yok canım oda erkekti ,senin belli olmadı cinsiyet demi....
seninki kızdı demi canım.................
stresten oluyo canım bence bendede oluyo nefes darlığı bazen ,yetişemiyorum kocam oğlum ev eşim iş yapma diyo dayanamıyorum okula sık gidip geliyorum yoruluyorum gün yetmiyo bazen sanki bide sen çalışıyosun canım bence stresten oluyo..............
evet işten çıktım evet çok erkekn ama dayanamadım yani öyle uykum geliyorduki sabahları kalkamıyordum artık aslında işim çok iyi ve rahattı öyle bi esti
bende hem kahvaltıyı evde edemiyordum zor uyanıyorduımki kahvaltı etmek nerdeee
içimde hap kalıyors-du bunun düşüncesi bebeğimi besleyemiyorum diye
evde olsam daha iyi beslenirim die düşündüm ve çıktım aslında biraz pişmanım hem çalışmak zor hemde evde oturmak şöyle 11-de falan işe gitsk ne güzel olurdu aaaaahh ah...sırnaşık şey
iyi akşamalr arkadaşlar.bugün güne çok kötü başladım.saat sabah 6:30 kanamayla uyandım.saat 10 da doktora gittik .muayneden sonra bebğimin sağlıklı olduğunu gördük ve rahatladık.plesanta rahim ağzıdaymış yuakrı çıkmamış.büyüyen rahmin etkisiyle kanamaya yol açmış.2 haftaya yukarı çıkacakmış.kanamaya karşı ilaç verdi doktorum.çok ama çok korktum.iyi haberi aldıktan sonra bile ağlamam saatlerce sürdü.bana el salladı ayağını gösterdi.10 cm olmuş.bir hafta önden gidiyormuşuz.düşünsenize ben hala ne yersem çıkarıyorum.süt yok peynir yok sadece meyve ve çorba.ama o kocaman olmuş bulantı ve kusmalara inat.çok şükür.arkadaşlar lütfen çok duaya ihtiyacım var.plesentanın yukarı çıkamsı ve kanamanın durması için.hepimizi bebeklerimizi rabbim korusun.bir daha bana ve hiçbirimize bu sıkıntıyı yaşatmasın.
selinaycım, bu gebeliğimi çok farklı yaşıyorum. acayip derecede yoruluyorum. göğsüm sıkışıyor. nefes alıp vermekte zorlanıyorum. bi merdiven çıkınca soluk soluğa kalıyorum. yemeği biraz geçiktirince vay halime, elim ayağım titriyo. sende de böyle oluyormu canım. yoksa bunların başka bi sebebemi var acaba. doktora gittim net bişey demiyor. astım başlangıcı olabilir demişti önce. son gittiğimde, emin olamadı. doğuma kadar daha kötü olurmuyum acaba diye korkuyorum.
anladım:) ebrarcım. hayırlısı artık... aslen antalya'lı mısınız. ben de finike ilçesinde büyüdüm:) çok severim oraları...
Şamşamer senin şikayetlerinin bazıları bendede var.Hem ben öyle otururken konuşurken nefes nefese kalıyorum.Araştırdığım kadarıyla bu aylarda kan çok pompalanıyomuş o yüzden durup dururken bile böyle soluk soluğa kalabilirmişiz.Evham yapma bence.İki canlıyız kolay değil.Meselea dün akşam üzeri konuşurken nefes nefese kaldım arkadaşımda dur sakin ol noluyo diyo korktu garibim.Sağlıcakla kal.
kızlar eşim 3lü trama testimin sonucunu doktora göstermiş oda temiz çıkmış darısı başınıza inşallah...............
kızlar eşim 3lü trama testimin sonucunu doktora göstermiş oda temiz çıkmış darısı başınıza inşallah...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?