Arzuer canımcım çok geçmış olsun ınşallah hemen ıyıleşırsınız,bepanten pışığe bırebır derler bız doğumdan bu yana hem bepanten hemde zeytınyağı kullanıyoruz,zeytınyağını 3 gün kaka yapmazsa masajda kullanıyoruz anneannemız yağlıyor göbışımızı ve popomuzun ağzını çok az çünkü alıştırmamak lazımmış kolaya,bu arada ben bışı soracaktım ama unuttun yaw
aynı bizim kız 8 de uyur 1 de kalkar sonra sabaha kadar kalkar mızmızlanır ben dün akşam dışarı çıktık ve 12 de uyudu diye sabaha kadar uyurum sanmıştım ama 3.5 da kalktı 5,5 da kalktı 7 kesin kalkış yaptı yuuh dedim hiç uyumasaydın geç yatarsa kalkmaz sanıyordum ama olmadı yine ama kaç gündür hasta sürekli uykuluydu depoladı mı acaba :))kızım uyudu saat 1 de uyanır ondan sonra sabaha kadar mızırdanıyo.sizde de böyle oluyomu.biz uykuya hasret kaldık.annem geldi de biraz rahatladım
off kızlar kızımn poposu pişik olmş uyumuyo bu yüzden napcam pudra sürüyorum ama etki etmiyo sanki ne yapmalıyım
aay çok güzel ya gezmeyede çıkmış şuna bak :)) deniz ben 1 hafta sonra gelicem birlikte bi çıkalım istersen biri susar biri ağlar artık :)) millet de arkadamızdan anlaşıpta mı yapmışlar demesin :))
sen çıkarmıyonmu bebişi hiç bizde dün korka korka sahhile çıkardık ağlar diye ama hatun uyudu bizde 1 saatı gecik gezdik gerçi biz çarşı pazara çoktan çıktık orasıda ayrı tabi benım kız gezenti
aay çok güzel ya gezmeyede çıkmış şuna bak :)) deniz ben 1 hafta sonra gelicem birlikte bi çıkalım istersen biri susar biri ağlar artık :)) millet de arkadamızdan anlaşıpta mı yapmışlar demesin :))
çıkalım güzelim yanlız sinir krizi geçirmeyelim!
biz huysuzlanmasın bizi rezil etmesin diye göznün içine bakıyoz!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?