off kızlar ya kullandgım bezi degiştrmek istiyorum prima kullanıyorum ama kızım kaka yaptgı zamn hep dışına çıkıyo nefret ediyorum bu durumdan
benden de herkese slm arkadaşlar..tçok saolun bugün daha iyiyim.a.s..napıyım olmayınca olmuyo işte geceleri emiyo en azından çok şükür oda yeter inşallah..dozkancım diyet yapmıyorum ya ii yiyorum sadece bi kaç şeyi kıstım fazla kalori almıyım die.. ay canım ya seni çok ii anlıyorum..benim oğlum iştahlı aslında ama bi anne sütünü beğenmiyo emmiyo yoksa ufak ufak bişeylerden tadıyo pek yadırgamıyo çok şükür..bizim dr MULTİ TABS ACD DROBS vitamini verdi..her sabah 1 pipet veriom iştehını artırdı..1 yaşına kadar kullanıcaz..yalnız özelmiş o yüzden parayla alıyoz..16 tl..tadına bayılıo benim oğlum seker yalamış gibi yalanıp duruoo.kaydirigubbakcemile3.bi sor istersen dr na..bunu kullanınca demir filan da vermiyoz hepsi içindeymiş...
başınız saolsun canım ya allahım mekanını cennet etsin..ne demek tabi okuruz..adını yazarsan ruhuna göndeririz..moralini bozma sütün azalmasın..bu dünyanın kanunu işte yinede zor gelio ölüm..
herşeyi deniyorum canım..bugün karnını biraz mamayla doyurdum( tabi kaşıkla verdim.)sonra emzirdim gayet güzel emd çok aç olunca sabredemiyodu sanırım biraz tok olunca emdi zorlamadı beni bakalım ben daha inadım inşallah aşıcaz bu durumu pes etmek yok yola devam..Selam kızlar
Dilekcim bu fikir harika cidden.Hay aklınla bin yaşa emi.
Canım benm ebeğimde bir aralar emmeyi reddetti ama ben pes etmedim.En sonunda Dilek'n doktorunun dediği yolu buldum.Yatarak emzirmeyi denediğimde itirazsız aldı ve her zamankinden uzun emdi.Gerçekten işe yarıyor.Bir de öyle dene.
Canım benim başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.
Kızlar ya oğlumn verem aşısının yerinde ne kabuk bağladı ne de sivilce gibi birşey çıktı.Aşı tutmadı mı acaba?Sizde durumlar nasıl?
bende prima kullanıyodum kısır yapıyo filan dediler zaten kakasını dışına çıkarıyodu memmun deildik..bu defa da baby star aldık ama bunu da pek sevmedim 3 numara 4 -9 ama buda taşırıyo..pakette çok büyük bi bu bitsinde ne alıyım acaba..şirvan sen memmunmusun canım ..kaç numara kullanıyosun... biz huggies kullanıyorum...3 numara - 4-9 kilo ....
şu anda marul yiyom heh hee..inek gibi bi marul bi su..akşama da misafirim var fırına yemek göndercem..kızlar sizin oralarda fıınlar lahmacun harcı flan gönderince yapıyolarmı..burda ii alıştım ben fırın apartmanın karşısında herşeyi göneriom pişiriolar üstelik ücretsiz..mesela tava göneriom üzerine bi ekmek alıyoz yani para veriyoz sadece ekmek parasına yapıyolar..
canım aşıdan 20 25 gün sonra kızarmaya başladı oğluşun aşısı ne zaman yapıldı.
valla canm ben o aşıyı vurduralı 1 ay oldu kızım şuan 4 aylık kolu 1 haftdr kızarık kabuklandı hatta iltihap gibi bişey aktıı
canım aşıyı ne zaman olmuştu.bizimkinde yeni yeni sivilce gibi bişey oluştu..
kızlar herkese merhaba;
ananem hasta diyordum ya ,, perşembe günü kaybettik...
2 gündür yalovadaydık.. çoçuklu olunca cenaze evinde zor oluyor diye beni gönderdiler...
ama aklım orda....
canım ananecim mekanın cennet olsun... onun için bir fatiha okumanızı rica ediyroum...
o kadar şanşlıki cuma namazından sonra cenaze namazı kılındı.. cemaati çoktu..
Geçmiş olsun canım.Bitik ne ben hiç duymadım.
off kızlar ya kullandgım bezi degiştrmek istiyorum prima kullanıyorum ama kızım kaka yaptgı zamn hep dışına çıkıyo nefret ediyorum bu durumdan
ewt can sanırım sıcaklardan da oluyoo ama tabi biberondan daha hızlı geldigi için sıpa ona alışıyo ama kaşıkla verrken çırpınıyo hemn arkası gelsin istiyoo
benden de herkese slm arkadaşlar..tçok saolun bugün daha iyiyim.a.s..napıyım olmayınca olmuyo işte geceleri emiyo en azından çok şükür oda yeter inşallah..dozkancım diyet yapmıyorum ya ii yiyorum sadece bi kaç şeyi kıstım fazla kalori almıyım die.. ay canım ya seni çok ii anlıyorum..benim oğlum iştahlı aslında ama bi anne sütünü beğenmiyo emmiyo yoksa ufak ufak bişeylerden tadıyo pek yadırgamıyo çok şükür..bizim dr MULTİ TABS ACD DROBS vitamini verdi..her sabah 1 pipet veriom iştehını artırdı..1 yaşına kadar kullanıcaz..yalnız özelmiş o yüzden parayla alıyoz..16 tl..tadına bayılıo benim oğlum seker yalamış gibi yalanıp duruoo.kaydirigubbakcemile3.bi sor istersen dr na..bunu kullanınca demir filan da vermiyoz hepsi içindeymiş...
canım multi tabs kullanıyorum ama benim dr sadece devit 3 kullan demişti şimdi bir çay kaşığı supravit veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?