yaa evet bende alıŞsın İstİyorum ama bİzİmkİnİn ne zman ne yapcaĞı bellİ olmuyo..
Karnı tok oluyo,altı temİz uykusuda yok ama bİ anda huysuzlanabİlİyo.
SÜreklİ kontrol halİndeyİz dıŞarda ne yapıyo etrafa bakıyo ne yapıyo mırıldanıyo eyvah yandık Şİmdİ baĞıracak..
yok ben o kadar değilim valla ağlasada ağlaya ağlaya alışcak artık ama bzizmki genelde en fazla kucak istiyo..ee bizde dışarı çıka çıka alışcaz ben de ilk başlarda hiç çıkmam daha iyi diyordum belki sen çalışıyosun dışardasın ya o yüzden çok etkilenmiyosun ama ben onunla çıkmak zorundayım o da alışmak zorunda :))
selam kızlar çok sıcak bir gün allah herkese sabır ve dayanma gücü versin inş.....
benim kızım kadar huysuzunu kimse görmemiştir....bak bize yakın olarak gördüğümüz bir kolikli selen hanım bile araba gezmesinde durur,kanguruda uyur...idil hiçbirşeyden memnun olmaz...herşey onu en fazla 5 dakika idare ediyor....sonra basıyor çığlığı....bizimde bugün 2 li egzersiz arkadaşımız geldi dün sipariş vermiştim....arzu eden varsa alsın indirimde son gün bugün çünkü....herkesi öperim
kızlar oğluşuma playskolun ikili egzersiz arkadaşını aldım çok sevdi zaten eli ayağı ayrı oynuyordu şimdi tam oldu tam bir fırlama oyun halısı almayı düşünüyordum fakat arkadaşımda egzersiz oyuncağını çok sevmişti ondan aldım tavsiye ederim.
nerden aldın gulşencım bende istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?