2009 Nisan Anneleri buraya

bende aldım bakalım gulşen playskool arastırdıydım hep fiyatlar yuksektı bu baya ucuz a geldi sağol

off kızlar ya benm sıpada bi faliyet yok yan gelip yatıyo ben kendim yan çeviriyorum 5dk sonra dönü veriyoo bizim ki anca tekme atsa başka bişey yapmasa

benıımkı yapıyo :lepi: babannesini çiçeklere saldırıyo kaydirigubbakcemile3

kızlar birde benm ablamn kızıda nisan dogumlu beki inanmsınz ama 5 aylıkken anne ve dede demeye başladı 8 aylıkken yürüdü şuan 2 yaşında ve anaokulunda ne ögretiliyosa bütün şarkı şiir hepsini biliyo zaten koç bebekleri daha zeki ve ögrenmeye hevesli oluyolarmış

tabi bende koçç bebeeydim bebeem de öle...tevekkeli zeki oluyorlarzemuszemus....şaka bir yana koçlar başarmak için azimli olurlar zekadan önce....çiçekli masa örtülerine bizde hastayız...ayaklarını bastırınca daha bir heyecanlanıyor....owww owww die sesler yalnızca o çiçek desenli şeylere....

maşallah!!!
öyle olsunlar tabi.
Bende korku var zaten ya başarısız olursa ya zeki olmazsa falan.
komplekslerim var benim illa yapacak edecek..
Pısırık içine kapanık olsun istemiyorum.
Girişken konuşkan olsun aktif olsun istiyorum tam tersi olursa diye korkularım var.

Kontrollerinde bile boyu eksik çıkacak kilosu az çıkacak diye panik yapıyorum.

şaka maka bizimki kendi bieronunu kendi tutuyo bazen koltukta yatıosa yan dönüyo koltuk desenlerini yakalamaya çalışıyo oyuncakları yakayabiliyo tabii yemek için

bi de zayıflama sırrımı söyliim size her gün bi saat müziği azcık açıorum bebeğin önünde aptal aptal tepiniyorum çok hoşuna gidiyo deli gibi gülüyo artık kollar bacaklar o da çırpınıyo dansedio zannedio

Hareketlerden bahsetmişsiniz. Biraz önce yatırmadan yüzüstü koydum. Bebeğim çığlık çığlık ağladı. Daha önce de yapmıştım. Dönmek için o kadar uğraşmıştı ki yorgunluktan hemen uyuyuverdi......Yatakta dönüyor.....Ha bire hareket halinde ama yüzüstü durmayı sevmiyor anlaşılan......

valla 55 e geliyo özlemcim normalde 79 her yerde ben baktıydım daha önce sağolsun gülşen deyince hemen aldım

yav nedır bu 2 lı arkadaŞ muhabbetı baktım ama ÇÖzemedım oyuncaĞı..
Bızde bır oyun halısı var bıde benım ayıydı kÖpektı eskı oyuncaklarım ondan baŞka bıŞey almadık..
Evdekı mevcut rÜzgar Çanıydı rÜzgar gÜlÜydÜ gıbı Şeylerı kullanıyoruz henÜz!!!

benimkide yüzüstü durmayı sevmediği için bende bu 2 li egzersiz arkadaşını aldım umarım arkadaşlık eder kendisi...zira ben oynayacağım onunlada....
hayırlı olsun seher

zaten bıızmkı oyuncaklarla konuŞuyo ama gÖzlerı olunca
agu aguagu!!!
Ne anlatıyosa artık ayıya:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…