ve tanrı kaynanayı yarattı:) hahahhahahahahaha
ya arkadaşlar benımkı nerdeyse 4 günde bır kaka yapıyor normalmı sızce,bır zorlama felan olsa yada ağrı ağlardı çok dımı bız 2 aydan berı böleyız çünkü
kızlar ya benm kız elini çok emiyo hatta 4 parmak agzında ve agzındaki memeyi çıkartıp elni sokuyo ve bir emiyo nasl böle sanki bal akıyo elinden o zevkle yani
[img=http://img127.imageshack.us/img127/3218/img0351u.th.jpg]
az önce bu derya kuzusuna süt bırakıp geldim çok tatlı uyuyodu kıyamadım kokusu burnumda kaldı!!
kızlar şafak saydığımızı hatırlıyo musunuz:)
birde browni tarifi var oda çok güzel oliiiii ama bana küfür etmeyin sora kilo aldık die
kızlar bebekleri vitamın kullanıyonuzmu valla iştahsızlıkolunca doktor supraviy-t verdi günde 1 tatlı kaşığı kullanan var mı başka
dr. kontrolüne gittiğinizde aşı,boy-kilo kontrolünden başka neler yapıyor ve de neler konuşuyor Dr.unuz,motor gelişimi,ya da ne biliim egzersiz falan bişeyler yapıyor mu,ya da siz sormadan herhangibir tavsiyede bulunuyor mu?Şimdiye kadar bize çok birşey söylemedi dr.umuz,ama diyorum herşey yolunda ne desin,ama size de sormak istedim,birşeylerin eksik olmasından korkuyorum da..Hatta dün gece rüyamda gördüm Dr. la konuşuyorduk,bana ekgıda tarifleri veriyordu..kaydirigubbakcemile3
nereye gidiyosun????canlarım biz sabah 5 te yola çıkıyoruz en az 10 gün yokum kızım hala huysuzlanıyo bütün gün,ama geceleri iyi
evet ya benimde sütüm azyediğimde azalıo sankicokacimcoook die die aldık kiloları aman vur dibine napiim altı aylık olsun bende başlıcam diyet spor ne varsa şimdi kendimi üzemem zaten yapacak takatimde yok elim ayağım saliniiii yemeyince laelaelaelaelae ikinci tarif basit bildiğin kek heheheh kızlar benim eşimin ailesi biraz antikadır biz yeni tanıştığımızda küçük görümcem kek için gecekondu pastası diodu çok şaşırmıştım aşalıodu yani ve yemiyodu 3 yumurta 1 bardak yoğurt 1 bardak yağ 50 gr kakao kabartmatozu 2 su bardağı şeker 1 bardak yada biraz fazla duruma göre deişir un çırptıktan sora fırında pişirilir çıkınca üzerine bi paket çikolata sosu pişirilip dökülür afiyetle yenir :dance:
yaaa ne güzel,aslında bizim dr.umuz da baya kontrol ediyor yokluyor falan ama bana yeterli gelmiyor galiba,başka bir Dr. a da mı gitsem acaba?bizim doktor biraz geveze önce içinde olduğu ayda yapması gerekenleri deniyo bebek yapa biliyo mu bakıyo kendince sınav yapıyo sonra gelecek ay yapmaya başlayacaklarını anlatıyo bunun için bebeğe nasıl yol göstereceğimizi söylüyo. bizimki çocuk doktoru hocası biraz ders verir gibi anlatıp duruyo.soru sormaya fırsat kalmıyo yani.
bu arada kızlar burda hep meyvelerden ek gıdaya başlanacak gibi konuştuk ama benim doktorun dediğine göre son trend direk sebzelerden ve öyle tattırmak gibi değil bir öğün sayarak başlamak gerekiyomuş. henüz tarif vermedi. çünkü ona göre bir bebeğin ek gıdaya başlaması için oturması ilk işaretmiş. yani oturduğu zaman yani 6 aylık civarı doğru zamanmış.sebzeden sonra sırada yoğurt olacak dedi.meyve tatlı olduğu için azcık yer ve doygunluk verirmiş.(bu ayki ziyaretimizden aldığımız dersss)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?