2009 Nisan Anneleri buraya

:)) benımkıde pek sıkılgan almadığımız kalmadı ama avizeyle muhabbeti tercih ediyo zıbıdı

yok cnm ben bizimkinin koca popolu old. hiç bişiicik yapmadığını fark ettim sizinkiler de hala ööle mi diye soruyorum yoksa karşılaştırma değil bizimkinin tembelliğinin kanıtını arıyorum

yok cnm ben bizimkinin koca popolu old. hiç bişiicik yapmadığını fark ettim sizinkiler de hala ööle mi diye soruyorum yoksa karşılaştırma değil bizimkinin tembelliğinin kanıtını arıyorum ama anladığım kadarıyla iyi ki sormuşum 2. dk kızı uyuttum acayip yazmışsınız okuyamadım daha :))

kızlar hakkatten işe yararmı ki bu 2li egzersz

valla bir umut alıyoruz işte inşallah yarar...

:)) benımkıde pek sıkılgan almadığımız kalmadı ama avizeyle muhabbeti tercih ediyo zıbıdı

valla hepsi birbirine benziyor demekki seher....benimkide gözünü ona bir dikiyor hatta uyuması için dönencesi değil avize daha yardımcı.....gözünü dike dike uyuyor

çok değil hepsi 1-2 aya kadar birbirlerini yakalarlar.....kimi bebeğin motor gelişimi daha hızlı oluyor herbirimiz öyle değilmiyiz...herkesin becerileri farklıdır eminim bunlarda öyle işte....

valla gulşen ben dıyom sana bu ıkısı aynı huyu bebek arabsını sevmiyo chıcconun sallanan salıncanı aldık durur die en fazla 20 dk kanguruya yuzu dışarı bakıcak şekilde bınıyo

ilahi kızlar,
çok alemsiniz ya nerdeyse okula başlatacaksıınız bebeleri :))))) madem kuzuların marifetlerinden konu açıldı bende söylim bari (biz daha 3. ayı doldurmadık ama) benim yaramaz iki gündür yattığı yerden bana tutunarak oturuyo tabi asıl maksadı ayağa kalkmak ama kolları henüz çok zayıf dayanamaz diye ben engel oluyorum biraz oturunca hemen geri yatırıyorum..biberona yada memeye saldırıp kontrol etme hevesi benimkinde de var, bazen biberonu kendi tutuyor..çook çenesi düşük olacak galiba oğlumun gerçi ben hamileyken hep konuşkan olsun diye dua etmiştim..eşim günde 5 kelimeden fazlasını tüketmeyi müsriflik olarak görüyorda (gidiyorum,geldim, açım, tatlı, ????).şu bebişlerin yüzüstü yatma konusunda ise ben tam tersinden dertliyim, benim oğlum sırt üstü yatırınca uyumuyor, sürekli yüzüstü yatmak istiyor..hatta uyanıkken de yüzüstü yatırıp ayaklarını biryere dayayınca sürünerek ilerliyo :))) emzik konusundan da biraz muzdaribim çünkü yüzüstü yatarken ağzında emzikle uyuyor..tüm emziklerin saplarını yapıştırdım, çünkü kafasını çevirmek için kaldırdığında emziğin sapı açılıp sağına soluna batıp acıtıyo...işte böle .. aha yine uyandı..!!

kızlar ya benm kız elini çok emiyo hatta 4 parmak agzında ve agzındaki memeyi çıkartıp elni sokuyo ve bir emiyo nasl böle sanki bal akıyo elinden o zevkle yani

canım emdırme elini iistersen bak mıkrop kapan olmuştu arkadaşlardan bırının bebeğinde bende elini ağzına götürünce çekıyorum

çiçek yokmuş ya, olsaydı vakti olduğunda varsa şöyle hafif bi kaç yaz tatlısı tarifi verebilir misin dicektim..canım acayip tatlı istiyor ama nette güzel tarif bulmadım..onunkiler denemiş tarifler bide..

süper oluyo onun tarifini verdiği yicekler...tarifini ondan alıp yaptığım limonlu keki hala anlatıyolar :))))

cnm istersen ben bi tane vereyim biz ailecek çook seviyoruz hemde soğuk soğuk yaz günü

kedi dillerini yoksa bebe bisküvisini diziyorsun üzerine 4bardak süt 1 bardak şeker yarım bardak un yarım bardak mısır nişasıyla muhallebi yapıyorsun en son vanilya koyup karıştır yarısını bisküvilerin üzerine dök bi kat daha bisküvi diz kalanıda dök bu soğuyunca ben yarım paket çikolatalı puding yapıp onuda ılıtıp döküyorum o da soğuyunca yarım paket krem şantiyi çırpıp incecik sürüyorum yaparsan beğenirsin umarım bizde her gün yapsam hergün yicez yani

kızlar bu arada bi taraftan geçmişe bakıyodum da pişik için oksitin diye bir krem var..bir kaç saat içinde neredeyse hiç birşey kalmıyor..dr verdi bizede benim şişko oğlumun eklem yerleri ve boynunun altı çok pişik oluyor diye..ama poposu hiç pişik olmadı allaha şükür..ben her altını değiştirmede biraz açık bırakıyorum zaten sık değiştiriyorum..

süper....! :sm_cool: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 du bakim bi kaç eksiğim var, bizimki birazdan gelecek gelirken alsın eksikleri :icecream:

ya ben oturtmuyorum benımkını daha anca araba koltuğundakı halı yanı en fazla,ben çokmu korkak davranıyorum sızce,bıde hangı kanguru markasını önerırsınız kullanıyormusunuz dıye sormuştum dün ama arada kaynadı ben hala almadım sızden cevap beklıyorum haaa

ya arkadaşlar benımkı nerdeyse 4 günde bır kaka yapıyor normalmı sızce,bır zorlama felan olsa yada ağrı ağlardı çok dımı bız 2 aydan berı böleyız çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…