2009 Nisan Anneleri buraya

bizimki şemsi paşa pasajında dili büzüşesiceler diyo kayak yapıo yaaaaaaaaaaa naaabeeeeeeerrrrrrr

aaaaa oda bişeymi benim oğlan zıplıya zıplıya banyoyoya gidiyor , duşunu alıyor , kulak çöpüyle kulağını karıştırıyor , bornozunu giyiyor vs vs vs ha ha ha ha ha ha
delikafadulden şaka bir yana ukusuzluktan deli olucam yaaa gece ateş nöbetindeydim kızlarrr
Saol canım 38 dereceyi buldu gece ateşi sabah 6 da düştü biraz çok korktum yaaa

arzucum sanada geçmiş olsn canm yaa neyse kızm altını açtım biraz karnnı da doyurdm ayagmda salldm sıkıntısı uykuymş heralde çok şükür şimdi rahatm yaa

Saol tatlım neyseki atlattık ateşi düştü tamamen...
[alkisalkisalkis

özlem burdamısıııııııın?
ben kanguru almadım canım.
sanırım almıcam bizimki sıkılır orda ya...
bide hergün kaka yapıyo bizimki bazen abartıyo 2 defa yapıyo
zaten kontrol listemizde kaka yaptımı yapmadımı sorusuda var:)))

çooooook sinirliyiiiimmmmm...kızlar valla bitki çayıo mı içeyim ne iyi gelir yaa..
eşimin teyzesi eşimi aramış yarın gelip pazar döncez diye tabi kaynanada onlarla birlikte ve buraya 1 saatlik mesafede oturuyorlar niye kalıyonuz yaa gelin dönün di mi ama yoook gıcıklık yapıcak ya hem çok iyi biliyo biz ishalle uğraştık 1 haftadır uyumuyoz benim burda kimsem yok yanlızım tek elle bu yorgunlukla onlara nasıl hizmet edicem zaten kendisi hayatta bişeye elini sürmez bi de beni değil de eşimi arıyolar sen kimsin demek oluyo demekki bu ama bu kadar düşüncesizliğe bende iyi insan olacak kadar erdemli değilim valla benim çocuğum var çok da yorgunuz hiç de bişii yapamam...çünkü benim ailem aşırı düşünceli bizden bişii isteyecekler bişii yapıcaz diye nasıl korkuyolar ben alışkın değilim bööle insanlara valla...
oooh yazdım rahattladım :)))

ben sızmışım bu arada denızcım saol canım benım cevabın ıçın maşallah dıyorum kakaya nazar olurmu demeyın olur valla kırkbır kere maşallah,ama hıç rahatsızmış gıbı değıl buda ılgınç demı,bende bır nazar manyağı oldum ha annem bışey dese maşallah de,kardeşıme aynı ben yavaştan tırtıyorum galıba yakında dürülü dürülü dıye gezermıyım allah korusun,ben bugün ohhhh mıs uyudum çok uykusuzdum ama Ece den değıl Kaan burdaydı sabahladık çalışacak dıye onu yolcu ettım ben uyumadım tabıkı ama şımdı ıyıyım çok şükür,uykusuzluk sütün verımını dahı etkılıyor bılıyormusunuz

merhaba kızlar ben pek klube dahil olamıyorum maalesef evde int. yok annemde fırsat buldukça takılıyorum bu yüzden de sizlere yetişemiyorum maalesef yaşlardan bahsediliyortdu sanırım bende 85 liyim ve kızım 27 nisan doğumlu ama maaşallah herşeyimiz yolunda hatta 2-3 ay önden gidiyormuşuz inş. böyle de devam eder hepimizin kuzularına ALLAH sağlık sıhhat ve uzun ömürler nasip etsin inş.

ya anlatamam sana hislerime tercuman olmuşsun tam bir aydır ben de eşimin ailesiyle uğraşıyorum sinirden delirmek üzereydimki eşim bugün götürdü ilk önce bana bile sormadan yeğeni geldi eşyasını alıp gelmiş 2 hafta kaldı zorla gönderdik bir gün yalnız kaldıkkki diğer yeğeni oda yetmezmiş gibi görümcem 6 aylık çocuğu ve 6 yaşında bitane daha çocuk 2 haftadırda onlar vardı o yüzden nete gireiyodum bu eşler de bitiyo aslında herşey adam gibi deseler ya ya 2 aylık çocukla ben nasıl misafirle uğraşayım diye ama yook...

valla ben hamileyken kavga etmiştim aylarca küs kaldık tıpış tıpış ezik gibi kapıma geldiler şimdide fazla çullanamıolar üstüme hatta eşimi arayıp size gelioruz dediklerinde eşimde çiçeğe sorun diyo artık bana soruolar evde misin çiçekciğim size gelmeyi düşünüyoduk diye. nefret insanlar

cnım yaa şımardım bak şimdi yarın veiririm tarif eğer girebilirsem hihihihih mucucucucuk

sana dr demiştiya sen regli olmamışsın için temizlenmiş demişti sen ondan ne kadar zaman sonra regli oldun ayıptır sorması hihiihiihii derlerya napiim bizi bizden başkası anlamıo aynı zamanda aynı şeyleri yaşıyoruz nisan anneleri olaraktan

cnım yaa şımardım bak şimdi yarın veiririm tarif eğer girebilirsem hihihihih mucucucucuk

hay o kaynanaları yaratmaz olsaydı töbe töbe günaha sokuyolar zorla insanı bir de bunu yeni öğrendim ben gelince 1 hafta kalayım demiş şoooook oldum yüzsüzün önde gideni ya 1 aydır konuşmuyorum kadınla neyse eşimde işim çok yoğun denizde annesine gidecek demiş açıkça bişii konuşmadık eşimle ama yorgun ve sinirli olduğumu bild. için ööle dedi sanırım neyse yarın allah onun yardımcısı olsun diyorum başkada bişii demiyorum.
çiçekcim ben basit bi tarif verdim ama bende senden tarif bekliyorum hee çok övdüler seni benimde tariflere ihtiyacım var

kaynanaın iyisi çokk azoluyo oda bize denk gelmiyo
bende erkek annesi oldum umarım onadir grupa girerirm
bana yapılanı yapmasam yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…