emzİk ne marka kullanıyosunuz.
Ben nuby damaklı almıŞtım dÜnde nuk aldım aslan fİgÜrlÜ
ya damaklı damaksız ne fark var.
Kapaklı İstedİm kapaklı damklı yokmuŞ Özel kutusunu aldım artık..
fİyatlar Çok deĞİŞken 4,5 ada var 20 yede İlgİnÇ
evet emzik fiyatları çok değişken ama ürünün kalitesi etkilidir herhalde.
Ilk önce wee damaklı silikon almıştım doğum çatama koymak için.doğar doğmaz verdik ama almadı.ayrıca bebedorun da damaklı silikon 1 numara emziğini denedik, olmadı :1no2:
Sonra wee'nin damaksız silikon 1 numara emziğini aldık, nafile...
Bebedorun bi değişik modeli vardı, kapaklı silikon ama ne damaklı şeklinde ne damaksız onu da denedik istemedi. (tabi bu arada kızım emerek uyuduğu için maymun yawruları gibi yakamdan düşmüyodu)
silikonu sevmiyodur belki kauçuk emzik emer diye dalinin kauçuk 1 numara emziğini aldık, ağzına koyup iteklediğimiz zaman bunda da öğürmeye başladı.
Son bi silikon bakkal memesi aldık iki numara. Başta onu da istemedi ama bikaç kez reçele hafifçe batırıp verince alıştı, şimdi onu emiyo :)
fazla emziğe ihtiyacı olan :)
dün bi arkadaşımla konuştum 4,5 aylık bebeği 2 adım emekliyormuş kuzenimin kızıda çok erken emeklemişti daha bizimki yanlara dönemiyo sizinkiler dönüyo muu
hayır kızım yattığı yerde kalıyo ama bu ilk süreçte bırak 1-1,5 ayı 2 hafta bile çok şey farkettirebiliyo yerimseniben
masallah o ebeğe bızımkı daha yenı kendini yana döndüürüyo
dün bi arkadaşımla konuştum 4,5 aylık bebeği 2 adım emekliyormuş kuzenimin kızıda çok erken emeklemişti daha bizimki yanlara dönemiyo sizinkiler dönüyo muu
bizimkide erken yürücek gibi geliyo bana!!
Yattığı yerden doğrulabiliyo yarım olarak!
Ama emekleme yok tabi henüz
yanlız yatağında açılı olarak dönüyo.90 derece yatıryoruz 45 derecde buluyoruz:)))
kiloyla alakası var mıdır acaba tombul bebek geç emekler falan gibi
eet cnm onu bizimki de yapıyo ayaklarıyla iterek ama kafa kaldırma yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?