2009 Nisan Anneleri buraya

SAT'im 7 temmuzdu. 13-19 nisan arası beklerken bebeğimi tasiyon sebebiyle erken getirmek zorunda kaldık. daha pozisyon almamış olması nedeniyle de sezaryen doğum yaptım. şimdi kızım çok iyi şükür, gülücükleri arttıkça annelik daha keyifli bi hal almaya başlıyo :)

gerçekten öyle bana tepki vermesi süper bişey anne olduğumu yeni yeni anlamaya başladım çok keyifli bşişey

evet emzik fiyatları çok değişken ama ürünün kalitesi etkilidir herhalde.

ilk önce wee damaklı silikon almıştım doğum çatama koymak için.doğar doğmaz verdik ama almadı.ayrıca bebedorun da damaklı silikon 1 numara emziğini denedik, olmadı :1no2:

sonra wee'nin damaksız silikon 1 numara emziğini aldık, nafile...

bebedorun bi değişik modeli vardı, kapaklı silikon ama ne damaklı şeklinde ne damaksız onu da denedik istemedi. (tabi bu arada kızım emerek uyuduğu için maymun yawruları gibi yakamdan düşmüyodu )

silikonu sevmiyodur belki kauçuk emzik emer diye dalinin kauçuk 1 numara emziğini aldık, ağzına koyup iteklediğimiz zaman bunda da öğürmeye başladı.

son bi silikon bakkal memesi aldık iki numara. başta onu da istemedi ama bikaç kez reçele hafifçe batırıp verince alıştı, şimdi onu emiyo :)

fazla emziğe ihtiyacı olan yerimseniben

Son düzenleme:
dün bi arkadaşımla konuştum 4,5 aylık bebeği 2 adım emekliyormuş kuzenimin kızıda çok erken emeklemişti daha bizimki yanlara dönemiyo sizinkiler dönüyo muu

oy maşallah size!!
Valla bizimkinin maşallahı var hiçbi konuda zorlamadı.
Teyzemiz araştırdı aldı hemen alıştı.
Dünde aynısından alcaktım nuby nin ama hep kız renkleri kalmış
bende nuk almak zorunda kaldım bakalım ne olacak..

dün bi arkadaşımla konuştum 4,5 aylık bebeği 2 adım emekliyormuş kuzenimin kızıda çok erken emeklemişti daha bizimki yanlara dönemiyo sizinkiler dönüyo muu

hayır kızım yattığı yerde kalıyo ama bu ilk süreçte bırak 1-1,5 ayı 2 hafta bile çok şey farkettirebiliyo yerimseniben

bizimkide erken yürücek gibi geliyo bana!!
Yattığı yerden doğrulabiliyo yarım olarak!
Ama emekleme yok tabi henüz

yanlız yatağında açılı olarak dönüyo.90 derece yatıryoruz 45 derecde buluyoruz:)))

kiloyla alakası var mıdır acaba tombul bebek geç emekler falan gibi

ablamın kızı şu anda 8,5 aylık ve kıyafetinin sırt kısmından tutup kendisine güven verilince koşar gibi yürüyo :) aslında toplu bi çocuk ama yürümesi konusunda hiçbi etkisi olmadı hatta bence çok erken bi tarih yürümeye başlaması için ama emeklemeyi bimiyo. tombul bebek emekler mi bilmiyorum ama erkenden bi şekilde yürüdü anlayacağınız yerimseniben

benim kızım sırt üstüyken yüzüstü dönüyor geçen haftadan beri.....yani 3 ay 10 günlükten beri....3 aylıkken yalnızca yanaydı

valla 2.5 aylık canım ama kendini yana döndürüyo bıde yastığa yatırınca kafayı kendii oturur pozıyona getircek kadar kaldırıyo zilli

kilonun yanı sıra ailesel faktörlerde rol oynayabilir belki benim eşim 10 aylıkken yürümüş.....ama kilonun etkili olduğunu düşünüyorum hareket etmede....tabi istisnalar olabilir

iştahsızlık için şurup verdi dediydim doktor supravıt kullananınız hiç mi yok:sinifsinif:

eet cnm onu bizimki de yapıyo ayaklarıyla iterek ama kafa kaldırma yok

o zman söle bakalım ellerinden tutunca kendi başına yattığı yerden kalkıp.sanki bişey başarmış gibi gülücükler saçıp heyecanlamıyomu:)))

yaa emdikten sonra sesli sesli geyiriyomu..

Masa örtüsündeki çiçekleri yakalmaya çalışıyomu..

Yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…