2009 Nisan Anneleri buraya

saolasın canım verdiğin bilgiler için ahhh ahhh sorma o misafirlerden bende çok dertliyim bide çocuğu ayaklarına almak istiyolar ben onlara daha rahat hizmet ediiim die cehalete bak ya hem çocuğu saatlerce sallıcaklar çocuk o kadar zaman aç kalacak ne den çünki onlar misafir ve tıkınmaları lazım ayy ayıp oldu biraz ama içimi biranda döktüm napiiim

az oturalımda rahatsız etmiyelim diyeceklerine uzun oturmanın yolunu yapıyolar maşallah zaten millete gezecek yer lazım bebekle evde kaldınmı kaçınılmaz kurban oluyosun valla

aman canım dikkat et .
çocuk memeyi unutmasın ya.
küser sonra annesiiiiiiii

kızlar ya acaba DOKTOR NE DEDı? diye bi topik mi açsak.
herkes kontrolden geldikten sonra doktorla konuştuklarını yazar.
bütün hepsini birleştirirsek bizde çocuk alimi olur valla heheh.
şaka bi yana birinin aklına gelir birinin aklına gelmez söylemez.
bizde hepimiz yazarsak eksik bilgimiz kalmazz.

olabilir arkidişşşş bence iii fikir ben gelince dr dan ay şunu sorcaktım unuttun ay bunu sorcaktım unuttum die üzülüodum böyle bi topik olrsa belki benim unuttuklarımı siz sormuş olursunuz hehhehheh valla biz en sonunda ya prof olcez yada elimizde dreksiyon kafamızda huni sokaklarda gezicez hheheheh

bencede sıze katılıyorum fıkrı veren topıcı açsın ıhale dılekte kaldı,aklınızla bın yaşayın ben her seferınde bak yıne unuttum sormayı deyıp duruyorum valla,dılekcım saol bu arada haftada 2 olmuyor ama bızımkı ya ben ne etsemkı,yarın alıp kızı dr.yoluna durayım barı demı,yanı rotayı boşa vurdurup para bayıldık he allahım yarabbım ya,neden böle bışı yapıolar anlamıyorumkı,bıze aşı ıçın ağustos yazılmış yok demı bu ay aşımız benım atladığım

dılekcım sende bana benzettın Eceyı demı,ortaya karışık çıkarmışım teyzesı ama şuankı kellık ve sıması aynı benım küçüklüğümmüş,babayla yanyanada tıpkı baba küstürmemış kımseyı canım bebış benım bebış

öslem canım bence rota için üzülme allah korusun çok pis bi ishal benim ortanca oğlum yakalanmıştı kaç gün hastanede yattık çocuk eridi bitti serumu istemez kolundan çıkartmaya çalışır faln derken 4 gün sonunda atlatmıştık o zaman bebişlerded koruma amaçlı bence yaptırılması lazım sora başa gelince keşke demiyelim dimi

kızlar şu anda çok kötüyüm..içimden çoşup çoşup ağlamak geliyor..oğlum emmeyii reddediyo .hep hayalini kurardım göz göze baka baka emzircem diye ama olmuyo işte mama istiiyo..biberon vernmeme rağmen mamaya alıştı..vicdan azabı çekiyorum..sadece hamur işini ekmek tatlı yı kısarak diyete başlamıştım sütümün kalitesi değişti sanırım..ama hep kayınvalidem laf edicek diye korkudan kesin beni kızıyla karşılaştıracak..ama yanlış yapmışım o bana laf edicek diye oğlumu sütümden mahrum ediyorum yavaş yavaş..zaten baştan beri emmeye istekli değildi ama bu aralar daha tuhaf oldu..hatta buğün hiç emmedi..işin garibi önce 2 saat emmese sütlerim akardı şimdi 4 saat emmedi ama hiç süt dolmadı..eşim çağırıyo yatıyorum ama çok üzgünüm nasıl uyurum bilmiyorum..1 ay daha emse bari.

ya kızlar benm sıpada da başldı memeyi tutmama direniyo ki nasıl böle bende zorlamıyorum ya bırakırsa off herkes bi yandan başlıcak amaya alıştrdn da çoçuk seni bıraktı diyeee

günaydın arkadaşlar!!!

geçmişi okudumda...
çok güzel tatlı tarfleri vermişsiniz..

bide çok faydalı bilgiler çok teşekkürrr ederimm

ya benimkide arasıra meme emmek istemiyo.ben yokken biberonla içtiği için ona alıştı.tabi kolay kolay geliyo orda.doktorumuz kaşıkla verin biberondan çok akar dedi ama benim canavara kaşıkla nasıl verebiliriz annemim kolları yoruldu yetiştiremedi kaşıkla..

denizcim bizimki biberondan emmsine rağmen memeye hala saldıryo kaşıkla çok zor

canım bazı çocuklar emmeyi istemez suçu kendine atma bak bizimki boş memeye saldıyo gariban. çocuktan çocuğa değişiyo o yapacak bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…