kızlar ya acaba DOKTOR NE DEDİ? diye bi topik mi açsak.
herkes kontrolden geldikten sonra doktorla konuştuklarını yazar.
bütün hepsini birleştirirsek bizde çocuk alimi olur valla heheh.
şaka bi yana birinin aklına gelir birinin aklına gelmez söylemez.
bizde hepimiz yazarsak eksik bilgimiz kalmazz.
ya kızlar benm sıpada da başldı memeyi tutmama direniyo ki nasıl böle bende zorlamıyorum ya bırakırsa off herkes bi yandan başlıcak amaya alıştrdn da çoçuk seni bıraktı diyeee
ben arkadaşımdan duymuştum onunda 3.ayda bebeği emmek istememiş ama azimle devam etmiş ve bebek gene devam etti emmeye
havada sıcak ya emerken çokk terliyolar taiki bibreon kadar kolay değil
bencede sıze katılıyorum fıkrı veren topıcı açsın ıhale dılekte kaldı,aklınızla bın yaşayın ben her seferınde bak yıne unuttum sormayı deyıp duruyorum valla,dılekcım saol bu arada haftada 2 olmuyor ama bızımkı ya ben ne etsemkı,yarın alıp kızı dr.yoluna durayım barı demı,yanı rotayı boşa vurdurup para bayıldık he allahım yarabbım ya,neden böle bışı yapıolar anlamıyorumkı,bıze aşı ıçın ağustos yazılmış yok demı bu ay aşımız benım atladığım
dılekcım sende bana benzettın Eceyı demı,ortaya karışık çıkarmışım teyzesı ama şuankı kellık ve sıması aynı benım küçüklüğümmüş,babayla yanyanada tıpkı baba küstürmemış kımseyı canım bebış benım bebış
kızlar şu anda çok kötüyüm..içimden çoşup çoşup ağlamak geliyor..oğlum emmeyii reddediyo .hep hayalini kurardım göz göze baka baka emzircem diye ama olmuyo işte mama istiiyo..biberon vernmeme rağmen mamaya alıştı..vicdan azabı çekiyorum..sadece hamur işini ekmek tatlı yı kısarak diyete başlamıştım sütümün kalitesi değişti sanırım..ama hep kayınvalidem laf edicek diye korkudan kesin beni kızıyla karşılaştıracak..ama yanlış yapmışım o bana laf edicek diye oğlumu sütümden mahrum ediyorum yavaş yavaş..zaten baştan beri emmeye istekli değildi ama bu aralar daha tuhaf oldu..hatta buğün hiç emmedi..işin garibi önce 2 saat emmese sütlerim akardı şimdi 4 saat emmedi ama hiç süt dolmadı..eşim çağırıyo yatıyorum ama çok üzgünüm nasıl uyurum bilmiyorum..1 ay daha emse bari.
kimse yok ama herkese selam...
kızlar genelde bebeklerde iştahsızlık söz konusu benim oğlanda 2 aydır var biberonla emiyordu onuda istemiyor zar zor kaşıkla yediriyorum ama psikopata bağladım ve stres beni şişiriyor kızlar aranızda iştahsız bebeği olup doktorun verdiği bir şurup var mı ne yapayım hiç vermesem akşama kadar acıktığı için ağlamıyor bile allahım iştahsız bebek çoooooooooooooook zor buna rağmen kilosu iyi ve doktorumuz kilosu iyi diyo cinnet geçircem illaki somalili gibimi olmalı anladım.
kızlar herkese merhaba;
ananem hasta diyordum ya ,, perşembe günü kaybettik...
2 gündür yalovadaydık.. çoçuklu olunca cenaze evinde zor oluyor diye beni gönderdiler...
ama aklım orda....
canım ananecim mekanın cennet olsun... onun için bir fatiha okumanızı rica ediyroum...
o kadar şanşlıki cuma namazından sonra cenaze namazı kılındı.. cemaati çoktu..
kızlar herkese merhaba;
2 gündür yalovadaydık.. çoçuklu olunca cenaze evinde zor oluyor diye beni gönderdiler...
ama aklım orda....
canım ananecim mekanın cennet olsun... onun için bir fatiha okumanızı rica ediyroum...
kızlar herkese merhaba;
ama aklım orda....
kızlar ya acaba DOKTOR NE DEDİ? diye bi topik mi açsak.
herkes kontrolden geldikten sonra doktorla konuştuklarını yazar.
bütün hepsini birleştirirsek bizde çocuk alimi olur valla heheh.
şaka bi yana birinin aklına gelir birinin aklına gelmez söylemez.
bizde hepimiz yazarsak eksik bilgimiz kalmazz.
kızlar şu anda çok kötüyüm..içimden çoşup çoşup ağlamak geliyor..oğlum emmeyii reddediyo .hep hayalini kurardım göz göze baka baka emzircem diye ama olmuyo işte mama istiiyo..biberon vernmeme rağmen mamaya alıştı..vicdan azabı çekiyorum..sadece hamur işini ekmek tatlı yı kısarak diyete başlamıştım sütümün kalitesi değişti sanırım..ama hep kayınvalidem laf edicek diye korkudan kesin beni kızıyla karşılaştıracak..ama yanlış yapmışım o bana laf edicek diye oğlumu sütümden mahrum ediyorum yavaş yavaş..zaten baştan beri emmeye istekli değildi ama bu aralar daha tuhaf oldu..hatta buğün hiç emmedi..işin garibi önce 2 saat emmese sütlerim akardı şimdi 4 saat emmedi ama hiç süt dolmadı..eşim çağırıyo yatıyorum ama çok üzgünüm nasıl uyurum bilmiyorum..1 ay daha emse bari.
kızlar herkese merhaba;
ama aklım orda....
selam kıslaaarrr,
ay süper valla tatlı tarifleri havada uçuşmuş..hehehe hepsini yapcam bide bi güzel yicem..kızlar emmiyo diye üzülmeyin, bakın ben mastit yüzünden 3 defa antibiyotik tedavisi gördüm ve 3. sü 2 kürdü..sütüm çok azalmıştı, emziremedim ama sağmaktanda hiç vazgeçmedim şimdi öğünlerinin çoğunu karşılayacak kadar var sütüm allah a çok şükür..geceleri uzun süre uyumuşsa (ki en uzunu 3 saat oluyo!!) çok aç uyanıyo ve allah ne verdiyse diye saldırıyo bende hemen emziriyorum..yalnız benim oğlumun uyuz bi yönü var yalnızca sol göğsümü emiyo, sağa dilini değdirip ööööğ yapıyo..neler yaptım emmesi için, şekerli sularlamı silmedim, tatlılar mı sürmedim ama nolursa olsun acından ölse bile onu emmiyo..olsun bunada şükür..ama gündüzleri çoğunlukla sağıp veriyorum..
bide rejim yapmıyorum.amaaaaaaan satmışım anasını, zaten beni alan almış satan başından savmış...ne rejimi yawhu..(ya bakmayın böyle dediğime takıyorum kafaya ama şimdi yapacak bişi yok diye böle kıvırıyorum :)))) ) zaten 94 civarı kiloyla doğuma girdim, şimdi 72 yim daha verecek 10 kilocuğum var ne ki di mi ama ya! yalnız cidden rejim yapmadım, zaten sütüm azalmıştı kesilecek diye korkudan yedim valla!
canım benim başınız sağolsun, mekanı cennet olsun..tabiki okurum...allah geride kalanlara sabır versin..
canım başın sağolsun mekanı cennet olsun allah sevdiklerine sabır versin.
Selam kızlar
Dilekcim bu fikir harika cidden.Hay aklınla bin yaşa emi.
Canım benm ebeğimde bir aralar emmeyi reddetti ama ben pes etmedim.En sonunda Dilek'n doktorunun dediği yolu buldum.Yatarak emzirmeyi denediğimde itirazsız aldı ve her zamankinden uzun emdi.Gerçekten işe yarıyor.Bir de öyle dene.
Canım benim başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.
Kızlar ya oğlumn verem aşısının yerinde ne kabuk bağladı ne de sivilce gibi birşey çıktı.Aşı tutmadı mı acaba?Sizde durumlar nasıl?
ay canım ya seni çok ii anlıyorum..benim oğlum iştahlı aslında ama bi anne sütünü beğenmiyo emmiyo yoksa ufak ufak bişeylerden tadıyo pek yadırgamıyo çok şükür..bizim dr MULTİ TABS ACD DROBS vitamini verdi..her sabah 1 pipet veriom iştehını artırdı..1 yaşına kadar kullanıcaz..yalnız özelmiş o yüzden parayla alıyoz..16 tl..tadına bayılıo benim oğlum seker yalamış gibi yalanıp duruoo.kaydirigubbakcemile3.bi sor istersen dr na..bunu kullanınca demir filan da vermiyoz hepsi içindeymiş...kimse yok ama herkese selam...
kızlar genelde bebeklerde iştahsızlık söz konusu benim oğlanda 2 aydır var biberonla emiyordu onuda istemiyor zar zor kaşıkla yediriyorum ama psikopata bağladım ve stres beni şişiriyor kızlar aranızda iştahsız bebeği olup doktorun verdiği bir şurup var mı ne yapayım hiç vermesem akşama kadar acıktığı için ağlamıyor bile allahım iştahsız bebek çoooooooooooooook zor buna rağmen kilosu iyi ve doktorumuz kilosu iyi diyo cinnet geçircem illaki somalili gibimi olmalı anladım.
başınız saolsun canım ya allahım mekanını cennet etsin..ne demek tabi okuruz..adını yazarsan ruhuna göndeririz..moralini bozma sütün azalmasın..bu dünyanın kanunu işte yinede zor gelio ölüm..kızlar herkese merhaba;
ama aklım orda....
off kızlar ya kullandgım bezi degiştrmek istiyorum prima kullanıyorum ama kızım kaka yaptgı zamn hep dışına çıkıyo nefret ediyorum bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?