o zman söle bakalım ellerinden tutunca kendi başına yattığı yerden kalkıp.sanki bişey başarmış gibi gülücükler saçıp heyecanlamıyomu:)))
yaa emdikten sonra sesli sesli geyiriyomu..
Masa örtüsündeki çiçekleri yakalmaya çalışıyomu..
Yaaa
o zman söle bakalım ellerinden tutunca kendi başına yattığı yerden kalkıp.sanki bişey başarmış gibi gülücükler saçıp heyecanlamıyomu:)))
yaa emdikten sonra sesli sesli geyiriyomu..
Masa örtüsündeki çiçekleri yakalmaya çalışıyomu..
Yaaa
kızlar hakkatten işe yararmı ki bu 2li egzersz
:)) benımkıde pek sıkılgan almadığımız kalmadı ama avizeyle muhabbeti tercih ediyo zıbıdı
çiçek yokmuş ya, olsaydı vakti olduğunda varsa şöyle hafif bi kaç yaz tatlısı tarifi verebilir misin dicektim..canım acayip tatlı istiyor ama nette güzel tarif bulmadım..onunkiler denemiş tarifler bide..
süper oluyo onun tarifini verdiği yicekler...tarifini ondan alıp yaptığım limonlu keki hala anlatıyolar :))))
cnm istersen ben bi tane vereyim biz ailecek çook seviyoruz hemde soğuk soğuk yaz günü
kedi dillerini yoksa bebe bisküvisini diziyorsun üzerine 4bardak süt 1 bardak şeker yarım bardak un yarım bardak mısır nişasıyla muhallebi yapıyorsun en son vanilya koyup karıştır yarısını bisküvilerin üzerine dök bi kat daha bisküvi diz kalanıda dök bu soğuyunca ben yarım paket çikolatalı puding yapıp onuda ılıtıp döküyorum o da soğuyunca yarım paket krem şantiyi çırpıp incecik sürüyorum yaparsan beğenirsin umarım bizde her gün yapsam hergün yicez yani
süper....! :sm_cool: hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 du bakim bi kaç eksiğim var, bizimki birazdan gelecek gelirken alsın eksikleri :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?