saolasın canım verdiğin bilgiler için ahhh ahhh sorma o misafirlerden bende çok dertliyim bide çocuğu ayaklarına almak istiyolar ben onlara daha rahat hizmet ediiim die cehalete bak ya hem çocuğu saatlerce sallıcaklar çocuk o kadar zaman aç kalacak ne den çünki onlar misafir ve tıkınmaları lazım ayy ayıp oldu biraz ama içimi biranda döktüm napiiim
saolasın canım verdiğin bilgiler için ahhh ahhh sorma o misafirlerden bende çok dertliyim bide çocuğu ayaklarına almak istiyolar ben onlara daha rahat hizmet ediiim die cehalete bak ya hem çocuğu saatlerce sallıcaklar çocuk o kadar zaman aç kalacak ne den çünki onlar misafir ve tıkınmaları lazım ayy ayıp oldu biraz ama içimi biranda döktüm napiiim[/QUOT
yaa gerçekten bebekli insanlardan hizmet bekliyorlar bende misafir çoktu şimdi gittiler benim oğlan şu bir haftadır beni zar zor emmeye başladı çocuğu bıraktım millete hizmet ettim versen biz sallıyalımdiyorlar hiçde vermedim koydum içeri ağladı ağladı uyudu yavrucak içim sızladı...
yaa gerçekten bebekli insanlardan hizmet bekliyorlar bende misafir çoktu şimdi gittiler benim oğlan şu bir haftadır beni zar zor emmeye başladı çocuğu bıraktım millete hizmet ettim versen biz sallıyalımdiyorlar hiçde vermedim koydum içeri ağladı ağladı uyudu yavrucak içim sızladı...
ya benimkide arasıra meme emmek istemiyo.ben yokken biberonla içtiği için ona alıştı.tabi kolay kolay geliyo orda.doktorumuz kaşıkla verin biberondan çok akar dedi ama benim canavara kaşıkla nasıl verebiliriz annemim kolları yoruldu yetiştiremedi kaşıkla..
kızlar şu anda çok kötüyüm..içimden çoşup çoşup ağlamak geliyor..oğlum emmeyii reddediyo .hep hayalini kurardım göz göze baka baka emzircem diye ama olmuyo işte mama istiiyo..biberon vernmeme rağmen mamaya alıştı..vicdan azabı çekiyorum..sadece hamur işini ekmek tatlı yı kısarak diyete başlamıştım sütümün kalitesi değişti sanırım..ama hep kayınvalidem laf edicek diye korkudan kesin beni kızıyla karşılaştıracak..ama yanlış yapmışım o bana laf edicek diye oğlumu sütümden mahrum ediyorum yavaş yavaş..zaten baştan beri emmeye istekli değildi ama bu aralar daha tuhaf oldu..hatta buğün hiç emmedi..işin garibi önce 2 saat emmese sütlerim akardı şimdi 4 saat emmedi ama hiç süt dolmadı..eşim çağırıyo yatıyorum ama çok üzgünüm nasıl uyurum bilmiyorum..1 ay daha emse bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?