2009 Nisan Anneleri buraya

sağolasın canım ...allah razı olsun..
ananemin ismi ; Nazire Çezik

okuyan okumayan herkese teşekkür ederim.

valla canm ben o aşıyı vurduralı 1 ay oldu kızım şuan 4 aylık kolu 1 haftdr kızarık kabuklandı hatta iltihap gibi bişey aktıı

herşeyi deniyorum canım..bugün karnını biraz mamayla doyurdum( tabi kaşıkla verdim.)sonra emzirdim gayet güzel emd çok aç olunca sabredemiyodu sanırım biraz tok olunca emdi zorlamadı beni bakalım ben daha inadım inşallah aşıcaz bu durumu pes etmek yok yola devam..lmaz:.

canım aşıyı ne zaman olmuştu.bizimkinde yeni yeni sivilce gibi bişey oluştu..

kaç numara kullanıyosun... biz huggies kullanıyorum...3 numara - 4-9 kilo ....
bende prima kullanıyodum kısır yapıyo filan dediler zaten kakasını dışına çıkarıyodu memmun deildik..bu defa da baby star aldık ama bunu da pek sevmedim 3 numara 4 -9 ama buda taşırıyo..pakette çok büyük bi bu bitsinde ne alıyım acaba..şirvan sen memmunmusun canım ..

şu anda marul yiyom heh hee..inek gibi bi marul bi su..akşama da misafirim var fırına yemek göndercem..kızlar sizin oralarda fıınlar lahmacun harcı flan gönderince yapıyolarmı..burda ii alıştım ben fırın apartmanın karşısında herşeyi göneriom pişiriolar üstelik ücretsiz..mesela tava göneriom üzerine bi ekmek alıyoz yani para veriyoz sadece ekmek parasına yapıyolar..

ohh ne iiyimş valla bizim buralarda yok malesef

canım aşıdan 20 25 gün sonra kızarmaya başladı oğluşun aşısı ne zaman yapıldı.

valla canm ben o aşıyı vurduralı 1 ay oldu kızım şuan 4 aylık kolu 1 haftdr kızarık kabuklandı hatta iltihap gibi bişey aktıı

canım aşıyı ne zaman olmuştu.bizimkinde yeni yeni sivilce gibi bişey oluştu..

Oğluş 10 haziranda oldu aşısını.Şimdiye kadar birşey olmalıydı sanırım.Olmazsa bir test yaptıralım da içim rahat etsin.

kızlarr ya benim oğluşun sabah bi,şeyi yoktu şimdi pipisinin ucu kızarmış
doktorda yokmuş bugün telle konuştuk bi antibiyotikli krem verdi aldık şimdi sürdüm inşallah ii gelit yoksa ptesi gitcez doktora
bende nasıl korkuyorum bitik diye bişey varya onan
tabii sünnet yaptıranlar rahat
biz taşınma derdine bişey yapmadık şimdi eşimde yok offfff sıkılıdım

başınız sağolsun allah rahmet eğlesin nur içinde yatsın canım

Geçmiş olsun canım.Bitik ne ben hiç duymadım.

sünnet derisinin öne çok gelip pipinin şişini yapacağı yerin geri kalması gibi bişey
antibiyotik tedavisi gerekiyomuş bide şişini yaparken canı acıyomuş
açtım altını bekledik havalandı osırada şişini yaptı ama ağlamadı canı acır gibide değilde
inşallah iyi olur

off kızlar ya kullandgım bezi degiştrmek istiyorum prima kullanıyorum ama kızım kaka yaptgı zamn hep dışına çıkıyo nefret ediyorum bu durumdan

sorma eğer kakasını sesini duyup yada tipinden anlayıp hemen değiştirmezsek şişini yapıyo tabi dışarı çıkıyo bende 2 numara kullanıyom ama sıonırdayız 6 hemen hemen son 15 tane falan var 3 numarayageçince dertt biter belki denicez gene 3 noda prima aldım bide denemek için huggis herkes onada ii diyo allahtan pişik yapmadı bezler

ewt can sanırım sıcaklardan da oluyoo ama tabi biberondan daha hızlı geldigi için sıpa ona alışıyo ama kaşıkla verrken çırpınıyo hemn arkası gelsin istiyoo

benim oğluşta kaşığı sevmiyo d vitamini veriyorum kaşıkla kaşık ağzına değince öğürüyo
ek gıdayagfeçince görcez asıl nasılolck seninki gene çabuk derdinde benimki kaşığı sevmedi emmek onu işi

asyacenk...bildiğim kadarıyla banyo yaptırırken o deriyi geriye doğru itip arada bir temizlenmen gerekiyor...ama yine de tedavisini ihmal etme gecmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…