm hava alınca iyi geliyo kapalı kalınca artıyo

Son düzenleme:
pişik için bepanten iyi.
ayrıcada hametan pomad+trosyd karıştırıp sürün doktor teyzemiz öyle sölemişti iyi geldi.
o zamana kadar jonsons kullanıyoduk.meğer onlar tedavi edici değil koruyucuymuş.
bide teyzemiz bitkisel kremler getirmişti +90 mıydı neydi adı..

dün işten sonra çarşıya çıkardık oğlanı dolaşsın diye ananemizde sıkılmıştı evde.
evden çıkmak bi merasim zaten
emziğini aldınmı,yedek kıyafet,bez kusuk bezi,kolonyası ısalak mendili...............liste uzadıkça uzuyo yorgun deniz kafayı yiyoyo hay sizi gezdirmeninde!!!!

neyse zor güç çıktık evden bizim oğlan lörk kustu mis gibi giydirmişiz..
neyse...
çıktık yola bizimki araştırmacı gazeteci olduğunda bi sağa bi sola bakınıyo...
mağazalara giriyoruz..klimalar tam gaz buz gibi hadi sarmala oğlanı bişey bakamadan çık mağazadan..
sonra mızmızlanıyo kucak istiyo birazda öle bakıncak..
arabayı niye aldıksak..
bebek mağazasına giriyoruz..
emzik alcaz..bi türlü karar veremiyorum..neyse en sonunda aldık..şehrin ortasında banka oturduk ışıkları izledik çok sevdik..bankta emekli hemşire bi teyze ile tanıştık..
dönüş yolunda arabamızda sızdık kaldıkk:)))

haa bu arada her girdiğimiz mağazada bir ilgi bizim paşaya..
ben tabi halen alışamadığım için bu indanlar niye sırıtıyolar bize diye soruyorummm

çarşı maceramız böylelikle tamamlandı..ben tabi knock out!!!

alın size çarşı tombiğe karşı!!!
[img=http://img40.imageshack.us/img40/371/img0347l.th.jpg]

Son düzenleme:
aay çok güzel ya gezmeyede çıkmış şuna bak :)) deniz ben 1 hafta sonra gelicem birlikte bi çıkalım istersen biri susar biri ağlar artık :)) millet de arkadamızdan anlaşıpta mı yapmışlar demesin :))

sen çıkarmıyonmu bebişi hiç bizde dün korka korka sahhile çıkardık ağlar diye ama hatun uyudu bizde 1 saatı gecik gezdik gerçi biz çarşı pazara çoktan çıktık orasıda ayrı tabi benım kız gezenti

sadece hafta sonları akşam babamız yorgun oluyo gündüz de aşırı sıcak ama dün akşam bodruma gittik işte benim ki uyku saati 8 yani gelince kanguruda kafası düştü uyudu ben çocuk uyku saatini ileri atsın diye gezdiriyorum yine uyudu 8 de gören nasıl gülüyo kanguruda kafa düşmüş uyuyo... neyse bişeyler yememize izin verdi yarım saat sonra kalktı ama 40 dk yol gidiş geliş bi ağladı yaa çocuk nefret ediyo yaa arabadan bizim arabadan yani pusetten değil gerçi pusette de ya kısa bi süre ya uyurken duruyo

çıkalım güzelim yanlız sinir krizi geçirmeyelim!
biz huysuzlanmasın bizi rezil etmesin diye göznün içine bakıyoz!!

çıkalım güzelim yanlız sinir krizi geçirmeyelim!
biz huysuzlanmasın bizi rezil etmesin diye göznün içine bakıyoz!!

cnm şaka yapıyorum bende aynen her an eve dönme modundayım huysuzlanır diye ama artık alışsında istiyorum hem gürültü de uyumaya hem gezmeye yoksa ben daha çook eve kapanırım yandık yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…