2009 Nisan Anneleri buraya

benımkının en sevdiği araba gecen şehir dışına gittik yol 3 saat hep uyudu kolıklı kızım doğdundan beri araba hastası bi orda susuyodu benımde kanguuruda hep uyuyo nazar boncuğu olmadan olmaz çiçekçim zaten

yaa evet bende alıŞsın ıstıyorum ama bızımkının ne zman ne yapcaĞı bellı olmuyo..
Karnı tok oluyo,altı temız uykusuda yok ama bı anda huysuzlanabılıyo.
SÜreklı kontrol halındeyız dıŞarda ne yapıyo etrafa bakıyo ne yapıyo mırıldanıyo eyvah yandık Şımdı baĞıracak..

bızımkıde araba hastası!!
Sevıyo arabaları..
Bıde bebek arabasında gıderken dÜz yoladan gıtmeyı sevmıyo taŞlı olcak hoplıcak tıkır tıkır sarsıla sarsıla gıtcek Öle uyuyo

yok ben o kadar değilim valla ağlasada ağlaya ağlaya alışcak artık ama bzizmki genelde en fazla kucak istiyo..ee bizde dışarı çıka çıka alışcaz ben de ilk başlarda hiç çıkmam daha iyi diyordum belki sen çalışıyosun dışardasın ya o yüzden çok etkilenmiyosun ama ben onunla çıkmak zorundayım o da alışmak zorunda :))

evet haklısın canım alışsın.
Ben izindeyken bunaldım evde.
Ozaman daha kötüydü biliyomusun gezmelerimiz.
Her gittiğimiz evde huzursuzlanıyodu uyumuyordu.
Her seferinde bir daha çıkmam diyordummm.

evet ya bizim yaramazda öyle aman şimdi ağladı ağlayacak hadi eve gidelim vs ne zaman ne yapacakları hiç belli olmuyor valla.

pişik için ben dalinin kremini sürüyorum akşam sürdüm mü sabaha hiçbirşey kalmıyor tavsiye ederim bizde hiç sürekli pişik olmadı çok memnunum

off hepiciinze günaydın ay sabahtan beri koşuştryorum misafirim gelck birazdan bi bakıyım kim var kim yok dedim pişik oldgunda bende açıyorum altını hatta yatak koruyusu vardı ya doguma gierken ben almştım onuda altına seriyorum ama bu seferde buna alışır diye korkuyorm altına baglatmazsa diye

kızlar bebekleri vitamın kullanıyonuzmu valla iştahsızlıkolunca doktor supraviy-t verdi günde 1 tatlı kaşığı kullanan var mı başka

selam kızlar çok sıcak bir gün allah herkese sabır ve dayanma gücü versin inş.....
benim kızım kadar huysuzunu kimse görmemiştir....bak bize yakın olarak gördüğümüz bir kolikli selen hanım bile araba gezmesinde durur,kanguruda uyur...idil hiçbirşeyden memnun olmaz...herşey onu en fazla 5 dakika idare ediyor....sonra basıyor çığlığı....bizimde bugün 2 li egzersiz arkadaşımız geldi dün sipariş vermiştim....arzu eden varsa alsın indirimde son gün bugün çünkü....herkesi öperim

nerden aldın gulşencım bende istiyorum

nerden aldın gulşencım bende istiyorum

e-bebekten canım % 30 indirim bugün son gün......

emzık ne marka kullanıyosunuz.
Ben nuby damaklı almıŞtım dÜnde nuk aldım aslan fıgÜrlÜ
ya damaklı damaksız ne fark var.
Kapaklı ıstedım kapaklı damklı yokmuŞ Özel kutusunu aldım artık..

fıyatlar Çok deĞıŞken 4,5 ada var 20 yede ılgınÇ

valla denız benım kın ne marka istedi ne bişey chıcco bile aldık verdiğimiz para yazık 1 liralık bakkal memesi emiyo damaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…