bizimki şemsi paşa pasajında dili büzüşesiceler diyo kayak yapıo yaaaaaaaaaaa naaabeeeeeeerrrrrrr
Saol canım 38 dereceyi buldu gece ateşi sabah 6 da düştü biraz çok korktum yaaaınşallah geceyı rahat geçırırsınız canımcım,bızde olmamışı çok şükür,pudra olayına gırmeyın kızlar bu arada hücrelerı kapatıyormuş ama annemler bızı hep pudralamışlar yahu tabıkı ben bepantenden şaşmayacağım
arzucum sanada geçmiş olsn canm yaa neyse kızm altını açtım biraz karnnı da doyurdm ayagmda salldm sıkıntısı uykuymş heralde çok şükür şimdi rahatm yaa
çooooook sinirliyiiiimmmmm...kızlar valla bitki çayıo mı içeyim ne iyi gelir yaa..
eşimin teyzesi eşimi aramış yarın gelip pazar döncez diye tabi kaynanada onlarla birlikte ve buraya 1 saatlik mesafede oturuyorlar niye kalıyonuz yaa gelin dönün di mi ama yoook gıcıklık yapıcak ya hem çok iyi biliyo biz ishalle uğraştık 1 haftadır uyumuyoz benim burda kimsem yok yanlızım tek elle bu yorgunlukla onlara nasıl hizmet edicem zaten kendisi hayatta bişeye elini sürmez bi de beni değil de eşimi arıyolar sen kimsin demek oluyo demekki bu ama bu kadar düşüncesizliğe bende iyi insan olacak kadar erdemli değilim valla benim çocuğum var çok da yorgunuz hiç de bişii yapamam...çünkü benim ailem aşırı düşünceli bizden bişii isteyecekler bişii yapıcaz diye nasıl korkuyolar ben alışkın değilim bööle insanlara valla...
oooh yazdım rahattladım :)))
çiçek yokmuş ya, olsaydı vakti olduğunda varsa şöyle hafif bi kaç yaz tatlısı tarifi verebilir misin dicektim..canım acayip tatlı istiyor ama nette güzel tarif bulmadım..onunkiler denemiş tarifler bide..
süper oluyo onun tarifini verdiği yicekler...tarifini ondan alıp yaptığım limonlu keki hala anlatıyolar :))))
cnım yaa şımardım bak şimdi yarın veiririm tarif eğer girebilirsem hihihihih mucucucucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?